Facebook Twitter rss
 
   

Wat te doen als je een moralist bent die radicaal linkse nieuwspraak wilt opdringen? De boel omdraaien!

 
Linkspammer 4 augustus 2017
 
 
 

10 gedachten over “Wat te doen als je een moralist bent die radicaal linkse nieuwspraak wilt opdringen? De boel omdraaien!”

 1. Xander de Uyl schreef:

  Als die Bellemakers niet het uiterlijk van een gnoom had gehad was het nu een rechtse rakker. Links is niets anders dan wraak van de lelijke, de incapabele, de alpha. Links is het droesem van het socialisme: restjes rommel op de bodem van de fles die nu leeg is. Want het socialisme heeft gewonnen. Links kan daar niet aan wennen. Hun haat is verslavend.

  Huib jonge, steek je energie in een plastisch chirurg in plaats van jezelf voor te liegen. Kijk om je heen: afwijking naar beneden? Gegarandeerd links.

  Links is geen ideologie; het is overlevingsdrang van de mindere. Het socialisme liet de mindere beter worden. Links slaat de ander dood.

  Met hun lelijke kabouterkop die ook nog kalend is.

 2. Hans schreef:

  Kunnen mensen die termen als radicaalrechts en islamofoob bezigen eens uitleggen wat onder die term valt en wat niet? Wellicht kan dat de uitwisseling van woorden naar een niveau brengen waarop daadwerkelijk discussie mogelijk is.

  1. Xander de Uyl schreef:

   Dat wil men niet want in de vaagheid kan de emotie gedijen en daar wint links.

   De mindere verlaagt tot hun spelletje en wint op routine. Dat is al veertig jaar zo. Definities is einde discussie voor hen. Dus gevaarlijk.

   Vies links.

  2. Hans schreef:

   Ja, het inspelen op de emotieporno is inderdaad een vuig spel dat al jaren gangbaar is ter linkerzijde.

   Nu de woorden racist en nazi niet meer hun weerklank vinden wordt een nieuw scala verzonnen.

   Gelukkig is, mede door de nieuwe media, het deugdmonopolie doorbroken waardoor de ontmanteling van deugend links zich door zal zetten.

  3. zakindestron schreef:

   hans het is heel simpel:
   plan word uitgevoerd, discussie is verboden, iedereen die in de weg staat word (mond)dood gemaakt.
   zo werkt een dictatuur.
   denken dat er met die mensen discussie mogelijk is dat is naief.
   de manier waarop andersdenkenden gezien worden zegt genoeg.
   ze zijn een proxy van het moslimbroederschap en de niet-moslims onder hen moeten straks allemaal het veld ruimen voor figuren van marokkaanse en arabische afkomst.

   dit speelt al tientallen jaren in nederland, er is van begin af aan voor gewaarschuwd door verschillende personen, politici, partijen en instanties. die vervolgens allemaal door de proxy verketterd, monddood en zelf helemaal dood gemaakt zijn.

   de aanslag op janmaat, de moord op fortuyn, de moord op van gogh, de processen tegen wilders. het zit er allemaal aan vast en het ettert maar door, wereldwijd.

  4. Xander de Uyl schreef:

   En het zijn allemaal mensen die de foute conclusies trekken uit de oorlog. Zit nauwelijks een echte intellectueel meer tussen. Het is allemaal primitif-emotionele analyse van kleuters met maatschappijleraren die ook homo waren en ander lui gespuis.

   Tussen links en lui zit nauwelijks verschil. De tweede rang ziet zijn kans schoon om via morele oppressie elite te zijn en te blijven.
   Helemaal revolutiepatronen inclusief Robespierre en dat revoluties worden overgenomen ( links in Iran als eerste opgehangen ) en haar eigen kinderen op eet.

   Zonder links is Bellemakers een boekhouder. Nu heeft hij zomaar kans op linkse meisjes. Goed, met verborgen ziektes en complexen maar toch. Links is de haat van de mindere. Vijfennegentig procent van de mensen met een hazelip is links.

   Niks ideologie. Haat. Asha ten Broeke is daar de verpersoonlijking van.

   Zonder Asha had de Volkskrant nog een kans. Met Asha niet. Wie wil nou bij haters horen tenzij je zelf een complex hebt.

  5. zakindestron schreef:

   sodom en gomorra waren de eerste 2 linkse steden op aarde.
   de sp schrijft zn partijnaam met de s van sodom, en groenlinks met de g van gomorra.

  6. Hans schreef:

   Ik ga ervan uit dat de wal het schip keert. Dat momentum is nu op gang aan het komen.

   Veel te lang heeft de westerse wereld zich een schuldcomplex laten aanpraten door mensen zoals degenen hierboven die iedereen ter rechterzijde van Stalin als radicaal rechts beschouwen.

   Wellicht ben ik een beetje een poezelaar in de zin dat ik ten onrechte verwacht dat een discussie op inhoud mogelijk is: ik moet toegeven dat de tekenen niet erg gunstig zijn.

 3. Vladimir schreef:

  Links loopt hard. Net als lemmingen.

 4. Links??? Wat is nou nog links te noemen? Termen uit de
  Franse revolutie hoe de verdeling plaatsvond in het Place.
  Laten we eerlijk zijn het huidige links is dolblij met een VVD. Ga maar na. Soldaatjes die pangpang roepen en als zij in de legertruck zitten broembroem moeten zeggen. Alle islamitische raketwetenschappers met open armen ontvangen door lachende Mark en zijn VVD vrinden. Kom maar, neem ook aub je complete familie mee en je krijgt van Dijkhoff vakantie geld om na aankomst nog even vakantie te vieren in je gevaarlijke land waar je van gevlucht bent. De windmolenmaffia, meer dan de helft van de dik gesubsideerde windmolens staan zelfs niet aangesloten op het elektrische net. Nijpels die met VVD vrinden zijn groene zakken vult. Je zou denken dit is pro Groen Links beleid. Nee is VVD beleid van A tm Z. Wat nou rechts. Even andersom. Jet raket PvdA, kruipen jij bejaarde droeftoeter, kruipen in je moestuin om wat te vreten. Heel die afschuwelijke kut participatie samenleving is eng, zo ontzettend eng. Afkomstig van VVD? Nee PvdA. Afbraak van complete verzorgingsstaat afkomstig van PvdA. Groen Links met alles meegestemd wat VVD inbracht, wat nou links.
  We worden in de maling genomen door begrippen links of rechts, het bestaat allang niet meer. Grote bedrijven en de elite maken de dienst uit en links of rechtse idealen zijn met de komst van de EU gestorven. Dat is de realiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *