Facebook Twitter rss
 
   
 

7 gedachten over “‘Feitenvrije onzin van Ruud Lubbers vergiftigt immigratiedebat’”

 1. Hans schreef:

  Waarom wordt dit type mensen nou nooit eens direct geconfronteerd met de onzin die ze debiteren? Ik las dat dr. Jan vd Beek een tegenopinie mag plaatsen in NRC, maar het zou goed zijn ze ook op tv tegenover elkaar te zetten, zodat alle klinkklare nonsens van Lubbers c.s. ontkracht kan worden. Het is zo misselijk om de bevolking op basis van of domheid of willen deugen stelselmatig met verbale diarree te confronteren, zonder zelf ooit rekenschap af te leggen.

 2. Xander de Uyl schreef:

  De werkelijkheid heeft Ruud ingehaald. Hij was een tijd belangrijk maar nu is dat voorbij. Dit is wrijven in de vlek die zijn politieke carriere is.

  Het is echt helemaal op en voorbij met Ruud. Ook trouwens met zijn goede vriendin Beatrix. Opgesloten in een tijdelijke bubbel met tijdelijke waarheden. En als die knapt dan knappen zij mee.

  Profeet van hun tijd. Lijkt veel, is niets. Dag Ruud.

 3. idopane schreef:

  Kan me nog herinneren hoe ik op die cda faalhaas in zijn betere dagen een weddenschap in 1987 afsloot met de toenmalige voorzitter van de PvdA in Nijmegen dat die samen met de VVD zou gaan regeren in 1992, 2 Jaar voor het einde van z’n 3e regeerperiode om uiteindelijk EU voorzitter te worden. Koste me een fles Jack Daniels want de christelijke flapdrol bleek toch niet zo competent te zijn als door mij ingeschat, maakte ruzie met Kohl en weg was de zoveelste koning eenoog van Nederland. De zoveelste lamme tak van een uitstervend politiek dinosaurium

 4. Vladimir schreef:

  Toch knap, hoe politici er nà hun carrière vol voor gaan, om een nog grotere idioot te worden.

  1. Claasje Kater schreef:

   Dementie slaat toe

 5. zakindestron schreef:

  leeft die aanrander nog? dacht dat dat stuk ongeluk al onder de grond zat. jammer.

 6. Claasje Kater schreef:

  CDA = niet te vertrouwen. Nooit op gestemd, hebben geen principes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *