Facebook Twitter rss
 
   
 

7 gedachten over “Anne Fleur Dekker: ‘Bassie & Adriaan = RACISME!’”

 1. Hans schreef:

  Twitter is af en toe een handzaam medium, maar het heeft weinig zin om elke hersenscheet van willekeurige mensen te recenseren.

 2. Arend schreef:

  arme kinderen, totaal gefrustreerd.

 3. Gnaues schreef:

  Indianen? Anne Fleur heeft het over indianen? Een door blanken bedachte rascistische benaming voor de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Nu weet ik zeker dat Anne Fleur verzonnen is door De Speld…

 4. zakindestron schreef:

  die schele terrorist denkt dat ze ooit moeder word. ik denk dat ze zichzelf nog wel een keer ophangt in de cel zoals die grote voorbeelden van haar in stammheim destijd.
  of ze word overhoop geschoten door de dsi bij een mislukte revolutiepoging/overval/moordpoging/bomaanslag. of de moslimbroederschap gooit haar van een flat. hoe dan ook, die word niet oud.
  en anders is er nog heel nederland die is opgegroeid met bassie en adriaan. zit er vast wel eentje tussen die haar in een gekkenhuis kan laten opnemen.
  p.s. hé robin linschoten je nichtje is een racistische terrorist.

 5. Vladimir schreef:

  Rondleiding 2021:
  En hier, lieve UvA bezoekers, onder deze stolp, zien we de zwarte restanten van een klont vergevorderde hersenrot. Op haar 23e is Anne Fleur hieraan overleden. Alhoewel de symptomen zich al op zeer jonge leeftijd manifesteerden, dacht niemand in haar omgeving er ook maar enig moment aan, dat zij wel heel erg raar deed. In die tijd vond men in linkse kringen de gekste dingen dood normaal. Gelukkig heeft premier Baudet nu meer geld voor geneeskunde beschikbaar gesteld.

  1. Vladimir schreef:

   P.S.: dreigt ze nu met “zich voort te planten”? Hoe genderdivers zeg: ze heeft een MAN nodig.

 6. Claasje Kater schreef:

  Het arme meisje heeft een goede shrink nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *