Facebook Twitter rss
 
   

Video – Russia is not your enemy, islamists & jihadis are, they are destroying you from within

 
Linkspammer 5 augustus 2017
 
 
 

9 gedachten over “Video – Russia is not your enemy, islamists & jihadis are, they are destroying you from within”

 1. Hans schreef:

  Teveel mensen ontbreekt het aan realiteitszin. Zij hebben een utopisch beeld van de wereld en iedereen die niet gelooft in utopie maar de werkelijkheid aanschouwt zoals deze is, is in de ogen van de utopisten fout.

  Zo kan het bestaan dat Poetin, die ondanks het gegeven dat hij bepaald niet oorlogszuchtig is, als grote bedreiging wordt gezien terwijl Obama, die in landen als Egypte, Libië, Syrië, Tunesië en Jemen regime change wilde, de Nobelprijs voor de vrede heeft ontvangen.

  De kwetsbare zielen, die het decadente utopische gedachegoed aanhangen dat geen kind meer dood mag gaan, niemand meer in armoede mag leven, niemand meer aan welke ziekte dan ook mag sterven, zijn volledig de relatie met de natuur kwijt: de natuur is namelijk niet altijd leuk, het is dog eat dog. Wellicht dat men vandaar ook dit type mensen voornamelijk in steden vindt; mensen die nooit een dag zonder eten hebben doorgebracht en hun studie sociale wetenschappen hebben kunnen doorlopen, maar buiten hun eigen habitat – en zeker in de natuur, laat staan in een situatie van oorlog – niet kunnen functioneren. Zij zijn het die zich gewillig naar de slachtbank laten leiden, en anderen meenemen.

  1. Meel schreef:

   En de belangrijkste regime change te weten, die in kiev. Hierdoor raken de russen hun enige ijsvrije haven kwijt. Dat je die verdedigd en de Krim binnenvalt om Sebastopol veilig te stellen, is logisch en ook een hele rationele keuze.

  2. Hans schreef:

   Absoluut, het is een geopolitieke blunder geweest om daar te gaan stoken. Zeker na het opschuiven van de grens van de Navo sinds de val van de muur. De VS moeten zich afvragen hoe zij het zouden vinden als de Russen een basis aan de andere kant van de Mexicaanse grens zouden hebben, of controle over het Panama-kanaal.

 2. Vladimir schreef:

  Russia and visegrad are great!

 3. Gait schreef:

  @Hans Complimenten!

  1. Hans schreef:

   Dank. Ik probeer, niet in de laatste plaats voor mezelf, enige orde in de chaos te scheppen. Af en toe lijkt het alsof ik gek ben (wat ik overigens niet uit wil sluiten), maar het doet me deugd te lezen dat anderen de wereld ook zo aanschouwen.

 4. Xander de Uyl schreef:

  Liefst een Russin in de keuken en een raket op Berlijn.

 5. JeandArk schreef:

  Nou, het ligt toch net iets genuanceerder. We zitten naar WO3 te kijken – nóg zien we het niet. Deze oorlog woedt al over de hele wereld. (i.e. Wereldoorlog), en op alle mogelijke manieren.
  Militair, én non-militair. Geschiedschrijving, Kunst, Cultuur, Sport (brood en spelen), juridisch-economisch (Monster handelsverdragen), filosofisch, wetenschappelijk, religieus, publicitair, sociologisch, journalistiek.

  Een documentaire van Vara’s Zembla van dit voorjaar heeft dat toch helder in beeld gebracht. De docu ging wel viraal in de VS – de slavenkolonie waar geen publieke omroepen meer zijn – maar lijkt in ons eigen land niet bekeken/begrepen/anders?

  https://zembla.vara.nl/nieuws/de-omstreden-vrienden-van-donald-trump-de-russen
  http://www.salon.com/2017/05/16/watch-dutch-documentary-investigates-trumps-links-to-russian-mob/

  Interessant, dat ‘we’ dan ook de stille coup in Washington niet zien:
  http://foreignpolicy.com/2017/07/31/how-the-trump-administration-broke-the-state-department/
  Trump is ‘dead meat’, in toenemende mate omringen de globalisten hem met militairen. ‘Mad Dog’ Mattis (oorlogsmisdadiger), Bannon (West Point Militaire Academi), Tillerson (vuist diep in de bloedige ‘regime change’ in Venezuela), Kelly (‘Blood on his hands’; ‘A Terrorist in Uniform’):
  Unhappy with Tillerson, Trump set up a White House team to sideline the State Department and scuttle the nuclear deal.
  Colum Lynch is Foreign Policy’s U.N.-based senior diplomatic reporter
  http://foreignpolicy.com/2017/07/31/how-the-trump-administration-broke-the-state-department/

  Blood on His Hands [Kelly] BY JONAH WALTERS
  As head of SOUTHCOM, Trump’s pick for Homeland Security secretary facilitated atrocities across the Americas.
  [Navarro:]“I admire Gen. Kelly. Inclusive leader. Knows brown, black, and white all bleed the same.” (I’ll bet he does, having seen the blood of so many Colombians and Hondurans staining his own hands.)

  More recently, Navarro has positioned herself as a hardline defender of those undocumented immigrants
  SOUTHCOM’s Northern Triangle strategy — by all accounts a spectacular failure https://jacobinmag.com/2016/12/trump-kelly-homeland-security-southcom-colombia-honduras

  Dit verheldert één en ander nog nader:
  “The Israeli regime or the Neocons in the United States have total control of the Trump administration with respect to the situation in Syria. If you don’t think so, then a recent statement by the Pentagon may draw you to that conclusion.

  http://www.veteranstoday.com/2017/06/27/pentagon-trump-presumably-got-the-syrian-chemical-attack-lie-from-israel/

  one party rule in Washington,” the readout continued.
  By Jim Kirwan 11-16-10 http://www.informationclearinghouse.info/article26808.htm http://rense.com/general92/resp.htm

 6. Harry Verdellen schreef:

  als de Russen hier zouden binnenvallen, iets wat ik echt niet zie gebeuren, dan sta ik langs de weg te zwaaien met een Russische vlag, want dan zie ik hen als bevrijders hier binnenkomen. De bevrijders van het Brusselse juk en de Mohammedaanse omvolking. Want hier is al heel wat jaren geen echte vrijheid meer. En wij worden vervangen en als je dat niet inziet dan slaap je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *