Ajiedj Bakas samengevat, de bonusquotes

Via: http://cult.tpo.nl/2017/12/05/aandachtsoorlog-en-giftige-identity-politics-creeren-verzetscultuur/

 

“De fascistische groep ‘Kick Out Zwarte Piet’ (KOZP) werd groot gemaakt door de NPO in het algemeen, en omroep BNNVARA in het bijzonder. Kritiekloos kregen de werkloze klaagnegers dag in dag uit, jaar in jaar uit, een podium bij dit publieke omroepbedrijf, met name bij presentatoren Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw. Inmiddels heeft de AIVD KOZP gekwalificeerd als terreurorganisatie. Maar de fascistoïde propagandamachine die deze terreurgroep op Goebbelliaanse wijze groot maakte (met belastinggeld van de Nederlandse burgers) gaat vrijuit. Nog wel.

“Goebbels wist als geen ander hoe hij woorden moest gebruiken om te veranderen in massavernietigingswapens. BNNVARA heeft goed naar hem geluisterd.

“Toen NPO-Führer Shula Rijxman onlangs opperde dat belastingbetalers en kabelbedrijven dat bedrag maar moesten ophoesten, werd ze weggehoond. Je kan niet dag in dag uit, jaar in, jaar uit, een heel volk voor racisten en seksisten uitmaken en daarna verwachten dat datzelfde volk vervolgens je Goebbelliaanse propagandamachine gaat financieren. In een tijd van global political awakening werkt dat niet meer.

“De NPO en MSM hebben de grote fout gemaakt de giftige identity politics over te nemen, die de laatste tijd uit de VS is komen overwaaien. MSM maken daarmee dezelfde fout die de Democratische Partij in de VS maakte. Door het omarmen van identity politics vervreemdde de partij zich van het overgrote deel van de bevolking.

“De huidige Piet-haat is volgens mij, maar ik heb een boosaardige geest, gewoon bedacht om opnieuw te kunnen cashen. Niet voor niets wordt de al lang afgeschafte slavernij erbij gehaald en is er een roep om herstelbetalingen. De strategie is: praat Nederlanders schuldgevoelens aan en troggel ze daarna gratis geld af.

“Maar feministen willen ook aandacht. Aandacht die zij vroeger kregen gaat nu naar moslims en negers. Ik denk dat ze daarom de MeToo-campagne hebben bedacht, om ook weer aandacht en geld te werven.

“Het policor-fascisme dicteert dat alle minderheden lief zijn. Over de huidige slavenhandel van negers in Libië wordt dus niet gesproken. En over de slavernijpraktijken van Arabieren en Ottomanen vroeger hoor je ze ook niet.”

loading...
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 

Of Lees Ook

 
Linkspammer 5 december 2017
 
 
 
 1. Het Zwakke Schaap schreef:

  Tsja, vergelijkingen richting Goebbels gaan mij wat ver. (te ver) voor de rest
  ben ik het helemaal eens met de heer Bakas.
  De figuur van de klassieke Zwarte Piet ben ik pas echt gaan omarmen op het
  Moment dat de zwakbegaafde medemens allerlei onzin aan deze figuur ging plakken.
  Nu Maar hopen dat de voorstanders van een klassieke Piet echt volharden in hun
  opvattingen.
  De laatste twee paragrafen zijn eveneens volkomen juist.
  Echt feministe in de Westerse samenleving bestaat niet
  en over de moslim kliek en hun krankzinnege wereldkijk wordt gezwegen.

 2. Vladimir schreef:

  Meneer Bakas timmert aan de weg. En dat doet hij goed. Ik zag m deze week meermalen op TV en op papier voorbij komen en het snijdt hout, wat hij zegt. Dus zal hij wel een racist zijn.

Reacties zijn gesloten.