Facebook Twitter rss
 
   
 

19 gedachten over “OPHEF! Lidl verkoopt kwetsende snoepjes!”

 1. zakindestron schreef:

  “ophef” komt altijd van links. een links pc figuur verzint iets om over te klagen, dat gaat dan in de app en op dr twitter account. de dames en homo’s van dr theekransje gaan het onderling met elkaar delen en elkaar re-tweeten, en dan gaat 1 van hen die iemand van de krant kent of er zelf werkt er een artikeltje over schrijven wat vervolgens door de bevriende clubjes en tikgeiten weer word overgenomen.
  dr is dus helemaal geen ophef, de ophef zit tussen de oren van degene die met het probleem kwam en al zijn/haar even gekke vriendjes.
  de telebelg doet er net zo hard aan mee, die krant gaat ook de verkeerde kant op. de kleine linkse en sjw/pc artikeltjes worden er nu al stilletjes steeds meer tussen gepropt.
  paradijs liep niet voor niks weg, en de mol werd niet voor niks genegeerd omdat de belgen de kranten overnemen.

  1. Xander de Uyl schreef:

   Nou, geschiedenislogisch krijgen we dan het leegeeten van de lijken van Rutte en Pechtold en vele linkse hoofdjes die over de kinderkopjes van de Dam worden geschopt.

   Ben ik natuurlijk tegen. Martelen met wiskundesommen, dienstplicht en pijn bij de tandarts werkt beter. Of nieren verplicht afstaan.

   Maar geschiedenistechnisch gaan de linkse instituten branden. En wordt het lijk van Marcel van Dam in zijn ouderlijk huisje in de rivierenbuurt in een muur ingemetseld.

   Geschiedenistechnisch dan he?

 2. zakindestron schreef:

  marieke is zeker na de 90’s geboren en dus niks meegekregen van de snoepjes van BonBon met de geweldige namen:
  Smultietjes, Hondescheten, Meeuweflatsen, Mierezeikers, Snotapen, Vieze luiers.
  ach u kent ze nog wel uit de reclame met bart de graaff. zie youtube.

  1. Xander de Uyl schreef:

   Let liever op de roomse naam. Links is een rooms emancipatie-vehikel. Ik kots van de Mariekes uit Utrecht of Nijmegen. Het liefst vergaste ik ze allemaal. Helaas was iemand mij voor.

   Zei ik vergaste? Fout zeg van mij. Is figuurlijk bedoeld. Alleen Duitsers nemen zoiets letterlijk. In Amsterdam is het een standaard scheldwoord.

   Rooms minderwaardige zooi. Marieke. Mijn zoon mag er niet mee thuiskomen. Domheid in voortplantingsverpakking. Roomsoverbodigen.

 3. De Jolige Francisco schreef:

  Als de linkse fanatieke kliek nou eens alle Maar dan ook ALLE kruideniers
  gaat boycotten en dat langdurig volhoudt dan zijn we daar een keer vanaf!
  Kunnen we meteen eens beoordelen hoe principieel men is.

  1. zakindestron schreef:

   ben zelf niet zo van het actief beinvloeden en sturen van mensen maar voor een keertje zou wel bijna kunnen.
   we kunnen ze vanalles wijs maken, dus we kunnen ze ook heensturen waar we maar willen.
   zijn allemaal trekpoppetjes, anders kunnen de hoge linkse baasjes ze ook niet alle kanten op sturen.
   zijn allemaal kleine groepjes verschillende minderheden dus per groepje bekijken wat voor soort het is en je bent zo de baas over een paar honderd of paar duizend man.
   de kaderleden op de verschillende niveau’s draai je om dmv hun standaard kwaaltjes zoals geldzucht, bekendheid, en carriere. die verraden hun moeder nog voor een fles dure wijn, wat euro’s korting, de hoofdrol in een openbaar optreden waar mensen op af komen, of een fopbaantje bij een stichting ofzo. die trekken hun aanhang vanzelf mee en wat blijft laat zich ook meteen kennen.
   als je zin hebt en de tijd er aan wil besteden kun je dr een enorme puinzooi van maken door op handige plaatsen wat te schuiven en wat prikjes en duwtjes uit te delen.

   maarja ik heb andere hobbies die ik voorlopig nog ff leuker vind en uiteindelijk zijn het allemaal mongolen (nee geen down syndroom)

  2. zakindestron schreef:

   p.s. met soorten minderheden bedoel ik mensen met aparte kwaaltjes. klagende transgenders, klagende feminsten, klagende dierengekkies, klagende mensen met afwijkend sexueel gedrag (homo, lesbo, pedo en wat ze nog meer allemaal verzinnen), klagende narcisten/borderliners/mafkezen, mensen met roze of blauw haar, mensen die voor 98% uit vet bestaan, de gebruikelijke verwarde gehandicapte in een versierde scootmobiel, wat naaktlopers, verdwaalde hippies, en een zooitje vakbondskneuzen.

  3. Xander de Uyl schreef:

   Laten alle Wilderianen eens een maand iets boycotten. Hema, Albert-die-zijn-broer-doodde.

   Heerlijke experimenten. Een maand. December: geen Jumbo.

 4. Xander de Uyl schreef:

  Links: klagen,klagen, nie werke.

 5. Tobi schreef:

  Doe mij dan maar 10 zakken minimaal
  ga ik ze aan naburige schoolkinderen uitdelen
  Gewoon, om die policor huilers te fukken

 6. Mr. Carel schreef:

  De vertrutting van Nederland begint nu toch wel kosmische vormen aan te nemen. Dit linkse geneuzel is zo onvoorstelbaar outer space, dat alleen een kosmische ingreep de voorstelbare oplossing kan brengen: een nieuwe komeet van Haley, een meteoriet, en dan vol op het gebied van de grenzenloze gekte. Zodat de krater die overblijft letterlijk een nieuw hol land verbeeldt. Met één totale inslag al die policor teringgekken naar de eeuwigheid weggevaagd. Daar heb ik mijn leven graag voor over.

  1. Xander de Uyl schreef:

   Vorm van vergassen dus. Helpt niet. Krijgen ze een eigen land en gaan ze in New York verder. En hebben Asscher, Cohen, vdLaan en Ancona iets geleerd? Niets.

  2. Xander de Uyl schreef:

   Links is het afvalproduct van rechts. En rechts kan wat. Links is de “monkey on your back”. De jankende incompetente heeft de soortgenoten gevonden.

   Rechts produceert, links bedelt en frustreert. Is niet anders. Wie onderneemt produceert en lukt het niet meer te zeuren.

   Links is het product van de mammoetwet en de westerse verlaging in onderwijsnormen. Hoe minder te doen hoe meer geklaag.

   En wijven ( niet vrouwen )

 7. Ben de Baksteen schreef:

  Zo grappig dat altijd dezelfde mensen hier reageren.
  Een soort dorpsbankje waar de oudjes zich verzamelen en de wereldproblematiek bespreken.

  1. Mr. Carel schreef:

   Snotneus! Weet je moeder dat je zo laat nog kattenkwaad op internet uit haalt en oude wijze mannen probeert te beledigen? Ga slaapjes doen, jij, kleine racist!

  2. zakindestron schreef:

   en nu moeten we zeker boos reageren zodat jij je daardoor weer goed voelt of jezelf gelijk kan geven?

  3. Xander de Uyl schreef:

   Dat vind jij niet grappig valse incompetente. Kom je ook uit een familie met alpha’s, scheidingen, geestesziekten en verslaafden? Zo grappig dat dat bij ons niet voorkomt.
   Grappig om de wrakken bij de coffeeshop te vragen of ze wel al een overlijdenspolis hebben.
   Zo grappig om links met woorden te mogen vergassen.
   Heel grappig links. Te grappig.

  4. Xander de Uyl schreef:

   Grappig ook om te merken dat iedereen in de coffesshop links is. En ook in de psychiatrische inrichtingen.

   Eindelijk heb ik het juiste woord: grappig. De dochter van mijn linkse vrienden heeft zich opgehangen: grappig. Te grappig. Hangt PvdA-affiche op de ramen. Bel je aan: scheidingen, zelfmoorden? Grappig.

   De linkse koppen na Weimar vol angst: grappig. De wijven in Buenos Aires: grappig. Grappig die arrogantie van links. Daardoor worden ze gemarteld. Kan. Marteling is vaak uitgelokt in de geschiedenis.

  5. Xander de Uyl schreef:

   En dan dat linkse bloed. Helemaal niet blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *