Facebook Twitter rss
 
   

‘There went Google’s customer loyalty among free speech enthusiasts’

 
Linkspammer 8 augustus 2017
 
 
 

3 gedachten over “‘There went Google’s customer loyalty among free speech enthusiasts’”

 1. Hans schreef:

  Heb meteen een andere zoekmachine geïnstalleerd. Google stuurt al langer op resultaten bij het invullen van namen en gesuggereerde zoektermen.

  Het is van het grootste belang om monopolies en/of oligopolies op het internet zoveel mogelijk te voorkomen.

  Zoals al vaker gesteld: diversiteit geldt slechts voor uiterlijke kenmerken, niet voor meningen. Het is net alsof ik omdat ik een blanke heteroman ben dezelfde mening moet hebben als elke andere blanke heteroman (en hetzelfde geldt voor alle andere categorieën).

  Deze beweging is zo enorm regressief, maar de ophef gaat over een stom geschreven stuk op Powned in plaats van deze uitholling van de vrijheid van meningsuiting.

 2. Smelt schreef:

  Ik lees de laatste maanden ontzettend veel over alle gender gelul. Zo weet ik sinds kort dat ik cis-gender ben. De laatste weken vraag ik hier in de provincie (100km van gesticht Amsterdam) aan verschillende (vaak hoogopgeleide) mensen wat een cis-gender is en wat zij van die discussie vinden. Iedereen die ik het vraag kijkt me niet begrijpend aan. Als ik het uitleg beginnen ze te lachen en halen hun schouders op. Kortom, dat hele dames en heren, lbtghetcetra gedoe leeft enkel in de Randstad en in de wazige schedeltjes van linkse mafkezen. Het duurt even maar waait vanzelf over.

  1. Hans schreef:

   De publieke opinie is niet meer de opinie van het publiek, maar (bevoogdend) vóór het publiek. Het is voorschrijvend wat het publiek moet vinden.
   Amsterdam is verworden van een stad van vrijdenkers tot een totalitair bolwerk waarin iedereen zich aanpast om niet buiten de meningenboot te vallen, angstig voor het verlies van ‘instant gratification’ door middel van likes, smileys en nietszeggend commentaar als: “topper” of “goed bezig”.

   Ik hoop met je dat het over waait – wellicht doet alles dat in de geschiedenis – maar ben bang dat het wel even duurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *