Facebook Twitter rss
 
   

NOG NIET PUBLICEREN!

 
Linkspammer 13 september 2017
 
 
 

3 gedachten over “NOG NIET PUBLICEREN!”

 1. de jolige Francisco schreef:

  Laten we wel wezen: deze hoofddoek is UITSLUITEND ingehuurd bij het AD
  omdat zij Moslima is: dus niet om haar schrijftalent,haar gevoel voor Humor
  Spitsvondigheden, kennis van zaken en andere redenen waarvoor je doorgaans
  het woord geeft aan een columnist. Uitgesproken voorbeeld van
  zgn positieve discriminatie Mooi voorbeeld ook om te constateren waartoe dit kan leiden.

  Bij JOOP nl staan ze al met open armen te wachten op haar sollicitatie
  en kan Francisco van Jole wederom een Moslim Dame toevoegen aan zijn harum.
  ( Maar die derderangs Bloggers worden sowieso betaald door de
  leden van BNN/VARA)

  Wie weet dat NRC ook gaat inzien dat uitsluitend iemand inhuren vanwege de huidskleur
  en religieuze keuze en algeheel PC gehalte op den duur je eigen graf graven is.

 2. Hans schreef:

  “Nederland verkleurt en het onze taak is om onze lezers daarover te informeren. Ik had gehoopt dat dat op deze manier zou werken, maar we hebben het een jaar de kans gegeven.”

  Ik weet niet of het aannemen van iemand van allochtone afkomst als columnist erg verstandig is als de enige vereiste voor de functie is dat de columnist van allochtone afkomst is.

  Schrijfvaardigheid, kunnen spelen met invalshoeken, mensen aanzetten tot nadenken en enige mate van zelfspot lijken me ook wel belangrijk voor columnisten. Nu ligt de lat bij het AD niet erg hoog, getuige intellectuele lichtgewichten als Nynke de Jong en Halina Reijn. Echter, zo onnozel als Hanina Arajai zijn er weinigen: het enige waar de lezers van het AD over zijn geïnformeerd – als ze dit nog niet wisten – is dat het lastig is een mohammedaanse te vinden die empathisch tegenover autochtonen staat en die ook nog een paar interessante dingen hierover kan schrijven.

 3. Vladimir schreef:

  Tja, vanaf column 1 ergerde ik mij over deze dame en haar kinderlijke prutstukjes. Maar ik veronderstel (ten onrechte?) dat een landelijk dagblad zelf de kwaliteit van diens columnisten en schrijfsels toetst. Keur je ze goed, dan blijf je achter de columnist in kwestie staan. Publiceer je ze, dan ben je het eens met zijn/ haar niveau. Ook als je dat leden kost en je kritiek krijgt. Je flikkert niemand uit een trein, die je zelf bestuurt. Deze dame kun je alle vormen van onnozelheid verwijten, maar ze is immer eerlijk en openhartig geweest. Heeft haar meningen en voorkeuren en keuzes nimmer onder stoelen of banken gestoken. Hoe kortzichtig en debiel ook. De enige journalistieke voldoende op een verder uit louter onvoldoendes bestaand rapport. En haar juist daarom ontslaan, is jezelf een totaal brevet van onvermogen en journalistieke onbenulligheid opspelden. AD, weg ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *