Facebook Twitter rss
 
   
 

3 gedachten over “De Groene recenseert boek van Max Pam, faalt hard, Max Pam sloopt De Groene”

 1. Claasje Kater schreef:

  Een bewijs dat de recensent het boek niet heeft gelezen, dom om de recensie toch te publiceren. Dat is waarschijnlijk voor de recensent de laatste maal dat hij een stukje schrijven mocht. In ieder geval voor de groene.

 2. Arturo schreef:

  ”De weekbladen zijn ook niet meer wat het geweest is”,een juiste conclusie van Pam,in de jaren 80/90
  vorige eeuw kocht ik elke zaterdag een VN,Elsevier,De Groene,Time en Newsweek,wat mij een vermogen gekost heeft,want losse nummers zijn veel duurder dan een abonnement,alleen op Time had ik soms een abonnement,want die gaven het bijna voor niets weg,met de komst van het Internet werd het lezen van bladen steeds minder,en in 2010 ben ik er mee gestopt en ik kan u zeggen ik miste het helemaal niet,kijk nu zo nu en dan in de boekhandel of supermarkt nog wel eens een opinieblad in,maar op papier kunnen ze me niet meer bekoren,en de kwaliteit uit de vorige eeuw is er al lang niet meer,ik bespaar dus nu nogal wat geld voor andere leuke dingen,al deze bladen zijn op papier ten dode opgeschreven.

  1. Tobi schreef:

   Op zaterdag de Time & Newsweek aanschaffen lijkt me enigszins verspilde moeite
   daar het nieuwe nummer maandagochtend in de schappen ligt, en lag
   Maar verder deel ik uw ervaring, weekbladen waren toendertijd nog het aanschaffen waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *