Facebook Twitter rss
 
   
 

16 gedachten over “‘De gekkigheid van genderneutralisme’”

 1. Hans schreef:

  Ik zit te wachten op de eerste voorstellen tot genderneutrale verkleedruimtes in de hoofdstedelijke sportscholen.

 2. Xander de Uyl schreef:

  Culturen die op z’n extreemst zijn storten vaak snel in. Den Uyl bromde wat over de grondpolitiek in 77 en het socialisme was voleindigt. In 1980 kwam Max van den Gerg met de linkse doorbraak en dat eindigt nu.

  Culturen hebben niet de vorm van een normaalcurve maar van een helling met afgrond.

  Genderneutralisme is niks anders dan een nieuw machtsvehikel van links. Zorgt voor nieuwe overbodige banen met als eindresultaat dat bij de revolutie alle onzin kort en klein geslagen wordt.

  Links is een hoop wind en altijd tegen. De mislukte mens klontert samen.

 3. De Jolige Francisco schreef:

  Het resultaat van een Studie sociale wetenschappen en dan van gekkigheid niet weten
  hoe je nuttig te maken in de samenleving.
  Al die afgestudeerde sociale wetenschappers,je hebt er alleen maar last van als maatschappij met
  hun bedenkseltjes ,quasi onderzoektjes rappoertjes etc etc die in een lade verdwijnen,veel belastinggeld hebben gekost,jammerlijk verkwist.
  Wijlen de heer Jan Blokker stak er al de draak mee in zijn columns jaren geleden,sindsdien
  is er niets verandert, of ze moeten nog vervelender zijn geworden

  Zo is er Meer:
  Kan iemand mij vertellen wat een ethicus doet de hele dag, of een politicoloog of een psycholoog?

  1. anna schreef:

   zeik niet zo: mensen kiezen hun eigen vrijheid. Of je het nu leuk vindt of niet. Rappoertjes staat er fout. Jan Blokker bedoelde iets anders, kennelijk had je dat niet door.
   Laat je beter voorlichter, dan komt alles goed. Ik weet wat een politicoloog, ethicus wel de hele dag doet. Hopelijk kom je er ooit achter. Doe je best…..

  2. Hans schreef:

   Het opleggen van het gebruik van woorden is het punt nu juist in deze discussie: mensen mogen dus niet meer vrij kiezen. Canada loopt hierin voor (in regressiviteit).

   Juist degenen die alle blanken als witten bestempelen willen nu gaan bepalen welke woorden anderen dienen te gebruiken als ze iemand aanspreken.

   Een heleboel mensen vinden het dus niet bepaald leuk dat zij worden gedwongen woorden te gebruiken waar zij niet achter staan. Als ik meen dat ik me vandaag bijvoorbeeld meisje of luipaard voel, kan ik toch moeilijk van anderen verwachten dat zij mij op die manier aanspreken op het moment dat zij zien dat ik geen meisje of luipaard ben.

  3. Xander de Uyl schreef:

   Je kunt wel agressief zijn maar toch heb je niet gelijk. De onderwerpkeuze van alpha’s mag gerechtvaardigd zijn, hun oplossingsmanieren zijn duidelijk minder analytisch en dus minder.

   Trouwens driekart van die prutsers zou met moeite de betavakken aankunnen. Krijgen zij een beter leven en wij betere ambtenaren.

   De vakgebieden zijn belangrijk. Hun vaardigheden schieten tekort. Ze bedriegen en bestelen ons dus. En zichzelf ook. Links is uiteindelijk een zwakte-ideologie van de zich minder voelende.

  4. Claasje Kater schreef:

   Laat je beter voorlichter, …staat er fout.

 4. Mr. Carel schreef:

  Als je alle mannetje/vrouwtje bordjes van de toiletdeuren in openbare gelegenheden verwijderd, is dan het genderprobleem opgelost voor de gediscrimineerden? Maar dan blijkt dus ook dat die lul van Van Boxtel nog nooit in zijn eigen trein heeft gepist, want op het spoor is toch geen WC-onderscheid? Evenmin als in de lucht trouwens. Dat het COC de kant van de genderhysterie kiest, heeft die club mijn lidmaatschap gekost. Wat een dolksteek in de rug van al die mannen en vrouwen en jongens en meisjes die dolgraag samen op een gescheiden WC van elkaars gelijke geslacht willen genieten. De hele sexuele emancipatie kan opnieuw beginnen, maar dat wist iedereen die de schuifelende vuilniszakken met kopvoddenlappen massaal zag binnenstrompelen. Lang leve de exclusiviteit tegenover de grauwe muizenmassa van het nieuwe feminisme waartoe ook de Jessiassen behoren met hun pappiedagen.

 5. Aart schreef:

  Ik ben benieuwd hoe zo’n genderneutraal persoon moet zeiken. Hoe ziet het geslacht van dit gender er uit? Volstaat een traditionele toiletpot? Het onderwerp roept steeds meer vragen op.

  1. Mr. Carel schreef:

   Zoals uit talrijke internationale sociologische onderzoeken is gebleken, plast de Nederlandse man van alle wereldmannen nu reeds het meest zittend. Dus het probleem van naast de pot pissen is eigenlijk non-existent. Bovendien zeiken genderneutralen vooral verbaal, potten genoeg dus.

 6. egbert schreef:

  Thuis hebben wij al genderneutrale fietsen, idem douche, idem toiletpot, idem deuropening, idem tandenborstel etc. Toch makkelijk hoor dat genderneutrale.

  1. Hans schreef:

   Er is een verschil tussen de eigen keuze en wat opgelegd wordt. Daar gaat het in deze discussie over. Ik neem aan dat u het geen probleem vindt als uw vrouw of wellicht dochter gebruik maakt van dezelfde douche als u, maar dat u niet staat te springen bij de gedachte dat uw vrouw of dochter na het sporten een douche of kleedruimte moet delen met andere mannen?

 7. zakindestron schreef:

  geef die mensen een spuitje.

 8. Vladimir schreef:

  Iedereen een stoma.

 9. Claasje Kater schreef:

  Na de zomervakantie ophouden met die kul en weer terug naar normaal. De komkommertijd is dan wel weer voorbij.

 10. Xander de Uyl schreef:

  Dit hele gedoe is “Entartet Humanismus”. Hoort gewoon in een niet-dodelijk concentratiekamp met als bewakers wat seksueel gestoorden. Die zijn het wreedst en krijgen uiteindelijk hun gevangenen wel klein.

  Een echte TomPoes oplossing: het kwaad neutraliseert zich zelf.

  Trans-fucking-gender. De rest van mijn leven stem ik SGP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *