ThePostOnline

Nieuw: koffie-abonnement voor thuis, inclusief JURA volautomaat

7 December 2017 17:12

Elbuco, Coffee@Home en JURA hebben de handen ineen geslagen en introduceren een abonnement op koffie voor thuis inclusief een hoogwaardige koffiemachine. Een concept dat uniek is in Nederland en inhaakt op de trend van de abonnementeneconomie. Wie altijd goede koffie in huis wil hebben en zich geen zorgen wil maken over het apparaat kan bij Coffee@Home gebruik maken van Private Coffee Lease.

Operational lease  is de core business van Elbuco. Het bedrijf faciliteert de financiering, de service en het onderhoud. JURA levert de allerbeste volautomatische apparaten en Coffee@Home zorgt voor de kwaliteitskoffie. Coffee@Home is een initiatief van Coffee@Work dat al 20 jaar espressobonen én koffiemachines van hoogwaardige kwaliteit aan bedrijven levert. De lekkerste espresso, koffie en cappuccino kan nu ook thuis gedronken worden. Steeds meer mensen en bedrijven kiezen ervoor om consumentengoederen te leasen, bij Elbuco kan men terecht voor high service lease van televisies tot wasmachines en van e-bike tot boxspring.

Leasen is het nieuwe hebben

Private Coffee Lease haakt in op de trend dat leasen aantrekkelijker voor consumenten is dan de aanschaf van producten. Het afsluiten van abonnementen is in opkomst. Zo kunnen consumenten abonnementen afsluiten voor de levering van luiers, kattenvoer en toiletpapier, maar ze kunnen ook een abonnement op een fiets nemen. Het gaat tegenwoordig meer om het gebruik dan om het bezit. Daarnaast vinden consumenten het belangrijk dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het onderhoud, of dat nu een fiets, een auto of een koffiemachine is.

Milieubewust

Wie een koffie-abonnement afsluit, heeft de keus uit verschillende JURA koffiemachines, die stuk voor stuk geschikt zijn voor verschillende koffiespecialiteiten van versgemalen bonen. Dus geen overbodige koffiecupjes, dus minder afval én daarnaast energiebesparende technologie die de apparaten kenmerkt. De koffiebranders van Coffee@Home hebben verschillende smaakprofielen samengesteld waaruit de koffieliefhebber kan kiezen. Uiteraard zijn de bonenmelanges 100% Rainforest Alliance gecertificeerd. In het Experience Center in Barneveld kan men de koffiemachines testen en de koffie proeven.

Abonnement voor vier jaar
Een abonnement op Private Coffee Lease is er al vanaf 48,50 euro per maand, inclusief koffiebonen, machine, service en onderhoud. De looptijd van het abonnement is vier jaar. Gedurende deze tijd kan de consument zorgeloos genieten van lekkere koffie én krijgt de  consument regelmatig onderhoud aan de machine. De klant ontvangt de koffie iedere maand automatisch en gratis door de brievenbus en dat allemaal aangepast op de persoonlijke smaak. Het apparaat blijft eigendom van Private Coffee Lease. Omgerekend zijn de kosten 1,59 euro per dag. Op basis van het gemiddeld gebruik van koffie komt dat neer op 40 cent per kopje. Ter vergelijking: een kopje Nespresso koffie kost gemiddeld 39 cent. Vergeet daarbij niet dat de kosten voor het koffieapparaat, onderhoud en servicegarantie bij eventuele mankementen daar nog bij komen.


 
True managed webspace

Lees ook deze artikelen

WOLVEN IN DRENTHE ZIJN BUITENAARDSE WEZENS: ‘HUN DNA IS RADICAAL ANDERS’

TIJDREIZENDE FIETS IN GRONINGEN: POELESTRAAT BLIJKT PORTAAL NAAR HET VERLEDEN

BABY MET GOUDEN TANDEN GEBOREN, ARTSEN GESCHOKT

BLOEDDORSTIGE KABOUTERS ONTVOEREN DIEREN UIT ASIEL IN GRONINGEN

BIZARRE METRO-ERVARING: Twee jongens via metropoortjes in ‘ander universum’ terechtgekomen

MYSTERIEUZE VERDWIJNING IN UTRECHT: Studente beleeft introductiedagen in jaren zeventig

SCHOKKEND: MAN VERDWIJNT IN PARALLEL UNIVERSUM TIJDENS BUNGEEJUMPEN

KLM Boeing 747 Sint Maarten

PLANE PORN

ART: SERGEY VINOGRADOV

MORGAN FREEMAN

THIS IS NOT MORGAN FREEMAN…

Pieter Omtzigt

‘CDA ZONDER PIETER OMTZIGT GEDECIMEERD, PROBEERT NU ZETELS TE SPROKKELEN’

Ruben uit Seahorse Parents

RUBEN (M) IS ZWANGER, THE MOTIONPICTURE

Mona Keijzer

PREMIER MONA KEIJZER (BBB)?

Beatrix van Oranje op de Groene Draeck

RTL ”’NIEUWS”’: FOUT HOUT OP EEN BOOTJE VAN DE ORANJES, STOP DE PERSEN!

Sonja van den Ende

POETINS NUTTIGE NEDERLANDSE IDOOT!

Pieter Omtzigt

PIETER OMTZIGT: ‘BOEK MET CDA IS DICHT’

Pieter Omtzigt

PIETER OMTZIGT HEEFT ‘VEEL MOOIS TE VIEREN’

obesitas

OZEMPIC: AFVALLEN DOOR ZELFMOORD?

TPO Podcast