Facebook Twitter rss
 
   
 

10 gedachten over “Hoe diep kan Amsterdam het genderdrammen nog in uw strot rammen?”

 1. Xander de Uyl schreef:

  Dat hangt er van af wat de pc-elite in de VS nu weer bedenkt. De linksjes hier kunnen zelf niets bedenken want het zijn incompetente havo-talen met positief gediscrimineerde neptitel.

  Jammer dat links zoveel geld kost voor hun bagger. Kunnen ze niet zelfmoord plegen. Hop hop Bert Jan, doe een Zwagerman.

 2. Hans schreef:

  Aan de reactie van die D66er op enige kritiek te lezen, lijkt het erop dat er in Amsterdam een groep in het verleden gepeste mensen in het stadhuis actief is om hun gram te halen op de pesters d.m.v. het doordrukken van meningen, ook als niet de pesters erdoor worden getroffen maar slechts de groep met de zelfde uiterlijke kenmerken en seksuele voorkeur: blanke hetero’s.

  Extra stuitend is dat dit nota bene financieel wordt mogelijk gemaakt grotendeels door blanke hetero’s aangezien dit feitelijk de groep is die het meeste belasting afdraagt.

  Van binnenuit wordt onze samenleving dus verzwakt, want hoewel de belastingbetaler zich als vriend van de staat opstelt (door belasting te betalen), stelt de staat zich als vijand op jegens de belastingbetaler (door hem/haar het leven zuur te maken).

 3. Claasje Kater schreef:

  Ha je kunt niet verder lezen bij het parool, hoe inclusief…..
  Maar eigenlijk hoef je niet verder te lezen, alleen het blote feit dat er een amsterdamse (D666?) snuiter een oprisping heeft is voldoende. (Sorry aan mijn in 020 geboren pa, maar in feite “een vergissing” van mijn grootouders, ze zijn gelukkig snel daarna naar 010 verhuisd, heeel verstandig)

 4. Mr. Carel schreef:

  Kan de door de staatsomroep VPRO reeds bij leven tot heilig en zaligverklaarde Eberhard van der Laan als hoogste gezagsdrager van Islamsterdam niet zijn laatste woorden gebruiken om het pathologische geval dat zich partij D66 noemt naar de hel en de verdoemenis te vervloeken?

 5. De Jolige Francisco schreef:

  Misschien moeten ze desbetreffende D,66 ,er even in een portiekje genderneutraal maken.
  Amsterdam huilt…….. ,of zou dat moeten doen en Edelhert van der Laan zag dat het goed was
  met zijn lieve Amsterdammertjes

 6. Talmen Kolijs schreef:

  -‘Genderneutraal, zal wel’
  -‘Het is chirurgijnentaal’
  -‘Hoe bedoel je ?
  – ‘Je snijdt, eerlijk is eerlijk, na de geboorte van beide wat af.’
  – ‘Dus net als in ehh…’
  – ‘Ja, zulke landen ‘
  – ‘ Wel eerlijk ‘
  – ‘Maar niet lekker’.

  1. zakindestron schreef:

   blijft raar, als je op straat bij iemand zn pielie het velletje dr af zou snijden ga je terecht naar het gekkenhuis. (in een normaal land, niet in nl)
   maar als het je eigen kind is dan mogen ze onder de dekmantel “religie” dr gewoon een stuk afhalen zonder straf.
   en over de meisjes, waar ze wel over klaagden lekker selectief, hoor je links nu helemaal niet meer sinds islampromotie de hoofdopdracht is.
   het is gewoon gestoord om bij een kind zonder medische noodzaak stukjes lichaam af te snijden. welke mengele heeft ooit bedacht dat het volgens de nederlandse wet zou moeten mogen onder de noemer religie?

   isis snijd meteen het hele hoofd er af, ook onder het motto religie. is dat straks dan ook allemaal normaal? ‘t is mijn eigen hoofd, dus ik bepaal en niet een of andere religie.

 7. zakindestron schreef:

  al die freaks kunnen geen kinderen krijgen dus probleem lost zichzelf op. zaadbank werkt ook niet meer omdat die freaks zelf tegen de anonimiteit van donoren zijn.
  enige wat ze kunnen is iets importeren en die geven hen dan jarenlang ellende omdat ze hier nergens bij passen en ze ook een kut opvoeding krijgen van die freaks.
  dus echt ver zullen ze in amsterdamned niet ver komen, rotte stad.

 8. Vladimir schreef:

  Het enige wat ze tot nu toe bereikt hebben, is dat ik van een begripvolle burger verander in een vermoeide. Ik ben dat hele gezeik zo zat.

 9. Xander de Uyl schreef:

  D66 is echt een melting pot van ieder die zijn kans schoon ziet om zijn stokpaard te stallen. Transgenders en euthanasisten. Organenrovers en fantasieloze marketingfailures. Postmoderne oorlog.

  Restpartij voor loze conceptoiden.

  Leegheid met bril en bakfiets. Bubbelpeople.

  Mooi dat dit politieke cyclotron heel goed scheidt. Links stop ik al geen energie meer in, D66 vind ik geestelijke viezerikken.

  Mensenschoonmaak door zelfselectie. De D66 kop met D66 kleren. “Bent u D66? Mag ik een andere medewerker? Fiets gestolen. Van D66er? Doe ik niks aan. Heerlijk.

  Bert Jan Konterman krijgt deze boomerangg keihard in zijn anus terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *