Facebook Twitter rss
 
   

Nieuw: koffie-abonnement voor thuis, inclusief JURA volautomaat

Elbuco, [email protected] en JURA hebben de handen ineen geslagen en introduceren een abonnement op koffie voor thuis inclusief een hoogwaardige koffiemachine. Een concept dat uniek is in Nederland en inhaakt op de trend van de abonnementeneconomie. Wie altijd goede koffie in huis wil hebben en zich geen zorgen wil maken over het apparaat kan bij [email protected] gebruik maken van Private Coffee Lease.

Operational lease  is de core business van Elbuco. Het bedrijf faciliteert de financiering, de service en het onderhoud. JURA levert de allerbeste volautomatische apparaten en [email protected] zorgt voor de kwaliteitskoffie. [email protected] is een initiatief van [email protected] dat al 20 jaar espressobonen én koffiemachines van hoogwaardige kwaliteit aan bedrijven levert. De lekkerste espresso, koffie en cappuccino kan nu ook thuis gedronken worden. Steeds meer mensen en bedrijven kiezen ervoor om consumentengoederen te leasen, bij Elbuco kan men terecht voor high service lease van televisies tot wasmachines en van e-bike tot boxspring.

Leasen is het nieuwe hebben

Private Coffee Lease haakt in op de trend dat leasen aantrekkelijker voor consumenten is dan de aanschaf van producten. Het afsluiten van abonnementen is in opkomst. Zo kunnen consumenten abonnementen afsluiten voor de levering van luiers, kattenvoer en toiletpapier, maar ze kunnen ook een abonnement op een fiets nemen. Het gaat tegenwoordig meer om het gebruik dan om het bezit. Daarnaast vinden consumenten het belangrijk dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het onderhoud, of dat nu een fiets, een auto of een koffiemachine is.

Milieubewust

Wie een koffie-abonnement afsluit, heeft de keus uit verschillende JURA koffiemachines, die stuk voor stuk geschikt zijn voor verschillende koffiespecialiteiten van versgemalen bonen. Dus geen overbodige koffiecupjes, dus minder afval én daarnaast energiebesparende technologie die de apparaten kenmerkt. De koffiebranders van [email protected] hebben verschillende smaakprofielen samengesteld waaruit de koffieliefhebber kan kiezen. Uiteraard zijn de bonenmelanges 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. In het Experience Center in Barneveld kan men de koffiemachines testen en de koffie proeven.

Abonnement voor vier jaar
Een abonnement op Private Coffee Lease is er al vanaf 48,50 euro per maand, inclusief koffiebonen, machine, service en onderhoud. De looptijd van het abonnement is vier jaar. Gedurende deze tijd kan de consument zorgeloos genieten van lekkere koffie én krijgt de  consument regelmatig onderhoud aan de machine. De klant ontvangt de koffie iedere maand automatisch en gratis door de brievenbus en dat allemaal aangepast op de persoonlijke smaak. Het apparaat blijft eigendom van Private Coffee Lease. Omgerekend zijn de kosten 1,59 euro per dag. Op basis van het gemiddeld gebruik van koffie komt dat neer op 40 cent per kopje. Ter vergelijking: een kopje Nespresso koffie kost gemiddeld 39 cent. Vergeet daarbij niet dat de kosten voor het koffieapparaat, onderhoud en servicegarantie bij eventuele mankementen daar nog bij komen.

 
Linkspammer 7 december 2017
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *