Facebook Twitter rss
 
   

Anne Frank draait zich om in haar graf

 
Linkspammer 10 augustus 2017
 
 
 

22 gedachten over “Anne Frank draait zich om in haar graf”

 1. Mr. Carel schreef:

  Dit is een jodenmop van het genre waarin Grunberg op zijn huidig dieptepunt grossiert. Indien niet, dan moet worden vastgesteld dat dit Anne Frank Center uit levensgevaarlijke psychopaten bestaat tegen wie de Westerse cultuur met alle middelen beschermd dient te worden.

 2. Hans schreef:

  Een nieuw geloof steekt de kop op en is minstens even fundamenteel als de geloven die vervangen zijn. Het geloof in het eigen gelijk is dermate groot dat elke vorm van twijfel ontbreekt, elk wetenschappelijk bewijs dat dit geloof ondermijnt wordt verontachtzaamd en als de realiteit niet strookt met het geloof moet de realiteit zich maar aanpassen.

  Het Anne Frank Center geeft aan wie er allemaal slachtoffer mogen zijn, waarbij de lesbische zwarte vrouwelijke vluchteling de meeste slachtofferpunten scoort.

  1. Peter Dees schreef:

   Het gaat hier ten diepste niet om het geloof in ‘het eigen gelijk’. Dit gaat veel dieper. Het gaat hier om mensen voor wie hun eigen bestaan dermate leeg (en dus zinloos) is, wiens ‘ik’ zodanig onvoldoende ontwikkeld is (of liever: onontwikkeld is) dat zij zich ten koste van alles en iedereen een identiteit móeten verschaffen waarmee ze de leegte in zichzelf kunnen bestrijden en hun diepe walging van zichzelf om kunnen keren in een minimale positieve beleving: in dit geval (en in veel van zulke gevallen) lukt dat door zich de identiteit van anderen aan te meten en vandaaruit proberen zich staande te houden. Het is een soort geestelijke lijkenpikkerij.

 3. Xander de Uyl schreef:

  Elitaire reactie. Wij zijn Anne Frank en wij hebben het monopolie op het onderscheid van goed en kwaad.

  Past helemaal in de linkse elite en voor 68 in de kerkelijke elite.

  Gelukkig gaan alle elites dood. Middel wordt doel, bureaucratie graait zo lekker, je voelt je iemand en de groep is nader dan de God.

  Precies de basis van ook alle foute bewegingen waar dat begaafde kind zo onder moest lijden.

  Anne Frank “Center”. Nou daar geef ik geen cent meer aan.

 4. Xander de Uyl schreef:

  PS alsof iemand met brandwonden ook een deskundig dermatoloog is.

  Antifascisme is amateurgepruts met een hoge mate van ijdelheid en egoisme. En Anne zelf? Die kotste op zelfingenomen mensen. Getuige haar beschrijving van die tandarts die op haar kamer in kwam wonen.

  Dat type dus. Vertrouw antifascisme nooit. Het zijn farizeeers, ouderlingen, paters….. En links? Links is de foute zaadcel die Anne Fleurs moeder op een zogenaamd festival heeft bevrucht: vals, slecht, scheel en bezeten.

  De farizeers van het Anne Frank Gold Center. J minee.

 5. Hetrodeschoentje schreef:

  Was ik Anne Frank geweest en ik had dit gelezen dan was ik gewoon weer teruggekomen.

 6. Jay schreef:

  Zo te zien is “anne frank center” een amerikaanse organisatie die amerikanen schuldgevoel probeert aan te praten door ze eraan te herinneren dat ZIJ anne frank geen asiel hebben verleend tijdens de oorlog. Op hun homepage staat anne frank in een collage met syrische kindertjes..
  Die organisatie is zo links als wat.

  1. Hans schreef:

   Zelfde is hier gebeurd: Willem Wagenaar van de Anne Frank Stichting is veroordeeld voor zijn rol bij de terroristische aanslag op de bijeenkomst van de Centrumpartij in Kedichem in 1986, waarbij Wil Schuurman zich gedwongen zag uit het raam te springen en als gevolg daarvan invalide werd.

   Wagenaar mag tegenwoordig ‘extreemrechts’ duiden: links privilege?

  2. zakindestron schreef:

   in een normaal land zou dat wrattenzwijn levenslang hebben gekregen, in nl krijgt zo’n terrorist een fopstraf en kan daarna weer door.
   reken maar dat ie meer op zn kerfstok heeft, net als het vuilnis om hem heen.
   als we ooit weer een echte overheid hebben moet die zulke terroristen als hem gewoon afschieten, dan heb je er als land later geen last meer van.
   hou maar een referendum, zul je zien dat de meerderheid voor is, en alleen de terroristen en hun helpers tegen.

  3. Hans schreef:

   Die Anne Frank Stichting zit vol met oud-communisten, die natuurlijk nooit verantwoording hebben afgelegd voor hun verleden, zo blijkt uit onderstaand artikel.

   Elma Verhey geeft overigens ook een goede inkijk in hoe de overheid er jarenlang voor heeft gezorgd dat haar bevolking als racisten werd neergezet: http://politiek.tpo.nl/2016/03/01/hoe-de-linkse-gedachtenpolitie-de-nederlandse-journalistiek-veroverde-en-wij-zelfs-gidsland-voor-europa-werden/

  4. zakindestron schreef:

   bedankt voor het artikel, super!

 7. Talmen Kolijs schreef:

  Policor strikes again, erg pijnlijk allemaal.
  De trend zet zich door; meningen en opvattingen worden op gelijke voet gezet met daadwerkelijk actief geweld. Dan wordt alles uiteindelijk als geweld opgevat maar is de overwinning voor hen die het durven uitvoeren. Want er is geen machtsmonopolie van de staat. Tot zover.
  Islam en links draaien onze cultuur helemaal aan gort.
  Wel leuk voor Fatima Klaver die bij opa Jesse op bezoek mag, dat dan weer wel.

 8. zakindestron schreef:

  niets gaat links te ver. ze misbruiken haar naam al tientallen jaren voor hun eigen politieke doeleinden. als ze een graf zou hebben was ze door links al lang opgegraven om als mascotte te gebruiken. en zodra het palestijnengezeik weer langs komt gooien ze haar bij het vuil.
  ze hebben geen grenzen, die extremistische linkse narcisten en psychopaten.

 9. Vladimir schreef:

  Roepen, maar niet duiden. Typisch links. Als de toon maar verontwaardigd genoeg is, huilt de hele kudde mee. En ze weten bij god niet waarom eigenlijk. Misschien hebben ze liever een Noord Koreaans bommetje op de zelfdestructieve kop, dan iemand die dat probeert te voorkomen?

 10. paul damen schreef:

  Om te beginnen: Anne Frank kán zich helemaal niet omdraaien, want ze hééft helemaal geen eigen graf. Zij ligt waarschijnlijk met nog duizenden anoniem in een massagraf. En verder verwijs ik naar mijn commentaar bij het TPO-artikel hierover van Marc van Molenbeek op de ‘oorspronkelijke’ TPO-pagina. Voordat u namelijk nog meer domme dingen hierboven gaat schrijven: dit nogal politiek correcte ‘Anne Frank Center’ in Los Angeles is een autonome stichting, waar de Ned. AF-stichting helemaal niet over gaat.

  1. Hans schreef:

   Niemand schrijft dat de Anne Frank stichting hier over het Anne Frank center in La gaat, maar dat doet toch niets af aan het gegeven dat hier de AF-stichting bezaait is met mensen die voortkomen uit de communistische hoek/ kraakbeweging?

   Zij gebruiken m.i. de legitimiteit van de naamgeefster van de stichting om hun eigen ideologische gedachtegoed te verkondigen, zonder inzichtelijk te maken waarvoor zij zelf staan. Als Willem Wagenaar uit naam van de AF stichting uitspraken doet over extreemrechts wordt dit anders opgevat dan wanneer Willem Wagenaar, veroordeeld voor de aanslag op de CP en betrokken bij AFA uitspraken over extreemrechts doet.

  2. Hans schreef:

   bezaaid ipv bezaait

  3. Xander de Uyl schreef:

   Anne Frank Antifascisme. AFA dus.

   Willems tegenstander heeft geen poot ( been ) meer om op te staan.

   Antifascistische Inquisitie. Weer moet je bang zijn als links op je deur bonst.

   Dan Zorreguita. Preventieve oorlog. Niks mis mee. Wie de klop op de deur start, wordt er door verwoest.

   Hopelijk spuiten ze die jankwijven op de Playa de Dolores met de brandspuit een keer weg. Na de begrafenis van Maxima’s vader.

   Janken is voor hen te laat, zij wensten haat. Zong Corrie. Nu kregen zij het onrecht op hun plaat.

   Doe niet stom zei God. Maar links wist het weer beter.

  4. paul damen schreef:

   Dat zal allemaal wel, maar het ging hierom een tweet van de Los Angeles-versie, die nogal smakeloos de sjoa aan Trump vastknoopt. Wat de achtergrond is van de medewerkers van de AF-stichting hier, dat is een interessante, maar wél een heel ándere discussie.

  5. Hans schreef:

   Ik heb uw reactie op het oorspronkelijke artikel later gelezen en ik denk dat we het verder niet echt oneens zijn. Smakeloos is het zeker.

  6. zakindestron schreef:

   lul toch niet zo dom, als je de nederlandse anne frank stichting kent weet je ook wat voor politiek vuilnis daar rondloopt en de naam van een genocideslachtoffer misbruikt voor eigen politieke doeleinden die niks met het slachtoffer te maken hebben.
   het is hetzelfde als fritz klein die zichzelf arts noemde in bergen-belsen, een pedofielenclub die zichzelf “stichting kinderhulp” noemt, jezelf als seriemoordenaar “lifecoach” noemen, of mensensmokkelaars die zich “artsen zonder grenzen” noemen.
   de grootste jodenhaters lopen bij jullie rond, allemaal met hetzelfde socialistenpraatje “is geen racisme want joden zijn geen ras”. zo lullen ze allemaal als ze even niet onder de naam anne frank stichting bezig zijn.
   en je commentaar waar je naar verwijst verwijs ik naar de prullenbak. als je hier al zo dom doet zal het daar niet veel beter zijn.
   eerst de eigen rotzooi opruimen en dan pas buiten gaan roepen, niet andersom.

 11. Xander de Uyl schreef:

  Ik begin een “Anne Frank Instituut voor het isoleren en vergassen van foute en slechte mensen”.

  Als het van de wet mag wie ben ik dan om dat te verbieden.

  Ja toch, nee dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *