Facebook Twitter rss
 
   

GroenLinkser: ‘@Pritt roept op tot financiële steun holocaustontkenners’

 
Linkspammer 4 augustus 2017
 
 
 

5 gedachten over “GroenLinkser: ‘@Pritt roept op tot financiële steun holocaustontkenners’”

 1. Hans schreef:

  Typisch voor de huidige samenleving:
  1. We hebben een probleem, te weten illegale immigratie vanuit Libië naar Europa.
  2. NGO’s werken samen met mensensmokkelaars en immigranten.
  3. Er is een groep die deze illegale samenwerking wil stoppen.
  4. Bij deze groep is iemand betrokken die ooit iets fouts heeft gezegd.
  5. De ophef gaat over de ene persoon die ooit wat fout heeft gezegd en niet meer over het oorspronkelijke probleem.
  6. GL roept zichzelf uit tot moreel goed en iedereen met een andere mening uit tot moreel fout.

 2. Xander de Uyl schreef:

  Het wordt tijd dat Huib zich ophangt. Gefrustreerd door zijn uiterlijk wordt hij steeds kwaadsappiger. Zal ook wel een minderwaardige alpha zijn, of HBO. Die haten als dagelijkse kost.

  Problemen moet je overwinnen Huib en niet de ander er om vernietigen. Minderwaardig geboren en de foute weg gekozen. Dan hang je Huib, vroeg of laat. Gnoom.

  1. 403 schreef:

   GroenSlinksers/Debiel 666 zijn de nazaten van onder meer de bestuurlijke elitaire intellectuele elite zoals rechters voor en tijdens de tweede wereld oorlog. Hoe rechters en bestuurlijk Nederland overstag ging voor de moffen en de SS was gewoonweg walchelijk. Een van de drijfveren waarom later Polpot deze gasten naar het landwerk stuurde en hun schedels opstapelde hij wist van het kwaad van de zogenaamde Intellectuele elite. VVD-ers waren de koopman voor de moffen.
   Na de tweede wereld oorlog was de rechterlijke macht er snel bij om in haar hoofd een knop om te draaien en te doen of zij ook slachtoffer waren van de bezetting.
   Nu hun nazaten die nu advocaat of rechters zijn of via hun studenten vereniging zoals Minerva alsnog verder gaan met hun verderfelijke gedrag als bestuurlijke politieke elite. Hebben ze oerdomme Groenslinksers nodig als hun soldaten en de media die op haar knietjes ligt.

   Het wordt ware gezicht konden ze verhullen tijdens de tweede wereld oorlog, nu in het huidige tijdperk worden ze doorzien. De rechterlijke macht die criminelen in bescherming neemt moslims voortrekt, graaiende elitaire nutteloze WO-ers in hun criminele graai gedrag een hand boven het hoofd houdt, bankiers en het groot kapitaal voortrekt op het gewone volk. Allemaal in hun eigen belang van voorselectie als er een oorlog komt. NGO’s die troepen naar binnen marcheren met behulp van Brusselse subsidies. Sorros die bescherm heer is van de europese elite.

   De burger die modeloos en uitgeput raakt dat is het doel van bovengenoemde, maak de wel denkende burger kapot geef geen bescherming meer. Kansloze overbevolking moet je niet verplaatsen maar isoleren in de landen waar men maar door bigt.

   Kan bijna niet wachten tot dat dit allemaal back fired op hen. En ik sta vooraan om de verantwoordelijke te e……… Dit is geen dreigement.

   OMAM: Organised Minoryties Against Mosims toghether with 969 The Movement. Rise litle stripes rise my wolfs. Rise Hindu rise, rise Jude rise the caucasian is to weak to resist against the muslim. Save the caucasian from his down fall. Or not.

  2. Vincent schreef:

   Heel goed dit

 3. zakindestron schreef:

  ik hoop dat de wetenschap het ooit voor elkaar krijgt om kanker van kinderen te kunnen verplaatsen naar die bruinlinks extremisten. kunnen de kinderen lekker leven en de figuren die het voor iedereen verpesten die kunnen het verder vergeten. of dat we 10 bruinlinksers kunnen inruilen om 1 kind terug te krijgen. zou mooi zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *