Facebook Twitter rss
 
   

Na jááááááren werk en vele tonnen aan euro’s in 2017 al nieuwe website Telegraaf.nl

https://beta.telegraaf.nl/

 
Linkspammer 29 augustus 2017
 
 
 

7 gedachten over “Na jááááááren werk en vele tonnen aan euro’s in 2017 al nieuwe website Telegraaf.nl”

 1. Talmen Kolijs schreef:

  -‘Zeg Bep
  -Ja Toos
  -Moet ik nu mijn handen langs mijn gezicht zetten, mijn hoofd wiegen en zeggen; nou dat is me ook wat, dat van die website van de Telegraaf.
  -Die nieuwe website bedoel je ?
  – Oh, istie nieuw dan ? Is me toch wat.’

  Stelletje ouwe wijven, je zult maar zo je geld verdienen.

 2. Richard Sorge schreef:

  Ze hebben goed naar de websites van lokale sufferdjes gekeken. En hebben met hetzelfde gebrek aan visie en esthetiek ook een onoverzichtelijke website gebouwd.

 3. Arturo schreef:

  Lang geleden,jaren 70, lazen mijn ouders De Telegraaf en NRC Handelsblad,mijn moeder las de pagina Prive van Henk vd Meyden,en ze kookte wel eens een recept van de dag,mijn vader las de NRC van a tot z,en viel vaak met de krant in slaap op de bank,later toen ik wat ouder was, inwonend bij mijn ouders,was het vaak zo wie het eerst bij de brievenbus was had het eerste leesrecht op de NRC,met weemoed denk ik terug aan die tijd.

  1. zakindestron schreef:

   nu wil geen mens de nrc nog aanraken, zo’n door belgen volgescheten papieren luier .
   telegraaf word precies hetzelfde

  2. Arturo schreef:

   Helemaal waar,NRC abonnement opgezegd toe de krant op klein formaat verscheen,ik kan mij nog goed dat eerste exemplaar herinneren,ik dacht dit is mijn krant niet meer,wie had ooit gedacht dat ik zo gelijk zou krijgen.

 4. Gekke Gerrit schreef:

  Ze waren jaren geleden al bijna klaar met een nieuwe website. Toen kwam de ellende en de niewue hoofdredacteur, die heeft op slag de stekker er toen uitgetrokken. Ik geloof dat ze 3kwart mio en tigduizend manuren er aan bezig zijn geweest.

  Nu komt De Belg en moet er alsnog een site online. En krijg je dit.

  Vanuit inside deel ik u mede: de website van Telegraaf is exemplarisch voor de totale shitzooi aldaar.

  1. zakindestron schreef:

   die shitzooi is idd te merken, online lijkt het elke dag alsof er weer een nieuwe linkse schoolkrant stagair bijgekomen is. de spelfouten, de taalfouten, persberichten copy paste met alle fouten dr in, soms lijkt het wel alsof er naast de columnisten alleen nog maar brugklassers werken.
   spelfouten en taalfouten boeien me normaal niet, maar als schrijven je werk is dan moet je dat op zn minst goed kunnen. daarom ben ik ook geen journalist/schrijver/tikgeit geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *