Facebook Twitter rss
 
   
 

10 gedachten over “Ode aan onze Grote Leider Shula Rijxman (NPO)”

 1. Arturo schreef:

  Het enige wat ik tegen deze leugens kan inbrengen is dat ik al 17 jaar geen NPO meer kijk,helaas het enige wapen wat ik heb,maar ik kan u zeggen het geeft veel voldoening.

  1. Xander de Uyl schreef:

   Zelfs in zoiets simpels als de sportverslagen zijn ze van minder niveau dan de ons omringende landen. Het is daar een reservaat van minderwaardigen. Terreur van wijven en lage opleiding. Diefstal. ( en dus grotere kans op revolutie met gebouwen in de brand en medewerkers hun geld of hun leven ). Kans dan, historisch gezien. Mij interesseert het niets wat er dan met die misbruikers gebeurd. Al eet men ze op.

   Ze waren toch gewaarschuwd? Al op de basisschool. “Juf Gea, waarom waren die heilige arbeiders zo boos op de gebroeders de Witt?”.

   “Niks, slecht, per ongeluk, opgehitst, kan nu nooit meer gebeuren en juf wil er niet over praten”.

 2. Talmen Kolijs schreef:

  Goed dat de publieke omroep zich gedwongen iets van haar beleid te verantwoorden.
  Dankzij online media en een spastische verhouding ten opzichte van feiten die niet in het linkse kraampje passen moeten ze nu wel.
  – ‘Bedoel je met ‘ze’ de hele club of Shula. ?
  – Nou eigenlijk Shula, ze heerst.
  Iets met een naam doen, voordat het wit opvalt.
  – ‘Derderijksman, vooruit’

 3. Xander de Uyl schreef:

  Heeft dat Shula-ding zichzelf ge-exotificeerd? Om meer in de smaak te vallen bij de linkse aapjes daar? Zodat ze uiteindelijk meer macht heeft?

  Smerige linkse instituten. Graaicentra.

  Tot de bom barst. Dan doe ik lekker niks.

 4. De Jolige Francisco schreef:

  Het enige waar mijn vrouw en ik naar kijken op de NPO zijn de detective series
  van Engelse Makelij,Maar die worden uiteraard niet gemaakt door de NPO.
  De Boer die een vrouw zoekt(mag het ook eens een bakker zijn of een administratier medewerker)
  sportverslagen,talkshows ,nieuwsverslagen,vraag en antwoord spelletjes en ga zo Maar door
  EO gereutel Ordinaire BNN en VARA Programma,s Slome cabaretmannetjes en vrouwtjes
  Het kan mij allemaal gestolen worden. Trouwens dat geldt eveneens voor de
  Luxemburgse zenders

 5. zakindestron schreef:

  lijer, niet leider. met je arabische naam…

  1. zakindestron schreef:

   en dat je pa een klootzak was hoef je niet op alle andere witte mannen van nederland af te reageren.

 6. Hans schreef:

  “De publieke omroep in Nederland werkt totaal onafhankelijk van de politiek, onafhankelijk van de commercie en onafhankelijk van de kijkcijfers. Over die onafhankelijkheid mag nooit twijfel bestaan. De publieke omroep zal altijd het héle verhaal en álle opvattingen presenteren. Laten we daarom koesteren wat we in Nederland aan publieke media hebben. Onafhankelijk, betrouwbaar en altijd op zoek naar de feiten”.

  Het eerste kan met de benoeming van Martijn van Dam worden ontkracht. Het tweede, de commercie, is gerelateerd aan kijkcijfers. Het derde was nu juist de reden om Het Groot Dictee te stoppen. Er is dus genoeg aanleiding om wél te twijfelen aan de onafhankelijkheid – als de vooringenomenheid van onderwerpkeuze, de insteek van elk onderwerp dat wordt behandeld en de politieke overtuiging van het personeel nog niet genoeg reden was om te twijfelen aan onafhankelijkheid.

  Het is tekenend voor de echo chamber van Rijxman dat terwijl de ganse bevolking kan waarnemen dat de NPO pro-EU, pro-vluchtelingen (behalve in de eigen buurt) en pro-diversiteit (behalve in de eigen redactie) is, zij met een verhaal komt dat daadwerkelijk het tegenovergestelde beweert van wat iedereen waarneemt.

 7. zakindestron schreef:

  nog iets wat die doos wil: dat het geld wat bedrijven als google, youtube, facebook volgens eu regels moet gaan betalen rechtstreeks naar de npo gaat en hun budget dus 3x zo hoog gaat worden als de 800 miljoen ofzo die ze nu al verbrassen.
  als noord korea een (niet nucleare ajb) raket op het mediapark knalt is nederland in 1 klap 800 miljoen per jaar rijker. ik weet zeker dat we daar in een referendum de meerderheid mee halen en mark rutte dan zegt dat we eigenlijk bedoelden dat de npo 8 miljard moet krijgen.
  (in de tussentijd liegt ie natuurlijk, hij kan alleen maar liegen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *