Facebook Twitter rss
 
   
 

5 gedachten over “Live: Groningen is aardbevingen door gasboringen ZAT, zeker 10.000 deelnemers fakkeloptocht”

 1. Riem de Woll schreef:

  Zijn dat dezelfde mensen die het cadeautje van de NAM destijds geil aannamen? Het nieuwe museum bedoel ik.

  Alles heeft zijn prijs sukkels en jullie zijn er ingetrapt. Niettemin hoort alles te worden vergoed.

  Alles. Ja?

 2. fren schreef:

  Ik vraag mij wel af, meer dan 40 jaar wordt er al gas geboord en geen enkele groninger heeft die tijd benut en de moeite genomen zijnhaar huis aarbevingsveilig te maken terwijl men wist dat er op den duur aardschokken zouden kunnen optreden. Wat mij betreft daarom helemaal open die gaskraan.

 3. Hans Peter de Leeuw schreef:

  Die Groningers; wat een stel kleinburgerlijke lieden. Onze Grote Nobele Leiders in Brussel, Den Haag, Parijs en Bonn hebben er voor gezorgd dat de EU grenzeloos is. De Grote Nobele Leiders die er voor gezorgd hebben dat het er eeuwige vrede, voorspoed en free roaming is in de EU. Ook voor die klagende Groningers. Die Groningers die nu klagen over een beetje aardbeving hebben de mogelijkheid om als zij niet elders in de EU proviciestaat Nederland willen wonen zij zich in een andere EU proviciestaat kunnen vestigen.
  En dan die schandalige zelfzuchtigheid door te eisen dat de gaskraan dicht moet. De miljarden die met het gas worden binnengehaald worden vooral gebruikt om de werkelijk in nood zijnde mensen in de zuidelijke EU provincies te helpen. Aardbevingen? Wat dachten die Groningers van de proviciestaat Italië? Daar heb je echte aardbevingen. En als je als ondeduidende Groninger in het grote EU rijk zo nodig daar in Groningen in jouw kleinburgerlijk bestaan wilt blijven dan zou je naar Merkel kunnen zeggen, ‘Wir shaffen das’.
  Groningers, maak Rutte trots door je neer te leggen bij het onvermijdelijke waar je voor gekozen hebt bij de laatste verkiezing en trek jouw conclusies. Wees solidair; de EU, één volk en één natie.
  En dan nu samenzang:
  Should I stay or should I go now?
  Should I stay or should I go now?
  If I go there will be trouble
  And if I stay it will be double
  So come on and let me know

 4. Riem de Woll schreef:

  En die ingenieur die vanaf 1962 hier voor waarschuwde is werkloos en marginaal gestorven. Bovendien heeft Groningen een extreem slechte rol gespeeld damals.

  Kortom, eerst vreten van het aardgas, toen daarmee via je linkse stemgedrag half Afrika hierhalen, en nou janken.

  Opsodemieteren Groningers. Jullie kunnen niet voor jezelf zorgen met je homo-museum en je uitkerings.

  Niettemin moet alle schade vergoed worden. Maar wel vergezeld van een klap voor de kop.

 5. Riem de Woll schreef:

  Het is maar goed dat de revolutie nog niet uitgebroken is want dan zou het starre NAM-gespuis voor het vuurpeloton komen.

  Rotkarakters met baan. Je vindt ze altijd in de technische bureacratie. Narcistische auwtorijders met rotkinderen en een hoer als vrouw. ( een echte hoer die ook haar ziel verkoopt voor geld, niet die achter het raam ).

  En het krassen van “NAM is rot” op die kutauto’s van die rotlui mag ook al niet. Hoewel mijn bevriend schadebedrijf dat dan weer jammer vindt. De terrorist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *