Facebook Twitter rss
 
   

VPRO-programmamaker stopt met Twitter, schuld van anderen

 
Linkspammer 1 september 2017
 
 
 

23 gedachten over “VPRO-programmamaker stopt met Twitter, schuld van anderen”

 1. Hans schreef:

  Sinds je niet meer zomaar, zonder weerwoord, tegen iedereen met wie je het oneens kunt zeggen dat zij racist, fascist of nazi zijn, is Twitter niet meer leuk.

  Michael Schaap denkt met weemoed terug aan de jaren van Janmaat en Fortuyn; toen was het nog bon ton om de Tweede Wereldoorlog erbij te halen.

 2. smelt schreef:

  Wie is Michael Schaap? Een VPRO programmamaker? Moet ik die kennen?

  1. Mr. Carel schreef:

   Google even. Na 5 minuten weet je dat Schaap zo’n loze praatjesmaker en hetzer uit de VPRO VARA hoek is, die in Trouw beweert dat Wilders de taal vervuilt heeft. Blijkbaar leest hij de smeerlapperij op het gebied van taalvervalsing van zijn bentgenoten niet. Dit is een laf excuus om zogenaamd te verdwijnen (werd hoog tijd).

 3. De Jolige Francisco schreef:

  Schaap,jongen, waarom maak je dit wereldkundig ?

 4. Eugeen Gysels schreef:

  Ik heb jaren geleden zowel Fakeboek als twitter gebruikt…na 3 weken was het ‘over and out’. Ik zie niet waarom mensen een eventueel rijk sociaal leven omruilen voor debiele tools als deze….raar!

 5. Xander de Uyl schreef:

  Schaap merkt dat zijn elitaire houding op leegheid gebaseerd is. En dat het niet meer werkt, de toverwoorden televisie, vpro, Hilversum en racisme.

  We doorzien je, vies Schaap. Dat je maar hbo’er bent. Met talenkant. Dat vpro ook maar een elitaire staatsgreep van tweederangstypes bleek. Dat links geen alternatief bleek te hebben. Alleen wat kleurlingen koesteren die vervolgens de wapens pakten.

  Sterf Schaap. Kijk naar Iran. Links riep de revolutie uit en werd vervolgens ritueel geslacht door dat wat ze aan hun borst koesterden.

  Sterf Schaap, sterf. Je bent wel schuldig. Dat je object van zieleheil je moge slachten zou Matty Verkammen zeggen. Ik zeg: blijf leven want je moet je rotzooi nog opruimen. Dus sterf moet tussen aanhalingstekens. Ik ben niet van Trouw .

 6. Xander de Uyl schreef:

  Hij veinst ook nog intelligentie. Het dolle schaap. Alpha, lul, is niet intelligent. Het zijn nabouwende apen. Leeghoofd. Snap je niet dat je niet zonder je groep kan en zonder dat misbruikte woord “fatsoen”?

  Weet je wat fatsoenlijk is? Als er geen dreiging van islamieten meer is. Als iemand zijn kind niet laat verzuipen omdat hij een gebit wil. Als negers eens niet oorlog, aids en honger brachten.

  Schaap, jouw soort slacht ik. Figuurlijk dan , lul, want je bent NSBer genoeg om die alpha’s van het OM in te schakelen.

  Vieze landverrader. En het woord vpro is ook gestolen. Zoals alles bij links.

 7. Bas van Stapelberg schreef:

  Twitter hoe zielig ben je dan zeg. Mensen die zich heel wat vinden en dat dan schijnbaar wereldkundig maken, ja hoor ik zit daarop te wachten. Het gaat nergens over, gebakken lucht en wtf is Schaap.

 8. Talmen Kolijs schreef:

  Een schaap met een molenkraag, blijft toch een bijzonder gezicht.
  ‘En als je sneuvelt laten ze je niet alleen,brengen ze je thuis’ , met een snik maar welgemeend.
  Meneer kan wel een potje breken, maar ja, hier geldt; let’s keep it riool.

 9. Vladimir schreef:

  Het opperintellect kan er niet tegen door ‘deplorabels’ onder de tafel te worden geluld. Zeker niet, nu de linkse kerk door feiten wordt ingehaald.

  1. Vladimir schreef:

   P. S.: “Ook ik”? Tot welk select gezelschap behoort hij dan?

 10. Zware schreef:

  Toch weer even zijn pikje tonen met die opmerking. Hij kan ook gewoon in stilte stoppen, niemand die het merkt.

  1. Dokter thijs schreef:

   typisch linkse dramaqueen. Denk overigens ook dat zijn nogal aggressive socmed opstelling ‘m op den duur ook werk gaat kosten, en terecht. Want het geeft wederom aan dat de NPO eens moet kijken hoeveel activisten men in huis heeft gehaald.

  2. Xander de Uyl schreef:

   Precies. Waarschijnlijk is het een narcist. Die omroep is als een magneet voor misbruikers van links. Lekker makkelijk aanzien.

   Tot de revolutie dan.

 11. Dokter thijs schreef:

  Hij vermuiswinkelde in een rap tempo, en dat is voor niemand leuk.

  1. Xander de Uyl schreef:

   Vadercomplex en midlifecrisis. Pa was socialistisch en zoon relativerend. Tot pa doodging. Midlifecrisis is een geestesziekte. Een manische reactie op schuld. Manie is moeilijker herkenbaar dan depressie.

   Links is inderdaad ubersocialisme. En daarmee anti-socialisme.

   Muiswinkel en die horde gelijkgestemden snappen dat niet want het zijn alpha’s. Links is vergelijkbaar met een auto-immuunziekte ( iets goeds zonder rem wordt iets slechts, of watervergiftiging, idem ).

   Alpha’s en wijven ( niet vrouwen ) brengen ons in gevaar.

  2. Dokter thijs schreef:

   zag m ook al op facebook voorbij komen, en ook daar zag je weer die typisch linkse eigenschap. voor rechts is hun belang hun mening terwijl voor links hun mening hun belang is. Omdat de eigen mening het belang van links is, besteedt links er veel aandacht aan. En als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks. Hokjesman was wel een prima titel, gezien t feit dat z’n eigen hokje steeds kleiner werd.

  3. Het rode schoentje schreef:

   ‘Vermuiswinkelde’. LOL!

   ‘Vermuiswinkelen’, ‘verlivestro’en’ en ‘verwierddukken’.

  4. Vladimir schreef:

   Op-fleuren. Verwilder(s)d. Bebaudetterd. Gehiddemaat. Banaalexandert. Total Verruttet.

 12. Claasje Kater schreef:

  Zal er geen traan om laten

 13. zakindestron schreef:

  hij ergert zich kapot. das mooi, een soort zelfdestructie. zijn al veel te veel van die zeikende mafkezen.

  1. Xander de Uyl schreef:

   Allemaal terug te voeren tot:”ik snap het niet of ik kan het niet”. Links is van redelijke alternatieve poging tot haatdragende kern teruggevallen.

   Wie iets niet kan deed beter zijn best en respecteerde de talentvolle. Maar zie, krakersrellen bleek gewoon beloonde haat te zijn.

   De omslag? PvdA-congres 1980. VdBerg met zijn arrogantie. Daar is het losgezongen om nu met de kop tegen de muur te vliegen.

   Ik ben een anti-linkse socialist. Net als de meest PVVers. Een Drees-socialist. Superrechts met veel vrienden bij VVD en CDA maar niet bij D66.

   Dat zijn opportunistische nihilisten. Op van Mierlo na dan. Dat was een opportunistische alcoholist.

  2. zakindestron schreef:

   yep, huub vd lubbe zong ook “ik kan het niet…”
   trouwens ze zeggen wel eens “als er een schaap over de dam is…”, dus dit zou nog een mooi effect kunnen hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *