Facebook Twitter rss
 
   
 

8 gedachten over “Redacteur VARA-website Joop.nl wordt gepest op Twitter, huiliehuiliejankieboeboe in HP/DeTijd”

 1. Zware schreef:

  Wat ik het merkwaardigst vind is dat er geen moment van zelfreflectie doorklinkt in haar episteltje. Zij heeft blijkbaar, onweerlegbaar, het gelijk aan haar kant.
  Ze kon zich natuurlijk ook eens afvragen waarom er 3 trollen (betrokken burgers) opstaan voor elke die zijn op zijn twitteriaans neersabelt.
  Mischien wel omdat zij, en de door haar in een hoek geveegde bezorgde Nederlanders, gewoon een punt hebben?

  1. Hans schreef:

   Binnen de sociale wetenschappen is de theorie van intersectionaliteit ontwikkeld; deze valt echter niet te falsificeren. Het gevolg hiervan is dat de bedenkers, die in ieder geval geen diversiteit aan mening in hun omgeving dulden, in hun eigen waarheid blijven geloven. Het is te vergelijken met orthodoxe gelovigen: die stellen ook geen vragen omdat ze het antwoord al hebben.

 2. Dit sluit aan bij mijn eerdere berichten. PvdA, JOOP, VARA, het zijn organisaties voor allochtonen als Nederlander heb je daar niets te zoeken, nog een paar jaar en ze zijn voorgoed voorbij of het zijn islamitische organisaties geworden. Geldt trouwens ook voor AVRO/TROS en politiek partijen als CDA,VVD,D66. Het gaat langzaam door de enorme hoeveelheid valse propaganda die zij het volk iedere dag weer voorschotelen maar zij worden ook iedere dag ingehaald door de sociale werkelijkheid en realiteit van de samenleving. Eigenlijk is het triest maar toch ook lachwekkend hoe kranten en omroepen en gevestigde politieke partijen iedere dag weer de plank met echt alles misslaan. Kwestie van tijd.

 3. De Jolige Francisco schreef:

  Ja Ja het is een hondebaan als je werkt voor de Vara site. Ik heb tedoen met deze stakker.
  en dan nog weten dat wat je ook opschrijft voor deze site door vrijwel niemand
  serieus wordt genomen.Het blijkt toch ook wel weer wat voor een lichamelijk en
  geestelijk gekneusde types men daar in dienst heeft. Deze redacteur werd al op de kleuterschool gepest
  Neem nou zo,n Han van der Horst, die man gelooft dat als de PVV aan de macht komt hij dan
  in ,,Nacht und Nebel,,van zijn bed wordt gelicht omdat hij wel eens (Nou ja ,,wel eens,,) een
  hatelijk stukje over de heer Wilders heeft geschreven.Dan zit je toch op een lijn met
  hen die geloven in Alien Abduction. Daarnaast is het ook nog een smerig oud mannetje
  die geilt op de gedachte dat Martin Bosma van de PVV verkracht wordt door een Neushoorn
  Ze mogen mensen als Donald Trump ,Geert Wilders, Thierry Baudet etc wel dankbaar zijn anders
  waren er geen onderwerpen om over te schrijven.

 4. De Stichting TerugBetaling schreef:

  Duurzaamheid, diversiteit, verbinden.Veel mensen verdienen er een goeie boterham aan.Ipv hier voortdurend commentaar te leveren zou ik zeggen. Wees creatief, begin een bedrijfje of een stichting en verrijk jezelf. Trek die subsidiepotten leeg!!!! Haal je gestolen belastingpenningen terug!!!!

 5. Hugo van H. schreef:

  Ach, ik begrijp het dilemma van de schrijfster wel.
  Negeren helpt niet en voor reageren onbreekt haar elk argument.
  Tja, wat moet je dan?
  Afgeven op het uiterlijk of het kapsel dan maar?
  Wat een treurnis.

 6. Vladimir schreef:

  Partij die geen zetels heeft, maar op tv blijft? Moet de pvda zijn. “met propjes in mijn oren schrijf ik door”. Exact, wat links altijd doet: bij een tegenwoord, vingers tot aan het kootje in de oren en heel hard blablabla schreeuwen. “Ik heb zo ontzettend gelijk, maar niemand buiten ons selecte groepje snapt mij!”
  Precies wat er mis is met joop in 1 alles duidende column. Wat een berg treurnis dit.

 7. Vladimir schreef:

  Altijd weer leuk, om te lezen, hoe losertjes, die zich, op school en later, altijd weer in de hoek hebben laten pesten, op enig moment op zoek gaan naar nòg zieligere mensjes, om die dan manhaftig te gaan redden met een zelf verzonnen plan, welks moet gaan leiden tot een uiterst drop- out vriendelijke maatschappij, waarvan zij dan weer menen de grenzen te moeten gaan vaststellen, met aan het eind van de rit als gewenst resultaat, dat ze voornamelijk zelf niet langer worden ondergepist.
  Jammer joh. Losers gonna lose.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *