zondag 19 mei 2019 19:10
 
 
 

FvD-politici demoniseren, kiezers aanzetten tot haat…het ‘debat’ aangaan volgens D66

 
Linkspammer, 3 februari 2018  
 
 
 
|  
 
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF! https://www.getrevue.co/profile/tpook  
 
loading...
 
 
   

Log in om te kunnen reageren

22 Comment
dimf 4 februari 2018
|

Met vette pech word Baudet omgelegd ivm dat ie te gevaarlijk word bevonden door links tuig en dat is dan zeker mede de schuld ook van deze dame en ook de media die deze mensen voed met haat naar hem toe. Zie wat met Pim is gebeurt,,,

Louis Govaert 4 februari 2018
|

Het zweedse wondermeisje denkt een stok gevonden te hebben om Baudet te slaan. Het zou haar wel eens zuur kunnen opbreken. Links met het fameuze "pensee unique" begint te voelen dat hun haring niet meer braadt. Overal in Europa worden ze uitgespuwd. In Frankrijk verdween de PS quasi van het toneel en in Nederland en Vlaanderen idem. Voorlopig kunnen D66 en groen links zich nog handhaven....maar voor hoelang? Baudet een gevaar voor de maatschappij : doe me niet lachen. Een gevaar voor links ja, dat wel. Ik wens Baudet veel succes, en met zijn proces tegen dat zweeds geval en met zijn politieke aktie. Ik heb dit nog niet op die manier uiteen gezet. Gaat de krant nu aan censuur doen omdat de inhoud haar niet aan staat. Dan had je de andere commentaren ook moeten censureren.... Dit is dus geen dubbele reaktie tenzij je me verwisselt met een ander persoon. Kun je me trouwens bewijzen dat mijn tekst reeds op je site staat? Ik bedacht me zo net dat het weer typisch links is om reakties niet te plaatsen indien ze niet overeen stemmen met de "penseeunique" Gegroet

Louis Govaert 4 februari 2018
|

Het zweedse wondermeisje denkt een stok gevonden te hebben om Baudet te slaan. Het zou haar wel eens zuur kunnen opbreken. Links met het fameuze "pensee unique" begint te voelen dat hun haring niet meer braadt. Overal in Europa worden ze uitgespuwd. In Frankrijk verdween de PS quasi van het toneel en in Nederland en Vlaanderen idem. Voorlopig kunnen D66 en groen links zich nog handhaven....maar voor hoelang? Baudet een gevaar voor de maatschappij : doe me niet lachen. Een gevaar voor links ja, dat wel. Ik wens Baudet veel succes, en met zijn proces tegen dat zweeds geval en met zijn politieke aktie. Ik heb dit nog niet op die manier uiteen gezet. Gaat de krant nu aan censuur doen omdat de inhoud haar niet aan staat. Dan had je de andere commentaren ook moeten censureren.... Dit is dus geen dubbele reaktie tenzij je me verwisselt met een ander persoon.

Louis Govaert 4 februari 2018
|

Het zweedse wondermeisje denkt een stok gevonden te hebben om Baudet te slaan. Het zou haar wel eens zuur kunnen opbreken. Links met het fameuze "pensee unique" begint te voelen dat hun haring niet meer braadt. Overal in Europa worden ze uitgespuwd. In Frankrijk verdween de PS quasi van het toneel en in Nederland en Vlaanderen idem. Voorlopig kunnen D66 en groen links zich nog handhaven....maar voor hoelang? Baudet een gevaar voor de maatschappij : doe me niet lachen. Een gevaar voor links ja, dat wel. Ik wens Baudet veel succes, en met zijn proces tegen dat zweeds geval en met zijn politieke aktie. Ik heb dit nog niet op die manier uiteen gezet. Gaat de krant nu aan censuur doen omdat de inhoud haar niet aan staat. Dan had je de andere commentaren ook moeten censureren....

Louis Govaert 4 februari 2018
|

Het zweedse wondermeisje denkt een stok gevonden te hebben om Baudet te slaan. Het zou haar wel eens zuur kunnen opbreken. Links met het fameuze "pensee unique" begint te voelen dat hun haring niet meer braadt. Overal in Europa worden ze uitgespuwd. In Frankrijk verdween de PS quasi van het toneel en in Nederland en Vlaanderen idem. Voorlopig kunnen D66 en groen links zich nog handhaven....maar voor hoelang? Baudet een gevaar voor de maatschappij : doe me niet lachen. Een gevaar voor links ja, dat wel. Ik wens Baudet veel succes, en met zijn proces tegen dat zweeds geval en met zijn politieke aktie.

Walschap 4 februari 2018
|

Links en d66 achten zichzelf progressiev terwijl dat niet opgaat op voor mens en samenlevingsbeeld, dat wordt bepaald door de aanloop naar en door de ervaring met de tweede wereldoorlog. Deze gronddenkbeelden worden niet meer geadresseerd en met het grootste gemak op het heden geprojecteerd. Dit doet de mens en samenleving enorm te kort. De oude denkbeelden moeten verdedigd worden tegen een vijand om mensen samen te binden en is bedoeld om te centraliseren en controleren door in dit geval een politieke links kartel. Nederland moet een soort kosmopolitische satalietstaat van de Eu worden. Als Nederland niet sterk is als basis uitgangspunt dan zal dat alleen maar instabiliteit en chaos veroorzaken. De bedoeling van links is uniformiteit in denken, handelen, spreken en geloven.

Walschap 4 februari 2018
|

Naarmate het FvD succesvoller wordt des te onverdraagzamer wordt d66 en links en daarbij worden geen middelen geschuwd. Onder het mom van debat wordt de linkse haat opgeklopt en geframed. Let eens op hoe de uitspraken van de d66 minister gerelativeerd worden en een uitspraak van Baudet over homeopathische verdunning al maanden opgeklopt en Baudet en mee geframed wordt. Dubbele moraalridders die minister en d66ers.

Walschap 4 februari 2018
|

In 2009 las ik een rapport dat zelf aangaf dat er geen onderzoek gedaan was naar links extremisme, wel naar rechts extremisme. Terwijl geweldadig links extremisme veelvuldiger voorkomt. Er wordt een scheve schaats gereden in politiek Nederland, ook als het om politieke aandacht gaat wordt rechts meer in het beklaagde bankje gezet dan links. De brute misdaden van Mao en Stalin worden krijgen nauwelijks aandacht, al decennia. Krakersbolwerken, internatonale socialisten, antifascisten, feministen worden niet kritisch gevolgd. D66 en andere linkse partijen vinden het linkse extremisme al dan niet openlijk wel best en doen geen afstand van links extremisme.

Riem de Woll 3 februari 2018
|

Ollongron is trouwens een vieze zuipschuit. Zeker een fles per dag daar. Per persoon. De lagen make-up groeien met de dag. ZE MOET DOOD. Tussen aanhalingstekens heilg alpha-OM. Figuurlijk, snapt u met uw vooringenomen tekortschiedende hersens van vwo-talen. Smerig incompetent OM. Haha, kan ik ook nog verdedigen bij de rechtbank.

ed 3 februari 2018
|

Huisje van 250.000 aan de seinpost is ook lekker.

ed 3 februari 2018
|

Internet is daarom zo pijnlijk voor ze.zonder hadden ze veel langer de spelletjes kunnen volhouden wat ze al jaren doen van euro tot wat dan ook door de mensen hun strot te duwen tegen de meerderheid in,kinderfeest verpesten belangrijk maken om niet over de echt belangrijke dingen te praten ,afleiding nergens anders om.

Vladimir 3 februari 2018
|

Een minister gaat niet over grondrechten. Daar zijn rechters voor. Helaas zijn die ook (bijna) allemaal d66, dus sterkte Baudet.

Riem de Woll 3 februari 2018
|

Dat hele grondrecht 1 is een recept voor burgeroorlog. Dat deze alpha-heks dat niet inziet zegt alles over haar. Marie-Antoinette. Gilde niet. De hersens dropen als rode spaghettislierten uit haar schedel toen de beul het toonde. Dat moet bij deze wasa heks natuurlijk niet. Nooit. Nooit weer 89. Hoewel, ik denk dat veel D66ers het achteraf goed vonden. Stiekeme lui zijn het ergst. D66 is een partij Eichmannen en Mengeles. Mooi van buiten, rot van binnen. Wie ze kent haat ze.

Riem de Woll 3 februari 2018
|

En als Beatrix haar hersens niet verrookt had dan had ze die Ollongron nooit zien staan. Ik ken Beatrix nog uit haar Leidse jaren ( van afstand, niet persoonlijk ) en het was een plaatje: levenslustig, vrolijk, plagerig... een beetje zoals in 83 in de jordaan op koninginnedag. Helemaal weg. Stuk. Kapot. Lubbers en sigaretten is mijn verklaring.

Wolf 3 februari 2018
|

Die Niels Richter van de TeleBelg neemt het op voor zijn partijgenootje Orwelgren? Verbieden die zooi van Dom666 en een zware celstraf en onverbiddelijk aftreden vuil zweeds kreng!

Riem de Woll 3 februari 2018
|

Open debat over een wetstekst. Hoe krijgt het kreng het voor elkaar. Dat had in 83 moeten gebeuren met Asperger Hirsch Ballin ( prima vent, rampzalige rechtsgeleerde. Kende wel de woorden maar als autist niet de menselijke interpretaties ). Dit is een minister van het niveau Agt/Wiegel. Toen ook wilden de besten niet meedoen omdat ze de zooi geen kans gaven. Maar ja, rooms Agt kleefde alles aan elkaar. Doetie nog trouwens. De moordenaar.

Riem de Woll 3 februari 2018
|

Zijn de stuurloze leeghoofdjes nu met haat gevuld, nu hun leider omhoog zit met zijn corrupte schenking en nu FvD in een jaar blijkt te kunnen waar van Mierlo ( jezuiet, alcoholicus en hoerenloper ) nog niet in vijftig jaar kan. Stroovuur Mierlo, moordenaar Borst en verrader Pechtold. Plus dan het geestelijk loze egoistische geteisem wat daar wel een hypotheek op kan laten draaien. Nooit was een generatie zo mislukt, volgens eigen uitgangspunten, als de babyboomers; nooit was een partij zo mislukt, volgens eigen uitgangspunten, als D66. En wees niet zo stom om die Ollongron iets aan te doen. Zij is als de Ijskoningin uit het sprookje van Andersen en ze weet het. Dat wordt Zwagerman, het lijkvocht druppelt in een pan.