Facebook Twitter rss
 
   
 

6 gedachten over “Activisten dumpen roze ‘pussyhat’, want niet inclusief: sluit vrouwen zonder pink pussy uit”

 1. Polly schreef:

  Weer wat geleerd. 🙂

 2. Jay schreef:

  De hele beweging, die overigens niet spontaan ontstaan is, maar georchestreerd met Soros geld, alsof het grassroots was, is een uiting van het zoeken naar een gemeenschappelijk doel van mensen in een nihilistisch postmodern tijdperk.

  Het zoeken is goed, maar het is jammer dat men niet doorheeft dat de mensen erachter de vrouwen hebben gebruikt voor hun eigen doeleinden.

  Zoek betekenis waar IEDEREEN in mee kan delen, dan heb je iets waar de maatschappij iets aan heeft, ipv alleen vrouwen die zich laten ophitsen tegen Trump.

  Zoals het nu staat hebben deze vrouwen zich laten gebruiken voor een politieke mars van Trumphaat. Verenigd in gemeenschappelijk haten.. lekker.

 3. Paulus schreef:

  Ik heb het gelezen…. Heilige Pastafaria…
  Nu heb ik in mijn bestaan nogal wat vulva’s gezien en wat de binnenkant betreft is de kleur eigenlijk altijd hetzelfde…
  Maar sowieso! Waar gaat het over!!

 4. Jan3883 schreef:

  Als dit soort me-too-, SJW-, Black Life Matter-, Antifa, BIJ1-achtige linkse (in USA ontsproten uit de Democraten) clubjes aan de macht komen, is de wereld verloren.

  (trouwens al deze linkse Democraten/Groenlinks/D66/Pvda-clubjes zijn ontzettend agressief tegen alle andersdenkenden, bijna op het fascistische af)

 5. Vladimir schreef:

  Wederom: gekwetsten zullen mekander overlopen en vertrappen, om maar zo ruim mogelijk te deugen. Kansloos volk….. Iemand nog n koppie thee?

 6. Vladimir schreef:

  Oh; en kan iemand een qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm – mutsje breien met n spuitende slagroomkop? Voor Sylvana?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *