Facebook Twitter rss
 
   
 

13 gedachten over “Frits Barend woest na terreuraanslag op Joods restaurant: ‘Doet denken aan Kristallnacht’”

 1. Henk de Boer schreef:

  Ja dat dacht ik ook. ik vind het ook tamelijk bizar dat die agenten gewoon toekijken hoe die gast de hele pui aan barrels slaat en vervolgens binnen verder gaat voordat ze eindelijk in actie komen. Je hebt een pistool, gebruik dat ding dan ook en schiet zo’n terrorist gewoon neer. wat een slappe hap zeg.

  1. Anton Jansen schreef:

   In de USA schieten ze je meteen (terecht) omver. Is dan meteen wel een aanleiding voor getto tuig om winkels te gaan plunderen. Overigens maken de joodse restaurant eigenaren meer ‘fijne’ dingen mee :

   “Terwijl vader Sami Baron het volgende telefoontje aanneemt, schreeuwt iemand aan de andere kant van de lijn: ‘Free Palestina.’ Hij haalt zijn schouders erbij op. “Dit is zeker niet de eerste keer.”

   “Zijn zoon reageert hetzelfde. “We hebben wel vaker dit soort dingen, er wordt weleens op de ramen gespuugd of op een bepaalde onvriendelijke manier ‘gegroet’. ”
   bron: https://www.parool.nl/amsterdam/bij-hacarmel-stromen-als-steunbetuiging-de-reserveringen-binnen~a4543912/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=fbf6d1b1261516f26ebf260d0ed9d5df4733a0f7

 2. DPV schreef:

  Inderdaad, je blijft van Joden af. Maar “kristalnacht” is wel wat overdreven. Wat veel erger is, en ik volg dat nieuws uit Joodse hoek op de voet, afgelopen nacht hebben kolonisten op bezet gebied weer een Palestijn op zijn eigen terein doodgeschoten. Vreemd, die berichten komen al jaren niet meer in de krant. Het Israel/Palestina conflct, is al jaren, dan wanneer je het voor de onderdrukten opneemt, direct aanleiding om te worden beticht links te zijn. ‘t Zal je maar gebeuren, dat je uit je huis wordt gegooid, je land, wat van jou is verliest. Reeds jaren bespeur ik, een Palestijn, door Nederlandse ogen, is minder waard!

  1. Hans schreef:

   Nieuws wordt selectief gebracht: We hebben voor het eerst iets over Jemen gelezen nadat Floortje Dessing er in een schuilkelder heeft gezeten.

   Het lijkt me juist dat er overmatig veel aandacht in onze media wordt besteed aan het conflict tussen Israël en de Palestijnen, terwijl voor vele andere minderheden nagenoeg geen aandacht is. Dit laatste kan overigens ook komen doordat deze minderheden niet meer aanwezig zijn in de landen of gebieden waar zij eerder woonden – iets wat we van de Palestijnen i.i.g. niet kunnen zeggen.

 3. Tobi schreef:

  Kijkende naar het filmpje lijkt het erop dat de vernieler na zijn terreuractie
  een van de agenten aanspreekt, waarna er (eindelijk) tot actie over gegaan wordt
  Je gaat bijna denken dat de vernieler iets naars tegen de agent zegt wat hem een boete op kan gaan leveren (een van de weinige ‘triggers’ om de pliesie in beweging te krijgen, tegenwoordig
  In elk geval is de voorgekookte verklaring van de politie zelf, dat de twee agenten op versterking wachtten, m.i. volstrekt ongeloofwaardig
  die pepperspray hadden ze direkt kunnen gebruiken en men komt in beweging nog voor dat het busje is geparkeerd
  Zo maar een paar gedachten natuurlijk

 4. Xavier schreef:

  1 gek maakt nog geen kristalnacht.
  Die agent trokken eerst hun beschermende handschoenen aan voor ze die idioot vastpakten. Tot dat moment was er alleen materiële schade en geen risico voor omstanders dus zo spectaculair was het allemaal niet.
  De achtergrond van het heel verhaal is wel zorgwekkend maar ook weer niet onverwacht. Het geloof van de vrede weet neet als verwende poppetjes (wel van de Chuckie-soort) dat hun geloofsgebaseerd geweld in Nederland toch wel gedownplayed wordt door de MSM

 5. Anoniem schreef:

  De pliesie heeft eerst ff gekeken naar deze mafklappers alvorens hem op te pakken,nadat de handschoenen waren aangetrokken. Jammer
  Shame on Them.

  1. Paul de Kot schreef:

   ‘Doet denken aan de Kristallnacht’, is een belediging voor de mensen die die ‘nacht’ hebben meegemaakt plus hun nazaten.

  2. Henk de Boer schreef:

   Zo gek is het toch niet als bij Joodse winkels de ramen worden ingeslagen door een vertegenwoordiger van een bepaalde groep die joden intens haat. Uiteraard is dit maar één winkel, maar het baant de weg voor meer van dit soort treurigheid.

 6. ^F schreef:

  De pliesie heeft eerst ff gekeken naar deze mafklappers alvorens hem op te pakken,nadat de handschoenen waren aangetrokken. Jammer
  Shame on Them.

 7. dirk schreef:

  Maar hoe reageert dhr Barend op de bombardementen die de luchtmacht van zijn zo geliefde land uitvoert op anderen of zit hij zich dan de verkneukelen in zijn stoel.

  1. Hans schreef:

   Welk land is “zijn zo geliefde land”?

 8. Het Zwakke Schaap schreef:

  Dit filmpje zou viraal moeten gaan in de internationale social media om aan te tonen
  wat een Laffe klabakken wij hier in Nederland Hebben . Als de dood om in te grijpen en
  ze stonden er als bange omstanders bij ,terwijl de dader BEZIG was het restaurant
  aan diggelen te slaan. Schot in de knie ,direct
  Ook frappant: Een Amerikaanse president neemt een besluit dat Israel aangaat en de
  Palestijnen . Dan komt er een imbeciel uit Marokko of Somalie of Syrie
  verhaal halen bij een Amsterdamse Restauranthouder.
  Arabieren, het merendeel is echt half zacht.
  Mag ik er ook op wijzen dat Nederland tot 1980 ook een Ambassade hadden in Jeruzalem
  en het verplaatsen van die Ambassade naar Tel Aviv heeft voor geen centimeter tot
  toenadering gezorgd. De Arabieren WILLEN helemaal geen vrede in de regio en het ZAL ER NOOIT
  van komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *