Facebook Twitter rss
 
   

DDS-oprichter Joshua Livestro boos op vijf jaar oude tweet

 
Linkspammer 4 september 2017
 
 
 

4 gedachten over “DDS-oprichter Joshua Livestro boos op vijf jaar oude tweet”

 1. Claasje Kater schreef:

  Ja mijnheer livestro is ook niet de snelste meer.

 2. Hans schreef:

  Livestro voldoet perfect aan de door Sietske Bergsma omschreven term balansdeuger: “Balansdeugers doen aan openlijk afstand nemen van anderen die zij als ‘rechtser dan zichzelf’ beschouwen, maar dan heel opzichtig.”

 3. Dokter Thijs schreef:

  Veel Birmezen zijn goed op de hoogte van de radicale islam en stellen dat hun religie in de huidige vorm niet in staat zal zijn om zich daartegen te beschermen. Daarvoor wijzen ze naar landen als Maleisië, Indonesië en Afghanistan, islamitische landen die voorheen boeddhistisch waren.

  1. Hans schreef:

   Het is nog steeds onduidelijk waar veel moslims staan – en misschien is die onduidelijkheid veelzeggend. Hoewel er enkele seculiere varianten van islam (hebben) bestaan, zoals in Perzië en nu in Syrië, is de trend niet bepaald bemoedigend. Dit stelt ook Prof. Koopmans wederom vandaag.

   De Birmezen lijken de kans niet te nemen. Hier valt wat voor te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *