Facebook Twitter rss
 
   

Hillary Clinton gaat preken

 
Linkspammer 9 augustus 2017
 
 
 

3 gedachten over “Hillary Clinton gaat preken”

 1. Willem schreef:

  Ja haar foundation haalt niks meer op dus denk ze misschien dat ze bij de gelovige geld kan stelen. Die heks gelooft nergens in alleen in geld. Snap niet dat die heks nog niet vastzit.

  1. zakindestron schreef:

   als je een moeras gaat leegpompen dan begint het heel hard te stinken. pas als je op de bodem bent en de zon er een tijdje op heeft gestaan is het echt weg. zo is het met de hele overheid die achter obama en clinton zit ook. die krijg je niet 1,2,3, weg zonder dat die tot het uiterste gaan en ze zitten al jaren overal. en dan heb je ook nog iedereen die er van profiteerde, die doen ook vervelend.
   mueller probeert zn special counsel gebeuren op te rekken om trump af te kunnen zetten met een of ander verzonnen verhaal over rusland. als dat mislukt en die kans is groot aangezien er ook een special counsel komt voor comey, lynch, obama, clinton en wat anderen, dan gok dr maar op dat ze em gewoon dood willen. vliegtuigcrash, aanslag, zo iets zullen ze wel proberen.
   dat ze zo tekeer gaan betekent dat de waterstand in het moeras erg laag begint te worden.

 2. Vladimir schreef:

  Tja, als je kind ouder dan 21 is, kun je weer veilig naar de kerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *