Facebook Twitter rss
 
   
 

Eén gedachte over “Vindicat-huizen beklad, studenten bedreigd dankzij misschien wel canard op Sikkom.nl”

  1. Hans schreef:

    Mocht het verhaal waar zijn, dan is het abject.

    Mocht het echter onwaar zijn, wat zowel de eigenaar van het restaurant – hij heeft het over een feest – als mensen van Vindicat zeggen, dan is het weer een het opblazen van ongenoegen tegenover het corps. Waar deze aversie jegens leden vandaan komt begrijp ik nooit. Ik ga ook niet naar een voetbalclub, maar ik ga niemand veroordelen als hij/zij dat wel doet.

    Al die uitvergrote verhalen over seksime en geweld binnen het corps heb ik zelden meegemaakt. Het is gewoon een vereniging waar mensen – ruim de helft is vrouw – plezier aan ontlenen, met enkele eigen regels en tradities. Het staat eenieder vrij om nihilistisch te gaan knorren, maar wellicht is het dan beter om wat minder te oordelen over hetgeen geschiedt binnen het corps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *