Facebook Twitter rss
 
   
 

3 gedachten over “Politie Hilversum faalde keihard in zaak racistische straatterreur tegen Surinaamse winkelier”

 1. Claasje Kater schreef:

  Het is van een grote treurigheid in nederland en dus ook in Hilversum. Meer dan 40 jaar geleden heb ik een aantal jaren in Hilversum vertoefd, werkend bij de gloeilampenfabriek uit het zuiden des lands.
  Een leuk en gezellig dorpje (ik kwam uit Rotterdam, dus heel anders). Zo heel af en toe komen mijn vrouw en ik er nog wel eens. Maar Hilversum is ook Hilversum niet meer en ik heb heel erg met die surinaamse mevrouw te doen. Racisme is een schofterig tijdverdrijf. De politie en burgemeester blinken uit in falen. Ja een pvda burgemeester (ex kranten-man) wil stoeptegels neerleggen met gedragsregels. Nou die haalt ie dan zeker voor zijn botte hoofd weg. Het enige wat helpt is de wapenstok door de politie. Helaas zijn die de afgelopen decennia verworden tot watjes eerste klasse.
  Bij het heersend tuig versterkt dat alleen maar de bravoure en ja het oude spreekwoord zachte heelmeesters, stinkende wonden doet nog steeds opgeld. Ik zou willen dat dat policor gedrag van onze overheid eens stopte. Ben bang dat dat ijdele hoop zal zijn. De volgende maal gaan we samen een broodje eten bij die mevrouw.

 2. Vladimir schreef:

  Vroeger was het motto van de wervingscampagne van de politie: Die pet past ons allemaal. Nu is het: Die pet dekt alles af.

 3. de jolige Francisco schreef:

  Een politieagent is GEEN sociaal werker, Dat besef dient door te dringen in de hersenpan
  van de burgervaders. Een politieagent moet een forse(niet corpulent) man zijn van minstens 1 meter 85 en gewapend met een wapenstok Hij (geen zij) moet NOOIT in discussie gaan met
  de persoon in overtreding Het uniform van een politieagent dient ontzag uit te stralen
  (politieagent in kort broekje,dat werkt niet) Natuurlijk is profileren op huidskleur
  onvermijdelijk en Staat verder ook niet ter discussie. De politieagent moet altijd het voordeel van de
  twijfel hebben(boef is Meer gemotiveerd te liegen)
  De rechterlijke macht is er in eerste instantie niet voor de
  politie te frustreren
  Zomaar wat adviesen ter verbetering van het politieapparaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *