Facebook Twitter rss
 
   

Hypocriete NOS heeft het ineens weer moeilijk qua huidskleur benoemen

 
Linkspammer 5 oktober 2017
 
 
 

2 gedachten over “Hypocriete NOS heeft het ineens weer moeilijk qua huidskleur benoemen”

  1. Vladimir schreef:

    Misschien benoemt de npo alleen de uitzonderingen. Hoor je niks over huidskleur van pleger misdrijf, dan is ie altijd gekleurd.

  2. Ben schreef:

    Laten we eerlijk zijn, we hebben die benoemingen helemaal niet nodig. Het Nederlandse publiek is niet gek of gestoord, die weten best wel dat als er een homosexueel stel tot op sterven na dood voor het hoofd wordt getrapt in AMsterdam dit in 99% van de gevallen gefrustreerde, niet- opgevoede halaljeugd betreft. Vaak dan ook nog met een IQ van een zwakzinnige.

    Dat weet bijna iedereen, toch??

    Ik sel eigenlijk voor om voor de ” top 600″, waar zoveel geld en mankracht op ingezet wordt een aprate regeling te gaan treffen met Marokko. Iets met detentie, spaanse sahara, 30 jaar. Zijn ze goed in daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *