Facebook Twitter rss
 
   
 

2 gedachten over “This brave and fearless Hollywood-multimillionaire”

 1. Het Makke Schaap schreef:

  Omdat de man wel eens in een speelfilm
  te zien is, betekent dat hij dan DE autoriteit
  is op het gebied van compassion?
  Zitten wij te wachten op meningen van
  de heer Penn?
  Er zijn al zooooveel scheldwoorden richting de heer Trump gegaan, dit kan er ook wel bij honderden staten en landen op de wereld hebben boeven en corrupt tuig als regeringsleiders Laten we daar eens op inzoemen

 2. Zware schreef:

  Wat mr. Penn vindt zal mij aan de reet roesten, f hij nou zielige Haitianen heeft geholpen of niet. Feit blijft overigens dat nu, 10 jaar later, er geen flikker is veranderd. Haitianen are going to hatiaan, daar zijn het corrupte negers voor.

  Verder steek ik wat een omhooggevallen pompbediende die toevallig een ster is geworden zegt, in mijn reet. Op geen enkele wijze is zijn inzicht meer waard dan het mijne. Eerder andersom: ik heb tenminste nog een universitaire graad, bewijs dat ik echt kan nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *