Facebook Twitter rss
 
   

Blanke linkse kunstenaar dolblij met naamsverandering Witte de With-kunstencentrum

 
Linkspammer 8 september 2017
 
 
 

4 gedachten over “Blanke linkse kunstenaar dolblij met naamsverandering Witte de With-kunstencentrum”

 1. de jolige Francisco schreef:

  Witte de With : geen mens weet nog wie dat precies was.
  Maar het klinkt ongelooflijk eh …… Wit en
  Wit is Racisme ,dat is algemeen bekend,zie Joop nl. dus…..

  Even terzijde:je wordt toch kotsmisselijk van al die instanties ,winkelbedrijven
  die zoooo makkelijk toegeven aan een paar labiele stakkers

  Verdomme: wees eens een vent!
  Het grootste gedeelte van de bevolking stemt nota bene rechts,
  je publiekelijk uitspreken tegen een paar labiele stakkers
  levert je alleen Maar sympathie op

 2. Claasje Kater schreef:

  Gewoon alle subsidies intrekken, en de heren/dames kunstenaars op eigen kracht laten werken. Is die kul gauw afgelopen. Maarja dat vergt inzet van de betrokken instanties en die zijn niet vooruit te branden.

 3. Hans schreef:

  Het wachten is op de eerste kunstenaar die stelt dat alle verwijzingen naar een zekere krijgsheer die rond het jaar 600 leefde wil verwijderen, en slechts diens naam wil benoemen opdat wij niet vergeten wat hij en zijn volgelingen hebben gedaan.

 4. Vladimir schreef:

  Wat is dat toch met deze idioten??? Zonder onze (zee) helden, spraken we nu allemaal Spaans. Was Holland tig keer veroverd en gebrandschat door Fransen, Engelsen en Duitse bisschoppen. Waren de 7 provinciƫn failliet gegaan, nog voordat we goed en wel waren begonnen. En waren er nu geen royale subsidies voor zulke klaplopers als deze kunstenaars geweest. En als je dan toch bezig bent, om handelingen uit het verleden langs een hedendaagse meetlat te leggen; begin dan ook maar gelijk met die van ene Mohammed te oordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *