Facebook Twitter rss
 
   

‘Een perfect genderevenwicht in Silicon Valley is een illusie’

 
Linkspammer 9 augustus 2017
 
 
 

3 gedachten over “‘Een perfect genderevenwicht in Silicon Valley is een illusie’”

 1. Hans schreef:

  Hulde voor een uitstekend stuk.

  De zin “Het is niet omdat een statistische generalisatie niet op jezelf (of mensen rondom jou) van toepassing is, dat de generalisatie niet klopt” wordt echter door de drammers nooit begrepen. Dit zagen we ook rond de buitenspeelreclame van Sire. De drammers zijn zo vol van zichzelf dat ze denken dat alles om hen draait. Daarnaast begrijpen ze meestal niets van statistiek.

  Het idee dat diversiteit de productiviteit van een organisatie bevordert is ook nergens op gebaseerd, wensdenken daargelaten. Het is slechts zo als sterkeren zwakkeren komen helpen, niet als de zwakkeren zich bij de sterkeren voegen.

  Ook hier is de vraag gerechtvaardigd: Wanneer worden de drammers en deugers eens geconfronteerd met hun ideologische gekwaak? Wanneer wordt aan hen dezelfde eis gesteld als aan anderen, namelijk verantwoordelijkheid nemen voor wat men zegt en aantonen dat het niet slechts ideologie is.

 2. Xander de Uyl schreef:

  Wie niets van statistiek snapt en toch een universitaire titel heeft moet die titel inleveren.

  Alpha’s zijn zo kwaadaardig in hun domheid dat, als ik de duitse politiek inga, ik zal voorstellen om alpha’s te vergassen.

  Alle studierichtingen, ook de alphakant, hoort zwaar beta-gegrond te zijn.

  Mijn kinderen mogen niet eens praten met alpha. Is verlies van tijd.

  En met links mogen ze ook niet omgaan. Is haat en jaloezie en altijd met persoonlijkheidsstoornissen in het genetisch materiaal waar vroeg of laat ellende van komt.

  Opgesodemieterd met die bedriegers. En op termijn weer dienstplicht met statistiek en zweep. Voor goed leven moet je geestelijk bewapend zijn. Anders wordt je parasiet. Zoals links.

 3. Talmen Kolijs schreef:

  Voor een zogenaamde ‘gezonde’ bedrijfscultuur dient er een mate van evenwicht te zijn tussen
  imago en zelfbeeld. Bij Google is men in de val gelopen van scores van hits en clicks en dat uitgelegd als een soort krediet van de buitenwereld om van de marxistische lulkoek te getuigen.
  Maar die buitenwereld heeft daar steeds minder zin in en heeft de voorkeur voor het gezonde verstand met een leger erbij.
  En als je dat fijn vindt mag je dat fascisme noemen, lekker toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *