Whatsappende bestuurder rijdt vrouw levenslang rolstoel in, krijgt foptaakstrafje van 90 uur

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/invalide-door-roekeloos-rijgedrag-de-dader-kreeg-maar-90-uur-taakstraf

 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 19 november 2017
 
 
 
 1. Bart van zevenslooten schreef:

  Een flesje vloeistof tegen een moskee wordt opgeblazen tot ‘terroristische daad’ en levert 4 jaar cel op tussen moslim tuig, als ‘signaal naar de samenleving’.

  Deze hardrijder krijgt een fopstraf, óók als ‘signaal naar de samenleving’. Dit keer is het signaal dat er maar één groepje is dat over de rechtspraak gaat, en dat die zijn oor niet laten hangen naar populistisch onderbuik-gepeupel dat het Internet vervuilt met haar haat.

  Ik zeg je, de rechters zijn alleen nog bezig met het afgeven van signalen, werkelijke rechtspraak is even geen tijd voor.

  Feitelijk stelt de rechter dat het invalide rijden van een vrouw door veel te hard te rijden (90 uur schoffelen) ongeveer even erg is al het beledigen van Sylvana Simons op Internet (80 uur).

 2. Zware schreef:

  De dader komt er niet helemaal zonder kleerscheuren van af, hij zal deze dame een hele forse letselschade moeten betalen – we hebben het over enkele tonnen, minstens. Kans is groot dat zijn verzekering dit op hemzelf verhaalt.
  Overigens heeft mevrouw gelijk: in Engeland spreekt men nu ook over gevangenisstraffen van 10 jaar voor dit soort misdadig gedrag.

 3. p.benes schreef:

  Onze rechtelijke macht zijn steeds grotere schijthuizen.
  Onbegrijpelijke straffen in ONS land zijn komen steeds meer voor.

Reacties zijn gesloten.