Facebook Twitter rss
 
   
 

8 gedachten over “Thierry Baudet duikt voor MH17-debat, nabestaanden noemen hem ‘laf’”

 1. Vladimir schreef:

  Niet slim. Maar laf? Nee.

 2. Hans schreef:

  De gedachte dat er iets valt te winnen bij zo’n debat lijkt me onjuist.

  Wat echter meer opvalt is dat wederom de aandacht niet gaat naar het probleem, maar naar een bijzaak van het probleem. Rutte en Koenders worden niet over het ontbreken van primaire radarbeelden bevraagd door de media, en er wordt niet gevraagd waarom de onderste steen nog niet boven is en wanneer dit gaat gebeuren. Nee, het onderwerp van aandacht is de afwezigheid van baudet die de euvele moed had op zoek te gaan naar alternatieve verklaringen. Dát is het grootste probleem van de media: men onderzoekt niets zelf, komt niet met feiten, is niet ter plekke aanwezig, maar zit op een redactie veilig de politieke spelletjes mee te spelen. Slechts zij die vragen stellen, of het nou Baudet is of Karskens, worden aan kritiek blootgesteld.

  1. Vladimir schreef:

   …en misbruiken nabestaanden, om Baudet euvel te duiden. Steekt er veel meer uren in dan onze grijns- politicus met zijn smoezelige pro Oekraïne campagne.

  2. Hans schreef:

   Die grijnspoliticus die ons een rad voor de ogen wil draaien met het verhaal dat er duidelijk naar de wens van de kiezers is geluisterd komt daar inderdaad mee weg. Niemand gaat in Oekraïne kijken wat er werkelijk speelt, Waterdrinker en enkele anderen daargelaten.

   Veel politici en media behoren tot wat Taleb de IYI-klasse noemt, de intellectuals yet idiots: “semi-erudite bureaucrat who thinks he is an erudite; pathologizes others for doing things he doesn’t understand not realizing it is his understanding that may be limited; imparts normative ideas to others: thinks people should act according to their best interests *and* he knows their interests, particularly if they are uneducated “red necks” or English non-crisp-vowel class.”

  3. Vladimir schreef:

   kortom: dombo’s doodknuffelen en in hun waan laten, maar totaal negeren, toch?

 3. Claasje Kater schreef:

  Ik zie wel vaker lege plekken in de 2de slaapkamer van het land. Nooit stennis over. Maar er is natuurlijk wat afleiding nodig van het eigenlijke onderwerp “de onderste steen” van “grapjurk” rutjetoe.
  Zijn de vragen van kamerlid Baudet nu beantwoord of niet? Over het algemeen wordt je van onze ministriele antwoorden, die bol staan van nietszeggendheid, niks wijzer. Dus jammer dat Baudet er niet was, had misschien wat taal vuurwerk opgeleverd. Volgende keer beter.

 4. de jolige Francisco schreef:

  Pieter Omtzigt(CDA) is DE man voor dit dossier.
  Hij heeft zich in het verleden laten kennen als een bijzonder vasthoudende
  pitbull op dit gebied. Dus als hij aanwezig was!
  Ik weet bijna zeker dat de heer Thierry Baudet NOOIT een debat willens en wetens
  zal ontwijken,maar zelfs hij kan niet op twee plaatsen tegelijk zijn
  Trouwens Debatjes in de tweede kamer zijn er voor de vorm en leveren niets op van waarde
  als je niet een grote meerderheid van de kamer achter je hebt.
  Ik heb al eens eerder geopperd: men zoekt en snuffelt naar ALLES wat de FvD ook Maar enigszins kan beschadigen Ik neem aan dat de volgende keer
  de kleur stropdas van de heer Thierry Baudet (of misschien de afwezigheid ervan)
  een heikel punt gaat worden voor het journaille

  1. Vladimir schreef:

   Baudet wil niet voor niets Omtzigt als premier in zijn kabinet. Ook ik ben fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *