Facebook Twitter rss
 
   

Bewijs: Volkskrant is PvdA-courant met ideologische PvdA-agenda

https://www.geenstijl.nl/5137959/vrij-kut/

 
Linkspammer 5 augustus 2017
 
 
 

15 gedachten over “Bewijs: Volkskrant is PvdA-courant met ideologische PvdA-agenda”

 1. Arturo schreef:

  Kan iemand onderzoek doen naar de losse verkoop van kranten,want ik kom net [16.30 uur] uit een grote supermarkt in midden van het land,en het valt mij op dat het kranten rek nog vol ligt met dode bomen,jaren terug was dat toch beslist niet het geval,kocht elke zaterdag 3/4 kranten,kom elke dag in supermarkt en zie ook weinig mensen een krant meer kopen,en de Volkskrant is en blijft een kut krant,maar dit terzijde.

 2. Vladimir schreef:

  Ha! En Sitalsing doet verbaasd. Weet blijkbaar geeneens, voor welk een propagandistisch zooitje dramtuig ze haar columns schrijft.

 3. De Jolige Francisco schreef:

  Niet van onder de indruk . Was al Jaaaren bekend
  Volkskrant—-Vakbeweging—VARA /Joop NL—

  Ik snak naar een kwaliteitskrant,conservatief,ondersneden rechts, en met uitsluitend een
  culturele bijlage waar je U tegen zegt

  Dus verder geen hysterische sportberichtgeving
  rondom het huis en vrouwen bijlagen en een katern met gewelige vakantieplekjes.
  Helaas is er nooit geweest,zal er ook nooit komen

  1. Arturo schreef:

   Zo’n krant is in dit land onmogelijk,kijk maar wat voor bagger er op TV wordt uit gezonden,dat is een goed voorbeeld waar dit land voor staat,geef het volk brood en spelen nietwaar?,de NRC was lang mijn lijfkrant toen ze op groot formaat verscheen,weinig sport en andere flauwekul,wel veel wetenschap en cultuur,helaas is deze krant om zeep geholpen door nota bene een belg,wat een totale afgang,u heeft volkomen gelijk,een krant zoals u en ik die wensen is in dit land onmogelijk!

 4. Xander de Uyl schreef:

  Ach, de nabranders van Samson en van der Laan. Allebei zwakke persoonlijkheden die hun verslavingen niet kunnen beheersen en sterke vrouwen aantrekken. Of hoeren. Of beide.

  Ondertussen bloedt de onderkant van Nederland. Voor de zorgpremie en voor de culturele aderlating waar negervriend Laan meende voor te moeten zorgen.

  Rot op beide. Vieze verraders. En neem Cohen en Asscher mee. Valt iets op aan de namen? U zegt het.

  1. Wout Rensink schreef:

   Zwakke persoonlijkheden. Dat zeker. Wel zwakke persoonlijkheden die hun agenda aanzienlijk beter kunnen profileren dan u, of het nu klimaatverandering (Samson) ofwel een goede zorg (Van der Laan) betreft waar beide ook de uw geliefde onderkant van de samenleving van zou kunnen profiteren.

   Xenofoob durf ik u te noemen. Zoals u een betwistbare link legt, doe ik dat ook: Lees Hannah Arendt eens, wellicht dat u zich herkend in de kleine man in de hoofdrol.

   Mijn positie in de maatschappij? Rechts genoeg om de Volkskrant bij tijd en wijle onderdeel van een linkse kerk te noemen.
   Ik ga terug naar mijn krocht van de maatschappij en sla de krant open. Voor een gefundeerde mening zou u dat ook eens moeten doen.

  2. Xander de Uyl schreef:

   Jammer dat je subjectief beschuldigende termen van de vijand overneemt. Nooit doen. Het verlagen tot de ander zet meteen op achterstand. Verder vereist je reactie nogal wat interpretatie. Tja. Dat lijkt me gevaarlijke logica. Ik mag natuurlijk iedere vorm van communicatie kiezen. En sarcasme, ironie, provocatie en venijn zijn gewoon vormpjes. Vrij dus.

   Dat hele xenofobie is een onzinterm. Culturen horen onderwerp van discussie te zijn. Ook de joodse, als daar aanleiding voor is. En die is er hier.

   En of die jongens hun prioriteiten beter op orde hebben kun jij niet beoordelen. Ze gaan in ieder geval allemaal dood met een mislukt wereldbeeld. Menselijk succes is nou eenmaal beperkt.

 5. Buiten dat PvdA trekken is aan een dood paard, wat trouwens binnenkort ook geldt voor een CDA, geldt dit ook voor de vier grote kranten. Telegraaf,VK,AD,NRC, ze brachten 3 tot 2 maanden voor de landelijke verkiezingen precies hetzelfde Afgesproken nieuws in opdracht van het politburo van Mark. Er zat werkelijk geen verschil tussen, hoe bedoelt u kopje thee en van tevoren afspraken. Schandalig, echt een doodsteek voor het fundament van de democratie, de hoofdredacteuren van deze kranten moeten hun ogen uit hun arrogante achterbakse kop schamen. Er zijn geen woorden voor.
  Dus VK en PvdA, hst zegt niemand nog iets, als er volgende week verkiezingen zouden zijn dan zit de redactie van de VK weer vuistdiep in die lachende Nar.

 6. Aart schreef:

  Dit open VK-PvdA-VARA-riool is zeer schadelijk voor de volksgezondheid, alle medewerkers zijn ziek geworden. Het stinkt er verschrikkelijk en het trekt ratten, strontvliegen en ander nog nader te bepalen ongedierte aan.

  1. Als je voor de landelijke verkiezingen goed hax opgelet dan had je ook kunnen concluderen dat Telegraaf, NRC, D, toch zg de drie liberale kranten in Nederland er vuistdiep in zaten bij de PvdA. Echt prachtigbom te lezen was het, deze drie kranten die de PvdA maar liefst 3 maanden op een voetstuk plaatsten.

 7. Hans schreef:

  Het is evident dat als de NPO en een aantal kranten iemand willen kaltstellen, dit gedachtegoed door velen wordt overgenomen. Hun macht is tanende, maar blijft zeer groot – dat dit ten koste van de samenleving gaat is voor hen irrelevant. De meelopers zullen niet van mening veranderen voordat vanuit de ideologisch gekleurde media de goedkeuring wordt gegeven.

 8. Willem M. B. schreef:

  Dit is al heel lang al bekend. Heb zelfs al een spreadsheet met krantenkoppen verzameld, waarin ik precies kan zien, wie de lul is bij deze kranten, c.q. van uitgeverij de Persgroep. En onderschat ze niet ! Ze kunnen de Nederlandse maatschappij tot op het bot manipuleren en zelfs veranderen door bijvoorbeeld de burgers gratis hun eigen organen te laten weghalen of wegkijken hoe oude bejaarden straks worden opgeruimd door de nieuwe euthanasie wetten. En dan de VARA / Joop. Die wordt door subsidie overeind gehouden, belastinggeld dus ! Kortom, als er mensen zijn die denken dat de PVDA geen invloed meer heeft, dan moet ik toch teleurstellen. Zolang dat zooitje van de Persgroep/Vara – Joop de Media bepalen met hun propaganda, (gesteund door de NPO), kunnen we ook deze regeringsperiode veel propaganda verwachten voor dit tandem.

 9. Oscare schreef:

  Het PvdA virus heeft zich sinds jaar en dag genesteld in de haarvaten van de maatschappij. Het ruimen van wat zicht- en hoorbare kopstukken van dat gedrocht is dus niet veel meer dan tijdelijke symptoom bestrijding. De ontwikkeling van een afdoend vaccin wordt geobstrueerd, dat proces heet linkse politiek. Clubjes als NVWA en RIVM slaan geen alarm want betrokken en het betreft niet de destructie van een bloeiende bedrijfstak of lucratieve massa vaccinatie. De patiƫnt -de samenleving- sterft een langzame pijnlijke dood, hetgeen voer is voor links gedomineerde media, dat is lijkschending. Heel ongezond voor het volk, het zou strafbaar moeten zijn. Oh, dat is het al. Who cares?

 10. PvdA heeft exact hetzelfde neoliberale beleid uitgevoerd als VVD,D66, CDA, er zat en zit geen verschil tussen deze 4 partijen. Kranten als Telegraaf tm NRC brengen exact hetzelfde gekleurde nieuws. Beetje overdreven om een verbinding bloot te leggen die eigenlijk niets meer voorstelt. PvdA wrf weggevaagd naar 9 zetels en met dank aan de Telegraaf,NRC, AD,VK, publieke als RTL die constant 3 maanden lang positief schreven over PvdA om PVV maar van zetels af te houden.

 11. Smelt schreef:

  Water is nat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *