Facebook Twitter rss
 
   
 

2 gedachten over “US launches first-ever strikes against ISIS in Yemen”

  1. FYI schreef:

    Het grappige is dat de nogal Magisch Denkenden moslims naar boven kijken want daar is god. Nu heeft de wetenschap ze daar een god geboden die beschikt over leven en dood en hebben ze nu reëel angst voor die door ons geschapen god. Maar ons bedanken, ho maar. Het blijven immers moslims.

  2. Vladimir schreef:

    Toen ze met die ellende van een kalifaat begonnen, wisten ze het zeker: hun god zou hun de overwinning bezorgen, want in hun sprookjesboek staat toch immers, dattie dat “toen” ook deed? Wel; de enige conclusie kan dan zijn, dattie òf niet bestaat, òf dattie je niet mag. Hoeveel vrachtwagens je ook door winkelstraten jaagt. En velen beseffen dat nu toch en willen met de staart tussen de laffe beentjes terug naar de huursubsidie en uitkering van de ongelovigen.
    Alle dagen moord, verkrachting, slavenhandel en martelingen, of alle dagen vrede, moskee, halal eten, woning en uitkering en kansen voor wie wil. Je maakte keuze en blijf nu dan ook maar lekker daarbij. Huichelaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *