Facebook Twitter rss
 
   

2009: Joshua Livestro lanceert DDS: ‘tegenhanger van politiek correcte, linkse media in NL’ in DWDD

 
Linkspammer 11 september 2017
 
 
 

3 gedachten over “2009: Joshua Livestro lanceert DDS: ‘tegenhanger van politiek correcte, linkse media in NL’ in DWDD”

 1. Hans schreef:

  Livestro lijkt me een rasopportunist: Sinds hij heeft bemerkt dat er geen geld voor hem te verdienen valt met DDS en Jalta en er mensen zijn die hem voorbijstreven terwijl zij min of meer hetzelfde gedachtegoed hebben, is hij gedraaid en heeft hij zich aangesloten bij zijn voormalige tegenstanders.

  Het is een opmerkelijke move voor iemand van zijn leeftijd. Hij valt te vergelijken met Arnoud van Doorn. Beiden zijn geboren verliezers die consequent de verkeerde keuze maken.

  1. Vladimir schreef:

   Juist. Kenmerkend voor de eeuwige losers. En als de argumenten op zijn, gaat men nog ff door met het demoniseren van lieden met een gefundeerde mening, die wèl volgers motiveren. Kortom: deze typetjes vinden zichzelf geboren leiders, falen en gaan in een laatste kramp om zichzelf te promoten van ergens achteraan droeftoeteren, in de hoop dat ook maar ìemand om wil kijken wat dat lawaai toch is en hem alsnog opmerkt. En dat gebeurt niet. En dus wordt het geschreeuw almaar droever en hysterischer. En de schreeuwer verdwijnt roemloos en eenzaam. Eindigt als die verbitterde witte wijn drinker aan de zijkant van ieder feest.

 2. Manus schreef:

  ‘Andrew Brightpark’
  Wie? Andrew Breitbart? komop zeg, noobs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *