Facebook Twitter rss
 
   

Thierry Baudet over ‘nepnieuws’

 
Linkspammer 13 januari 2018
 
 
 

6 gedachten over “Thierry Baudet over ‘nepnieuws’”

 1. Nationalist schreef:

  Degene die nepnieuws verspreiden,zitten in Den Haag:duizend euro van Rutten.de onderste steen,geen cent naar Griekenland,bonnetje van Teeven,kwartje van Kok,rente van de Grieken volgens Jan Kees de JAGER en de ontelbare aanrandingen en verkrachtingen in Nederland die bewust de media niet hebben gehaald.Dit is slechts een kleine greep uit de vele fakenews die de wereld ingeslingerd wordt.Beste Nederlanders jullie worden dagelijks geindroctrineerd door DWDD, NOS, NIEUWSUUR, JINEK, BUITENHOF ENZ ENZ.

  1. Jacko Wacko schreef:

   Het is maar al te waar helaas: de paus, de Kerstman, sinterklaas, zij zijn al eeuwen lang de baas en eeuwen lang al even dwaas!

 2. Jan de Jong schreef:

  Ja, is zo. Blij dat ik dat hier even mag zeggen. Voor mij geen getwitter.

 3. Cornelia schreef:

  De media, de politiek, het zijn niet alleen maar leugens.
  Ze zijn zelf onderdeel van de leugens geworden.

  “Wanneer je een grote leugen vertelt en deze vaak genoeg herhaalt, dan zullen de mensen hem uiteindelijk geloven. Je kunt de leugen net zolang in stand houden zolang de staat het lukt om de mensen van de politieke, economische en militaire consequenties af te schermen. Daarom is het van levensbelang voor de staat om al zijn macht in te zetten voor de onderdrukking van afwijkende meningen. De waarheid is de doodsvijand van de leugen, en daarom is de waarheid de grootste vijand van de staat.”

  Joseph Goebbels

  Denk u hier nog eens aan als u de “ervaringsdeskundigen”, “klimatologen”, “deskundigen uit het vluchtelingencircuit” of items over Rusland, Poetin, Hongarije, Trump, Front National, AFD, Thiery Baudet of de PVV hoort.

  Je mag tegenwoordig rustig stellen dat als je de persoon in kwestie niet zélf hoort zeggen wat men beweert dat je dit gerust met een grote korrel zout kunt nemen.

  Nep nieuws?

  Lees en huiver een onderzoek naar wat 74% van de mensen (zegt de NOS zelf) een betrouwbaar medium vindt.

  http://thekarskenstimes.com/weblog/item/666-zwartboek-nosjournaal

 4. Ab JM Donker schreef:

  RutteN heeft ons nooit 1000 euro beloofd. En dat de ontelbare aanrandingen en verkrachtingen bewust de media niet halen lijkt mij fakenews van complotdenkers.

 5. Marc den Ouden schreef:

  We hebben in NL een redelijk goed functioneren rechtsbestel; laster, smaad en belediging zijn daar in opgenomen. Ook hebben we in NL een redelijk vrije en gevarieerde markt qua nieuwsaanbod. “Nepnieuws” (net als MeToo) zijn inderdaad pogingen om buiten het recht om toch je gelijk te halen. In feite kan maar 1 ding ons daar voor behoeden, leer de jeugd om kritisch te denken, leer ze de Logica en de kunst van het het zuiver redeneren, leer ze hoe ze drogredenen herkennen en bestrijden, leer ze om informatie en problemen op een onbevangen manier tegemoet te gaan, leer ze hun eigen vooroordelen en de aangeboden “packagedeals” die politieke partijen en media opdringen te herkennen, dat maakt een mens weerbaar tegen nepnieuws. Daar is moedertje staat helemaal niet voor bedoeld namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *