Facebook Twitter rss
 
   

TPO HAATBLOG PLEIT VOOR EEN MOSLIMVRIJ EUROPA!!!1!1!111!!!!

 
Linkspammer 13 augustus 2017
 
 
 

29 gedachten over “TPO HAATBLOG PLEIT VOOR EEN MOSLIMVRIJ EUROPA!!!1!1!111!!!!”

 1. Xander de Uyl schreef:

  Ja leuk, alleen is het niet zo. En ook nooit geweest.

  School is moeilijk. En de werkelijkheid is nog moeilijker. Ook zonder diploma, in je moslimbubbel, met uitkering en een verplichte bruid.

  Wen er maar aan.

 2. Aart schreef:

  Heeft deze ‘allochtoons’ soms geschiedenis, sociologie of islamfundamentalisme gestudeerd aan de UvA?

 3. Claasje Kater schreef:

  Volgens mij fake news, er was toendertijd helemaal nog geen tpo in 1938. Dus de vergelijking gaat volledig mank. Alfaatje?

 4. Mr. Carel schreef:

  Allochtonen van het moslimfascisme zijn in en buiten Europa de grootste anti-semieten (jodenhaters) die je je kunt voorstellen. Dus de geestelijk gestoorde achter dit bericht met foto’s kent in ieder geval wel zichzelf. Beter pleidooi voor de-islamisering van Europa is niet voorstelbaar.

 5. De Jolige Francisco schreef:

  Krijg nou niet de indruk dat The Postonline een moslimvrij Europa nastreeft
  Een moslimvrij Europa is zeker wel iets dat een derde van de bevolking in
  Europa zou wensen.
  Vrijwel alle Oostbloklanden willen geen moslims toelaten Landen Als Japan
  Rusland laten zeker geen moslim toe.
  Overal waar een grotere moslimgemeenschap aanwezig is is deze tot last van anderen.
  Sterker nog: een moslim die vertrekt uit Marokko is niet Meer welkom als hij of zij wil terugkeren naar Marokko
  (laat dat even op u inwerken)

 6. Aart schreef:

  De feiten omdraaien is voor het eeuwige slachtoffer, onze islamitische medemens, business as usual. De islam is de meest gewelddadige en destructieve ideologie/religie ooit. En de teller van de grootste moordmachine in de geschiedenis loopt nog steeds. Het rare is dat nu vooral de moslim het slachtoffer is van islamitisch terrorisme in de islamitische landen (eerst voor de islam strijden en vervolgens voor de juiste versie hiervan). Hitler en Mein Kampf zijn nog steeds populair in de islamitische wereld. Aanhangers van deze vredehatende ideologie/religie zijn al jaren bezig om het werk van hun geestverwanten (de nazi’s) af te maken, namelijk Europa Jodenvrij te maken. Volgens de politiek correcte media moet dit verzwegen worden want niet ‘verbindend’ en kan het natuurlijk alleen maar het ‘populisme’ in de kaart spelen.

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren het

  1. Willem schreef:

   Geen speld tussen te krijgen!

 7. Xander de Uyl schreef:

  Ik wil een moslimvrij Poitiers. Is dat nu te veel gevraagd? Landen bestaan niet voor niets.

  Ja, links, uitvreters en luie alpha’s. Dat telt niet.

 8. Talmen Kolijs schreef:

  Hitler zei het en deed het, de moslims zeggen het en doen het als ze de kans krijgen.
  Einsatzgruppen en IS strijders zijn van hetzelfde laken een pak; een gewelddadige elite die het voor de zogenaamde vernederde meerderheid opneemt.
  Maar zulke gedachten hoor je nooit bij allochtone boegbeelden als Nasrin Dschar en Benali. Zij wachten af en zullen zeggen; erg vervelend die gekeelde ongelovigen, doet ons wel pijn, maar ja…………woord van god he ?
  U had nazi’s besteld ?

 9. 403 schreef:

  Als je aan de Hindoestanen en Boeddisthen en Joden vraagt om een moslim vrij Europa zullen velen dit aanmoedigen. Zij weten vanuit histories besef dat moslims als enige religie 2,5 miljoen doden in naam van hun religie op hun geweten hebben (and counting). Geen enkele religie evenaart dit de Paus raakt hier erg opgewonden van en hult daarom met de moslims. Als de wereld alleen uit het moslim geloof bestond was er nog steeds oorlog aangezien ze dan wel weer onderling stromingen verzinnen die de ander overtreft qua waarheid. (dus verzonnen religie)

  De westerse blanke en de neger is te dom voor woorden om dat te begrijpen en slaapt verder, of maakt zich druk over zwarte piet. Partijen zoals de Verenigde Nazi’s zijn overgenomen door moslims en proberen wereld wijd elk protest samen met Sorros in de kiem te smoren en zelfs staten onder druk te zetten zoals Myamar.

  https://boeddhistischdagblad.nl/nieuws/91237-vn-waarschuwt-voor-geweld-tegen-hulpverleners-in-birma-door-boeddhisten/

  Blanke hebben geen toekomst in Europa als het om de moslims gaat de drie voorgenoemde zullen uiteindelijk de blanken moeten beschermen voor totale uitroeiing en voorkomen dat ze uit Europa worden verdreven. Want dat is het doel van de moslim, het westen moslimificeren samen met linkse Nazi’s en de elite en natuurlijk de overheid die hieraan meewerkt.

  De drie voorgenoemde partijen zijn ook de enige die van oudsher de ballen hebben om moslims met geweld te bestrijden. De Chinese en de Russen doen het ook goed, westerse blanken zijn lui en gemakzuchtig geworden zoals de panda moet de westerse blanke over enige tijd in een reservaat geknuffeld worden te zwak om haar eigen belangen en volk te beschermen tegen de moslims.

  Op TPO is degene die daar schrijft en leest en reageert zich gewoon bewust van de realiteit van deze tijd die laat zien dat diversiteit bullshit is als het om moslims gaat en splijt. En dat de enige die daarin het wereld probleem zijn de moslims zijn samen met de politieke elite en de multinationals die alles willen globaliseren.

  Uiteindelijk zal de burgeroorlog bepalend zijn, nu nog uitgevochten met woorden maar dat deze gaat komen met geweld is evident. Ik zal niet aan de kant van de moslim staan.

  1. Willem schreef:

   STERK!!en dat allemaal met de hulp van politiek links over de hele wereld maar ik denk dat de moslims in zuid oost azie zoals Myanmar, Thailand enz het veel zwaarder krijgen dan in west europa want daar knuffelen ze de moslims niet en daar schieten ze gelijk en terecht!

  2. Martin schreef:

   Over historisch besef gesproken; ooit van de 30-jarige oorlog (1618-1648) gehoord en haar nasleep?
   Of Urbanus II en zijn kruistochten..? Lees eens een boek beste 403…

 10. Willem schreef:

  goeie opmerking Martin alleen het verschil is dat islam al 1400 jaar bezig is en heb de laatste tijd weinig strijd gezien tussen katholieke en gereformeerde op de schaal wat ik van de moslims zie.

  1. 403 schreef:

   Thanks dat bedoelen wij.

  2. Martin schreef:

   OK. Dan Godwin maar weer.. Holocaust..? Of uitroeiing Maja’s, native Aussies en Americans ? Christelijk global ‘ownership’ en koloniale missie drang met bijhorend bestuur (regime
   changes) hebben in 4 eeuwen meer agressie losgemaakt dan we nu aan kunnen. Alles op Islam schuiven is hypocriet.

  3. zakindestron schreef:

   zo te zien heb jij de volle dosis propaganda gehad en de echte geschiedenisboeken verbrandt.
   wat een lulkoek. begin maar opnieuw van voor af aan.

  4. Martin schreef:

   @zakindestront. Waarom probeert u uw naam perse eer aan te doen? Mijn geschiedenisboeken staan nog keurig in de kast met een geribde rug van het vele lezen. Zou u ook eens moeten doen… Geschiedenis laat zich niet ‘plooien’.

  5. Zzzzzzzz..... schreef:

   Als je inhoudelijk niets beters kan verzinnen, zal “zak in de stront” wel een verzoek tot integratie wezen…

  6. Zzzzzzzz..... schreef:

   Ik geef je groot gelijk Martin. Om het nog wat recenter te maken vraag ik me af of mensen hier veel van de religieuze conflicten in noord Ierland afweten. Zo lang is dat nog niet geleden. Om het naar het nu te betrekken daag ik elke anti-moslim uit om op zondag z’n auto te wassen in een van de vele biblebelt-stadjes/dorpen en daarna een goed contact met de bewoners te krijgen. Jippieajee wat zijn we ook trots op onze Joods/Christelijke cultuur, waarbij we compleet vergeten dat Joden in Nederland tot 1945 als paria’s werden gezien.

  7. Willem schreef:

   Jij wil Noord Ierland waar in 40 jaar zo een 3400 mensen zijn vermoord en het geweld zelden over de grens kwam vergelijken met islam?? Had dan het conflict in Oost Timor gebruikt als voorbeeld O NEE dat noemen we maar niet als voorbeeld want dat zijn de moslims die meer als 100.000 cristenen heeft afgeslacht in 25 jaar en om jouw punt te maken Rwanda(cristelijk).Wat ik eerder zei er is in deze tijd geen enkel geloof is dat wereld dominantie wil via bruut geweld behalve islam.Als je nou die zwarte kousen uit de biblebelt mensen ziet verbranden omdat ze zich niet willen bekeren hoor ik het wel van je en als de joods/cristelijke cultuur niets vind zou ik voorstellen zoek een mooi islamitisch land uit of communisme is tegenwoordig ook in de mode Noord Korea of Venezuela daar heb het socialisme/communisme en dat Joden niet geliefd waren is weer een heel ander verhaal.

 11. Willem schreef:

  Volgens mij is iedereen het er hier wel over een dat elke godsdienst verderf brengt en dat er altijd stammenoorlogen in de naam van ….. zijn maar de koloniale drang van de islam is Martin niet zo opgevallen wat er in zijn geschiedenis boeken staat tussen 1300 en 1920. Als de koran en de hadith lees zie je het idee van global ownership van de islam en kom ik toch terug op wat ik zei, hoeveel heksen zijn er verbrand de laatste tijd? hoeveel native indianen hebben de laatste tijd elkaar uitgemoord?en is de paus bij Merkel op bezoek om te kijken hoe ze de joden kunnen uitmoorden?en zo kan ik nog wel even doorgaan . Nu gaan we naar islam volgens mij zijn er meer als 1000 mensen vermoord met de ramadan dit jaar en dat is 1 maand. Vind het argument dat het het westen de schuldige is aan de islamistische terreur ook erg zwak zolang er nog 300 miljoen islamisten hier op de aardbol zijn waarvan 60 miljoen extreme islamisten die volgens het ene woord willen leven en die hebben wij echt niet gekweekt dat heb de koran gekweekt al honderden jaren. je geribde boeken lees je dan selectief en zal je ook vertellen waar ik die cijfers vandaan heb anders krijgen we dat weer dat die cijfers niet kloppen want ik lees niet zo veel heb geen geribde boeken en een mooie boekenkast ik heb die cijfers van Sam Harris zoek maar op en je zal wel het verschil weten tussen extreme islamisten, islamisten,moslims, gematigde moslims en die moslim in woord zijn maar niet praktiserend zijn.Om de islam te vergelijken met alle andere geloven in deze tijd vind ik sorry maar
  een beetje hersenloos

  1. Martin schreef:

   @Willem Niet hersenloos en niet blind. Vanaf 1350 is de wereldbevolking van nauwelijks 400 mio opgelopen naar de huidige 7.2 miljard, vertwintigvoudigd dus. Expansie van geloven komt minder door bekering en boeken (bijbel of koran) maar door demografische explosies. Louter daarom is Servië haar Kosovo aan Albanezen ‘verspeelt’ en zal binnen 5 generaties de randstad islamistisch zijn. Want dat is gemeenschappelijke noemer van tal van Arabisch/Afrikaans volken die er nu neerstrijken. Wen er maar aan, hun ‘voortplantingsdrift’ ligt vele malen hoger dan die van de vermoeide en decadente Europese bevolkingen.

 12. Vladimir schreef:

  Moslims zijn net ongestelde vrouwen: trek an t touwtje en t wordt n bloederige bende.

 13. Willem schreef:

  Kosovo is weggegeven door die decadente landen ja Servie heeft niks verspeelt!! Tito heeft de Albanezen binnen gelaten toen ze niet te vreten hadden en ze hadden ze er net zo hard weer uitgegooid als het westen niet de kant van die oh zo zielige moslims had gekozen maar de kant van onze bondgenoot in 2 wereldoorlogen en nota bene de ottomanen heeft tegen gehouden die bijna tot wenen kwamen het westen had zijn geschiedenis moeten leren maar ben niet bang dat Servie hun geboorte grond terug zal krijgen pakken dus is zie dat meer als een politieke kwestie geen demografische explosie dus ik denk een slecht voorbeeld.Het volgende punt dat jij maakt is dat de randstad over 5 generaties islamitisch is nou dat verraad gelijk waar jij woont dat zal dan wel in een 99% witte mooie buurt wonen want dat duurt geen 5 generaties meer voor de randstad, in de grote steden zijn nu al bijna een meerderheid en dat jij zegt wen er maar aan dat is nu precies wat er mis is met west europa geen ruggengraat en alleen maar aan het hier en nu denken en niet aan je kleinkinderen die je achterlaat onder bv sharia wetten ik heb meer respect voor oost europese landen die staan nog ergens voor namelijk voor hun cultuur maar misschien is dat wel omdat ze 500 jaar onder het juk van de islam heeft geleefd en hun er meer ervaring mee hebben dan wij allemaal uit onze zogenaamde geschiedenis boeken halen.Nog even over die voorplantingsdrift zijn ze volgens jou gewoon geil of zit daar een idee achter?en zo ja waar komt dat idee vandaan? ja dan komen we weer bij de islam uit he en jij vind het hypocriet om alles op de islam schuiven Wat er nu in de wereld gebeurt aan geweld in de naam van islam is het gevaar voor de wereld in deze tijd en zolang ik nog geen buddhisten,protestant, cristen enz mensen onthoofd in de naam van…. maar islamisten doen dat wel in de naam van een massamoordenaar en de aantallen islamisten door de linke media gebagatelliseerd word, voor mij de islam schuld aan veel ellende en ik vind het hypocriet om mensen voor te liegen wat gedaan word door de media.als je de wereld rond kijk nu of het in noord europa is of in Canada of Australie ook om ons heen Duitsland Frankrijk en azie hier overal het zelfde probleem toevallig allemaal problemen met islam denk jij nou echt dat bv in Iran waar ik denk 60 procent jonger is als 28 dat die onder dat regime wil leven? weet wel zeker van niet ze hebben geen keus en dat heb allemaal met de islam de koran de hadith te maken.Dus ik zal er nooit aan wennen maar als jij er aan wil wennen ga is naar Bosnie vind je al gebieden waar sharia wetten gelden of nog beter naar bv Somalie gelijk het diepe in dan kan jij alvast wennen maar ik zal eerder sterven dat ik er aan ga wennen.ook nog even terugkomen op mij opmerking hersenloos zo heb ik meestal geen discussie maar als iemand gaat schermen met zijn boeken of zijn opleiding enz heb ik meestal het gevoel van geef mij even een teiltje dus vind je niet hersenloos maar nog wel blind als je niet ziet dat is deze tijd de islam een grote bedreiging is voor onze westerse samenlevingen en het gaan vergelijken met het cristendom uit de tijd van de kruisvaarders is appels met peren vergelijken.

  1. Martin schreef:

   @Willem
   Spijt me maar kan er weinig touwtjes aan vastknopen. In Kosovo hebben de Albanezen sinds 1946 de lokale Servische bevolking in aantal overvleugeld, grotere gezinnen maar ook omdat Serven massaal zijn weggepest (weggetrokken als u wil). De helft is nu jonger dan 25, de jongste bevolking van Europa en zonder werk: een tijdbom dus. Dit zou zeer wel ook in de randstad kunnen gebeuren op termijn…

 14. Willem schreef:

  Nu maak jij zelf mij punt over islam de Albanezen die na de oorlog massaal naar Kosovo zijn verhuist omdat ze verhongerden dus liet Tito ze toe in Kosovo ook om het land te bewerken dat was na de oorlog en vanaf die tijd hebben ze precies gedaan wat jij aangeef grote gezinnen (moet van allah) wegpesten en ik wilde aangeven en volgens mij wel duidelijk dat die demografische explosie niet de reden was dat Servie Kosovo verloor dat was politiek want Milosovic had ze er allemaal uitgegooid en dan had die demografische explosie niet uitgemaakt want dan waren ze of verjaagd of gedood maar het westen was op de hand van de Albanezen en nu heb je wat jij ook aangeef een staat in Europa wat voor 80% wel onder sharia wetten wil leven. Officieel natuurlijk niet want dan krijgen geen geld van europa zo dom zijn ze niet natuurlijk, en wat gevaarlijk is dat in Kosovo nu al de mujahideen strijders van over heel de wereld achter gebleven zijn toen de oorlog over was en dat zijn allemaal extreme islamisten met veel macht en in delen van Bosnie ook, is dat die tijdbom waar jij het over heb?ja dus. Het lijkt ook dat jij op mij opmerkingen over islam de touwtjes niet aan elkaar kan vastknopen(jouw woorden) want daar kom jij twee keer niet op terug . Servie en Kosovo,Rep Sirpska,krajina de balkan is een heel ander verhaal. Jij kwam met dat voorbeeld over Kosovo ik gaf alleen maar aan dat het niet louter demografische explosie is zoals jij beweert maar politiek was.Duidelijk? en Servie is genaaid door het westen maar zal ooit de moslims er weer uitgooien dat hebben ze vaker gedaan en niet met een wen er maar aan mentaliteit. Wat ik over islam zei zal ik ook vereenvoudigen islam is stout! duidelijker kan ik niet zijn.

  1. Martin schreef:

   @Willem. Begrijp uw google-nederlands niet helemaal. Als u bezorgd bent over islamitisch extremisme op de Balkan ben ik akkoord. Albanezen verjagen of uitgooien is een ander verhaal, dat gaat niet meer gebeuren…

 15. Willem schreef:

  Kan er geen touw aan vastknopen of begrijp mij google nederlands niet.
  Sterk verweer hoor van jou. Ik ben op al jouw punten ingegaan die jij aangaf en jij op geen 1 punt van mij.
  Islam hoor ik jou niet meer over of over 60 miljoen extreme islamisten en mij bewering dat het door politieke spelletjes kwam dat Kosovo verloren is gegaan voor Servie kan jij ook niet weerleggen. Volgens mij is ook goed te lezen dat ik niet alleen bezorgd ben over islamitisch extremisme op de balkan maar over heel de wereld dat lijk mij duidelijk.Jij kan dan misschien je komma en punt op de goeie plaats zetten maar jij heb niks te vertellen helemaal geen inhoud. en dat de Albanezen er uit worden gegooid twijfel ik niet aan. Misschien niet in mijn leven maar kijkend naar de geschiedenis(en de Serven kennende) twijfel ik daar niet aan maar dat is welles niettes ik heb geen glazen bol en jij ook niet.Zou je geribde boeken nog maar is gaan lezen dan kom je misschien wel met een beter argument anders dan de kruistochten vergelijken met de islam van nu. Of misschien laat je dan zulke domme opmerkingen over Kosovo achterwege. Is het beetje van het zelfde niveau als je collega zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz over Noord Ierland.

  1. Martin schreef:

   Nou vooruit dan Willem; helaas niet dit onderwerp maar dat Kosovo onafhankelijk en Servië is gebombardeerd deugde inderdaad niet. Een ‘vies’ politiek spelletje waarbij soevereiniteits- en volkenrecht door elkaar gehusseld zijn. Ook niet echt slim gespeeld van vriend Milošević, toch..?
   En die 60 mio extreme islamisten staan morgen echt niet bij u op de stoep, voorlopig is er ander ‘tuig’ genoeg in uw direct omgeving waar u veel meer last van heeft in uw resterend leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *