Facebook Twitter rss
 
   
 

10 gedachten over “Theo Hiddema (FvD) pleit voor rassenvermenging”

 1. De Jolige Francisco schreef:

  Zal toch een beetje lastig worden met die burka,s

 2. Hans schreef:

  Het is voor veel mensen lastig om verder dan eendimensionaal te kijken. Wat Hiddema bepleit is niet de massale influx van mensen uit het buitenland in Nederland. Hij bepleit:
  – Slechts toelaten van mensen in Nederland als wij daar beter van worden, oftewel het Australisch/Amerikaanse model.
  – Op het moment dat mensen zijn toegelaten (en dus hier blijven) is de beste manier om te integreren dit te doen middels relaties met autochtonen in plaats van het blijven hangen in de eigen culturele of geografische groep.
  – Dit betekent dus niet dat alle blanken maar een niet-blanke partner moeten zoeken om kinderen mee te krijgen; het betekent dat mensen die vanuit het buitenland hier naartoe komen z.s.m. uit hun eigen groep moeten treden. Hun kinderen zullen als gevolg daarvan beter Nederlands leren en meer op Nederland gefocust zijn. Nu zijn 3e of 4e generaties als gevolg van huwelijk in eigen kring nog steeds gericht op het land en de cultuur van de voorouders.
  – In de woorden van Baudet betekent dit dat de nieuwkomers homeopatisch verdund zullen worden, niet wij.

  1. John C schreef:

   Het is niet te geloven, dat Hiddema zo’n kinderlijke opvatting heft voor het integreren van allerlei mensen met cultuur achtergrond blijkbaar, want dáár heft hij het niet over. Geloof me nou Hiddema, een multicuturele samenleving zal nooit, never, ne jamais etc etc gaan overleven, kijk nou toch eens naar de USA en in wezen óók naar Zuid-Afrika, apartheid of niet, het is één grote rotzooi. Zolang het menselijk zoogdiertje niet tussen de oortjes en de males óók nog wat hangt tussen de beentjes, verandert naar een méér robotachtig figuurtje, dat evt nog wat geprogrammeerd kan worden, buiten de programmering,die helaas al plaatsvind op het onderwijs, en media zal men gewoon een clash en een kromme samenleving behouden, dus voor mij, laten die zgn asielzoekers, echte of economische, gekleurde of geen gekleurde wéér zeer binnenkort teruggaan naar het land, waar zij danwel hun ouders geboren en getogen zijn, dat is voor de mens een eerste vereiste, hun Eigen vaderland wederom opbouwen, er weer iets beters van te maken, de originele samenleving, zéker in het West Europa, alleen laten met hun Eigen sores, en de tijd, die ze hier doorgebracht hebben, en de goede dingen van die andere samenleving meenemen naar hun Eigen landje,,,, ik hoop maar dat zoiets gerealiseerd wordt en niet een zwerende puist in deze samenleving, want écht lieve mensen, so will it be written and so will it be done… succes

  2. Hans schreef:

   U leest zoals u schrijft, blijkbaar.

   Hiddema bepleit juist geen multiculturele samenleving, en FvD bepleit geen influx. Echter, als ze hier toch zijn en blijven – die kans bestaat tegenwoordig, echt waar – dan kan je drie dingen vinden:
   1. Vinden dat iedereen toch weg moet, zoals u. Dit is echter nooit te realiseren.
   2. De boel op z’n beloop laten.
   3. Vinden dat mensen die van verre komen integreren door met Nederlanders een relatie aan te gaan.

   Dit komt overeen met de vrije partnerkeus van Femmes for Freedom. Tevens is dit de beste manier om daadwerkelijk integratie te bewerkstelligen.

 3. Eugeen Gysels schreef:

  Het grote en onoplosbare probleem is en blijft de islam. Nu al huwen Europese meisjes met moslims en om dit te doen moeten ze zich tot de islam bekeren, welke op hun beurt dan zich dan weer moeten onderwerpen (een ongelooflijk gevoel voor de sneeuwvlokjes) en zoveel mogelijk jongetjes werpen uit hun broedoven. Door de politiek van Hiddema creëren we er juist meer vijanden bij.

  1. Anton Jansen schreef:

   Klopt. Heb ooit de vraag gesteld aan een moslim of het een probleem zou zijn als zijn zoon of dochter met een Hollander zou trouwen. Was geen probleem als zij zich tot de islam zouden bekeren. Op mijn vraag of het dan geen probleem zou zijn als zijn zoon of dochter zich andersom tot het christendom zouden bekeren werd ik aangekeken of ik iets gruwelijks had gezegd. Hiddema weet totaal niet waar hij over praat en neem deze man dan ook absoluut niet serieus. C’est ca !!!

  2. Hans schreef:

   Hij pleit niet voor meer moslims; hij pleit voor integratie van moslims waardoor hun band met islam minder wordt.

   Letterlijk uit de tekst: Hiddema zei dat Italianen, Grieken en andere vroegere gastarbeiders op die manier zijn opgegaan in de Nederlandse samenleving, maar dat dit bij de moslims niet werkt. “Je hebt één categorie mensen die zich niet laat bevrijen. Dat is de islam. Die willen niet bevrijd worden. Die richten zich op hun geloof”.

   Hoezo weet hij dan niet waarover hij praat? Kijk verder dan de kop van het artikel.

 4. Xander de Uyl schreef:

  Pleit’ie niet voor. Hij pleit voor tegengaan culturele grenzen in de keuze van partner. Heel iets anders.

  T pook.nl

  1. Hans schreef:

   Amen. U bent waarschijnlijk een beta?

 5. Xander de Uyl schreef:

  “Rassen” is een wilderofobe term uitgevonden door de unas politica om de burgeroorlog te versnellen. Al denken ze ( alpha’s gooien altijd oorzaak en gevolg door elkaar ) daar zelf anders over.

  Het rechtese ras van de corpsstudenten. Het duitse ras. Het linkse ras. Het havo ras. Het alpha ras. De onderklasse. Ons smoort mensen. Dat soort mensen. Antivergasbaren. Dobbernegers. Janknegers. Negers. Joden. Matt Busby. ( John Lennon bij ook zo’n opsomming uit de hel )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *