Facebook Twitter rss
 
   

Social justice is a circular firing squad

 
Linkspammer 7 augustus 2017
 
 
 

9 gedachten over “Social justice is a circular firing squad”

 1. Hans schreef:

  Slechts zij die hun geld verdienen aan het diversiteitsevangelie hebben er wat aan; voor de rest is het voor iedereen een slechte zaak.
  Er is sinds de middeleeuwen geen slavernij meer in Nederland. De diversiteitsdrammers blaffen tegen de maan.
  De cirkelredeneringen waar deze groep om bekend staat – racisme ontkennen bekrachtigt het bestaan van racisme, net als het bekennen – zorgen voor een steeds grotere weerstand, althans voor degenen die ├╝berhaupt al behoefte hadden om naar dit type beroepsnegers te luisteren. We zouden reeds lang van deze drammers verlost zijn geweest, ware het niet dat kranten en NPO de nimmer aflatende behoefte hebben om elk persoon dat zich gekwetst voelt aandacht te geven.

  Interessante vragen zouden zijn geweest:
  – Wanneer is het voldoende?
  – Hoeveel geld willen jullie hebben om het idee te hebben dat de schuld is afgekocht?
  – Waarom komen zoveel mensen uit gedekoloniseerde landen naar de landen van de schuldige kolonisatoren toe?
  – Hebben de negers die andere negers in Afrika tot slaaf hebben gemaakt en verkocht ook privileges?

  1. P300 schreef:

   Het is pas klaar als Arzu Aslan het hart van de laatste witte man eruit getrokken heeft en diens graf ondergezeken.

  2. Hans schreef:

   Ja die sneue advocaat die een wit voetje wil halen bij de zwarte beroepsgekwetsten krijgt ook onder uit de kan, net als de blanke GS-boycotsters eerder kregen.

   Het is inderdaad een race to the bottom: de winnaar in dit spel is degene die zichzelf het zieligst vindt en dit ook nog met een studie sociale wetenschappen kan ‘aantonen’.

 2. Xander de Uyl schreef:

  SJW is niks anders dan onderwerpwijziging te eigen bate. Spelregelwijziging zoals bij de laatste revolutie (68) de spijkerbroeken het ook deden. Niks objectieve wereldverbetering maar wereldverbetering met een eigen agenda.

  Schaf de zwakke studierichtingen af of maak ze sterk en dit gezeur om baantjes en functies zal verdwijnen. Daarmee kun je al bewijzen dat het niet om ideologie gaat maar om primair eigenbelang. Veelal van incompetenten in de mainstream economie.

  Het is spijkers op laag water zoeken omdat je met je twee linkserhanden niet in staat bent ze op hun kop te slaan.

  Social justice als eis in plaats van uiting van respect. Daar waar het recht niet wil komen om hele goede redenen: het bevoordeelt op onterechte gronden. Zuivere discriminatie dus.

  Even 68: SJW door de plee.

 3. Vladimir schreef:

  Na her afschaffen van de Apartheid, is het vooral de zwarte gemeenschap olv sjw’s, die druk is met het achter in de bus zetten van de kwetsbare – en o zo zielige zwarte mensjes. Boehoehoe.

 4. zakindestron schreef:

  proxy proxy proxy, dat is de oorzaak.
  proxy’s zijn niks anders zijn dan groepen helpful idiots die een bepaald doel hebben.
  degene die de proxy’s betaalt/inzet heeft een doel en een plan, soms bekend bij de proxy’s en soms niet.
  de proxy’s die gebruikt worden kunnen tegenovergestelde doelen hebben en dus in elkaar vaarwater gaan zitten. dat gebeurt soms als de inzetter/betaler/aanstuurder zn plan niet helemaal doordacht heeft, maar meestal is het onderdeel van zijn plan. de proxy’s bestrijden elkaar en gaan samen tenonder zodat het doel bereikt kan worden zonder last van groepen met andere doelen.

  zie het maar als een dictator die 2 rebellenleger in zn buurland wat geld toestopt om de buurman te bestrijden, zogenaamd omdat hij ze steunt. leger 1 en leger 2 willen na het bestrijden van de buurman vervolgens allebei de baas worden en gaan elkaar dus bestrijden, verzwakt en met weinig geld meer. als dan aan het eind bijna niks meer over is aan soldaten en wapens dan komt het leger van de dictator en die hoeft alleen nog maar de boel op te vegen en het land is van hem.
  zonder dat het hem 1 eigen soldaat heeft gekost. het enige wat ie gedaan heeft is een zakje geld naar tegenstanders van de gevestigde orde en elkaar.

  open society van gy├Ârgy schwartz (george soros noemt ie zich) is zo’n inzetter/betaler/dictator zonder land en volk. het koningshuis al saud is ook zo’n inzetter/betaler/dictator.
  isis is een proxy, net als al quaida.
  moslimbroederschap is weer een inzetter/betaler/dictator.
  groen links is een proxy, internationale socialisten zijn beide.
  enzovoorts.

  als je niks te doen hebt kun je het allemaal bestuderen, analyseren maar je hebt er weinig aan als gewone man. het is enorm voorspelbaar, dr zijn maar een paar tactieken, de inzetters zijn tientallen jaren dezelfde en de proxy’s kun je al herkennen voordat ze goed en wel opgebouwd zijn omdat er maar een paar smaken zijn. het is gewoon te saai nu. een directe oorlog tussen 2 landen met hun eigen legers, in 1 van beide landen, dat zou nog een beetje interessant zijn. maar nu is het net alsof je al 40 jaar naar dezelfde pokertafel kijkt.

  1. zakindestron schreef:

   p.s. de sjw proxy’s bestaan uit 2 dingen: jaloezie naar succes van andersdenkenden, en zelfhaat.
   hun doel is utopisch, kan dus nooit bereikt worden en leidt altijd tot totale vernietiging.
   samen met zelfmoordterroristen zijn sjw’s dus de ideale proxy, een knokploeg die zichzelf opruimt.

  2. zakindestron schreef:

   p.p.s: proxy kan zelf ook een proxy hebben. groen links is een proxy maar gebruikt zelf bijv. antifa als proxy. antifa gebruikt zelf ook weer proxy’s. dus het is ook maar net van welke hoogte je het bekijkt.

 5. Hetrodeschoentje schreef:

  Zelfhaat? Gewoon haat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *