Facebook Twitter rss
 
   
 

3 gedachten over “Hoe een gemiddeld EU-land met de politie omgaat: Frankrijk”

 1. john schreef:

  Tsja, altijd leuk naar een ander (land) te kijken, maar wat is in Nederland de staat van bijvoorbeeld Defensie? Het ontbreekt aan minutie, zodat soldaten bij oefeningen “pief-paf, jij bent dood” moeten roepen en onze laatste 65 F-16’s zij zo tot op de draad versleten dat er nog maar enkele kunnen vliegen en dan nog lopen piloot en burgers op de grond de grote kans dat zo’n ding naar beneden sodemietert. En dat in een land, dat (met een grote bek) zwaar leunt op de solidariteit van andere landen. Frankrijk bv. heeft op Defensie-gebied de boel veel beter voor elkaar en is druk bezig IS-aanhangers in het verre pokken-zandbak land te bevorderen tot martelaar. Doen ze toch heel erg veel beter damn de linkse policor knuffelaars in Nederland

 2. Talmen Kolijs schreef:

  Na aanschouwing van de foto’s begin ik me toch zorgen te maken over het behoud van de franse identiteit.
  De romantiek van het franse is nu volledig weggespoeld in een hurkplons; waar is die bekende ‘franse slag’ gebleven ?
  Zoals Wim Kok in 2002 zei ‘Ik ben er kapot van’.

 3. Boeiend die arrogante Fransen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *