Facebook Twitter rss
 
   

‘Forum voor Democratie meer dan 10.000 leden’

 
Linkspammer 4 augustus 2017
 
 
 

8 gedachten over “‘Forum voor Democratie meer dan 10.000 leden’”

 1. Hans schreef:

  Erg knap! Ik raad iedereen aan (en met name degenen die vooral kritiek hebben op Baudet als persoon) om het partijprogramma te lezen en met inhoudelijke tegenargumenten te komen op punten waar men het mee oneens is.

  Voor mensen die meer willen weten over het gedachtegoed van FvD is het boek “How to be a conservative” van Roger Scruton een aanrader.

 2. De Jolige Francisco schreef:

  We doen ons best, Hr. Baudet,als u plechtig beloofd de huidige ingeslagen koers te handhaven
  en geen enkele concessie doet aan het partijkartel,noch aan de NPO
  Het kartel gaat u paaien zodra de zetels fors in aantal toenemen. Laat ze in hun eigen sop
  gaarkoken is mijn advies.Opslokken en leegzuigen,het rechtse smaldeel van de VVD,CDA,D,66

  1. Hans schreef:

   Zoals hij in EenVandaag aangaf: Het is niet mogelijk om te regeren en al je eigen wensen meteen te vervullen. Wat je echter wel moet doen is achter je eigen idealen blijven staan en deze niet ontkennen omdat ze niet overeenkomen met een regeerakkoord.

   Het probleem van veel huidige partijen is dat het totaal onduidelijk is waar men voor staat; het is één grote nihilistische bende. Het makkelijke voor hen is dat ze dientengevolge ook nergens op kunnen worden afgerekend.

 3. Claasje Kater schreef:

  Hoeveel leden hebben die andere haagse clubjes eigenlijk? Niet veel meer denk ik en dan toch altijd nog zo’n grote broek aantrekken, opmerkleijk hoor. Ik zou zeggen ok Thierry jongen ga zo door!!!

  1. Claasje Kater schreef:

   Ik heb even opgezocht de stand per 1 januari 2017 is voor de 4 huidige coalitie partners in spe:
   cda – 48775
   vvd – 26497
   d66 – 26284
   cu – 23695
   Ergo het verbaast mij hogelijk dat er dus heel veel niet-leden op de vvd stemmen (hebben nu nog net aan de grootste aantal zetels). Wat bezielt die mensen? Wat verder opvalt dat het aantal leden per genoemde partij elkaar niet veel ontloopt muv cda dat qua leden ruwweg zo groot is als d66 en vvd samen! (ik kijk niet op paar duizend). Thierry is op de goede weg maar is er (helaas) nog niet.

  2. Hans schreef:

   Wat die mensen bezielt is de behoefte om niet uit de pas te lopen bij hun sociale omgeving: het zijn meelopers en meelachers, mensen die niet individueel hun mening bepalen maar afgaan op wat hun wordt opgedist, risicoloze volgers. Pas als FvD bon ton wordt zullen zij overwegen hun stemgedrag bij te stellen.

 4. Prima zaak, alleen waken om NIET met de gutmensch van VVD, D66 en CDA samen te gaan want iedere partij die samenwerking zoekt met deze pro EU partijen gaan eraan.
  Dus FvD ik voorspel jullie een goede toekomst want mensen zijn de jarenlange leugens en wegkijken van de genoemde partijen helemaal zat en iedere samenwerking hoe klein ook wordt niet geaccepteerd.
  Deze drie hebben teveel ellende en schade aangericht om het nog goed te laten komen.

 5. Beezz schreef:

  Onvermijdelijke stroming veroorzaakt door jarenlang een policor mening opgelegd te krijgen door de elitaire media en pressiegroepen. Daarnaast is er weinig tot niets inhoudelijk in te brengen tegen het programma. De gevestigde media en politici komen niet verder dan de persoon Baudet te ridiculiseren zonder te luisteren naar z’n antwoorden op hun vooringenomen vragen. Zie O.a. Jinek, Pauw en rest NPO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *