Facebook Twitter rss
 
   

Duitse polizei tegen burgers: ‘Verzet je niet tegen berovers, tenzij zeker van fysiek overwicht’

 
Linkspammer 30 augustus 2017
 
 
 

9 gedachten over “Duitse polizei tegen burgers: ‘Verzet je niet tegen berovers, tenzij zeker van fysiek overwicht’”

 1. DRUMDRUMDRUM schreef:

  Koop een pistool.

 2. Xander de Uyl schreef:

  Ik heb altijd €50 als briefje bij me voor de overvaller. Werkt goed.

  Zwarten of Marokkanen ( anders nog nooit meegemaakt ) laten dan pasjes en oude telefoon ongemoeid. Okee? Vraag ik dan. Jij 50 en ik geef het niet aan.

  Prima.

  Natuurlijk stem ik wel al sinds mensenheugnis tegen links.
  En heb ik een fotootje van perron 1 in Auschwitc bij me. Even kijken, en je voelt je weer helemaal zonder frustraties over groepen die anderen bestelen.

 3. Cornelia schreef:

  Koop een pistool of een kartelmes waarbij je flink in nekken kunt hakken.

  1. Xander de Uyl schreef:

   Ze slepen je dan mee naar hun bekend terrein waarin zij beter zijn. Slim zijn dacht het jongetje in Braunau, doe als Bruce Lee: meegaan, meegaan, toeslaan.

   Wat is 50 euro nou op die twee ton die die buitenlanderzooi ons gekost heeft. Per persoon. Met aftrek van dezelfde hulp voor hen maar dan in hun eigen land.

   Links besteelt je dus. Gelukkig heb ik van dat soort al een ton terug. Aan levensverzekeringen van zelfmoordende kinderen. Gewoon: zijn ouders links en gebruikt het kind softdrugs? Is het kind links-eigenwijs? Bingo. Binnen tien jaar aan de spoorlijn. Katsjing.

 4. Je moet het omdraaien zou ik zeggen. Wie zijn die laffe stink ettertjes nou. Maar Duitse Polizei is net als de Nederlandse politie een regelrechte aanfluiting. Arrogant en dom land wordt bestuurd door de Turkse maffia. Duitsers zijn nog niet in staat om een veilige en goede autosnelweg te onderhouden. Vrachtwagens staan geparkeerd op rijstroken en polizei en politiek kijk weg, heel Duitslnd is zielig en een aanfluiting.

 5. Xander de Uyl schreef:

  Ach, berovers, berovers. Ik noem ze altijd uitlokkers van volkerenmoord.

  Ook dat kan democratisch beslist worden. Nee, dat Auschwitc was achteraf toch eerder een detail.

  “Kleine Adolf uit de bergen, kind vant hoge land”

  Adolf was ook maar een mens. Had een hekel aan berovers. Buurman kreeg geen lening voor zijn doodzieke kind maar het joodse jongetje wat aan dezelfde ziekte leed kreeg dat wel”.

  Tja, tja, tja. Wiskundig is het zeker dat dit leed na 45 niet meer voorkwam in Duitsland.

  Yihaaa. Uiteindelijk krijgen we ook de berovers wel klein. Eerst het paspoort afpakken. Afslachten hoeft niet. Doen ze in het zwarte continent onderling beter.

  1. zakindestron schreef:

   ff tussendoor, in mein kampf staat toch niks extremers dan in de koran of de bijbel staat, of wat we met beeld en geluid of zelfs live al tig keer van i.s. en andere moslimextremisten hebben gezien zelfs in onze buurlanden, of de dagelijkse hakpartijen in rwanda of de slachtpartijen in joegoslavie?
   of vergis ik me? heb het boek nooit gelezen dus weet niet wat er in staat. koran, bijbel en alle andere mafkezerij op papier en beeld heb ik wel gezien…dat mag kennelijk wel allemaal.

   waarom mag ik niet een boek kopen waarin hitler zegt wat hij vond en wel al sinds de uitvinding van het boek lezen en sinds de uitvinding van de camera zien hoe terroristen/legers mensen platrijden, in brand steken, onthoofden, verdrinken, te pletter laten vallen, opblazen, in stukken scheuren of hakken, met stenen platgooien, vergassen en weet ik veel wat.

   ben benieuwd wat hitler geschreven heeft wat erger is. en waarom mag ik de boeken van zn medegestoorden zoals mao wel lezen en die van hem niet?

   is het mischien omdat die gek de zondebok is geworden voor alle andere gekken zodat ze zelf minder gek leken? zodat we bij de naam mao niet zo hard bibberen als bij de naam hitler? is het dat?

   mischien kan de sp, groen links, of de pvda een antwoord geven? vvd laat maar jullie liegen altijd, de anderen meestal dus dan is er nog een micro kans op een eerlijk antwoord.

 6. zakindestron schreef:

  hallo Deutschland, bitte kaufen Sie eine Pistole. Keine Schreckschuss Waffe, die sind nur fürn Arsch…nee ‘ne richtige Knarre vom Büchsenmacher.
  Sonnst wird ‘s bei Euch genau so wie bei Uns. Hier gibts keine richtige Büchsenmacher, und ein Waffenschein bekommen so einfach wie bei Euch ist bei uns schon lange unmöglich.
  Vielleicht könnt Ihr Uns dann später mal helfen wenn Wir hier alle ausgemordet werden für den islam. (genau, islam wird klein geschrieben.)
  Dann ist alles Altes wieder Gut und Vergessen.
  Mahlzeit!

  1. Xander de Uyl schreef:

   Met Duitsers praat je niet. Die blaf je af. Empathischfehlenden. Tierschwanzen. Untermenschen.

   An die Arbeit: heute ist’s baby’s ins Feuer werfen.

   Tja, je neemt de geschiedenis plus een protestantse gek en het volk is binnen twee eeuwen weg. Straf van God. Had ik niet kunnen bedenken, zo superieur. En het was voorzegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *