Facebook Twitter rss
 
   

Ondertussen, bij de Walmart…

 
Linkspammer 10 augustus 2017
 
 
 

7 gedachten over “Ondertussen, bij de Walmart…”

 1. Talmen Kolijs schreef:

  Blaaskaak onderwijsmanager uit Assen op bezoek in de Walmart; “Dit bedoelen ze in Amerika met carrousel, hoop niet dat dit overwaait’.

 2. Hetrodeschoentje schreef:

  Het is onhandige reclame van Walmart, de wapens van Columnine High werden volgens mij ook deels daar gekocht. Maar het verkopen van vuurwapens in Walmart is daar net zo normaal als hier verkoop van sigaretten en alcohol.

  Het is bizar dat Nederlanders de VS-cultuur afmeten aan die van Nederland.

 3. Hetrodeschoentje schreef:

  Een onderwijsmanager uit Texas of Oregon kan netzogoed hier in Nederland een foto maken van het gemeentehuis met de tekst: ‘Dit bedoelen ze in Nederland met bescheidenheid in besteding belastinggeld, hoopt niet dat het overwaait.’

  Alsof alles wat uit Nederland per definitie goed is en alles in de VS per definitie slecht.

  Het grondwettelijke recht op vrij wapenbezit is in de VS tot stand gekomen door veel opoffering en bloed. Dat is een recht. Alsof Nederlanders blij zouden zijn als het recht op vrije wapens wordt afgeschaft. Voor Amerikanen is dat precies hetzelfde, principiƫle vrijheid.

  Laten we hopen dat het juist wel naar Nederland overwaait!

 4. zakindestron schreef:

  al jaren hebben criminelen (vroeger alleen de zware, nu blijkbaar iedere junk al) de beschikking over alles van kleinkaliber tot aan anti tank raketten. en dan gaan mensen moeilijk doen over een land aan de andere kant van de wereld ipv na te denken over wat hier mis is.

 5. Iem schreef:

  Dat past toch helegaar niet in je schooltasje!

 6. Vladimir schreef:

  Laat ze in USA maar eens wat kopieƫn zien, van rechtbankverslagen en uitgedeelde straffen in Nederland.

  1. Hetrodeschoentje schreef:

   Lol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *