Facebook Twitter rss
 
   
 

3 gedachten over “Volkskrant: ‘Donald Trump is een oerdomme, krankzinnige president, een gevaarlijke gek’”

 1. b.boersma schreef:

  Een heleboel presidenten deugen niet. Achteraf hoor je vele zaken. Ook gelukkig, dat we Hiltje daar niet hebben gekregen.
  Politici deugen per definitie niet. Loop de premiers in Nederland maar eens na.

 2. Ko Ruijter schreef:

  Balkenende die ons de rak-oorlog inrommelde,samen met Jaap de Hoop Scheffer die nu vreemd genoeg voorzitter is van de belangrijkste adviesgroep voor ons buitenlands beleid.

 3. M. Beijer-Korzelius schreef:

  Volkomen eens met b.boersma. Politici deugen niet. Heeft niemand nu nog niet door dat zij er alleen zitten voor de vette baantjes en hun eigen portemonnee?? Zij zijn de loopjongens van de multinationals en de superrijken, ze krijgen hun orders vanaf de boardrooms en Wall Street. Ze zitten er echt niet voor Jan Modaal, de gewone burger! Die mag van het weinige dat hij verdient nog het grootste deel geld afstaan, voor al hun “projecten”, zoals die waardeloze oplichtersbende die EU heet!! De hele wereld is zo rot als een mispel en jaagt haar eigen ondergang na. Die niet meer lang op zich zal laten wachten!! Mijn moeder zaliger zei het altijd al: het tuig regeert de wereld! Met of zonder witte boord!, en ze had helemaal gelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *