Facebook Twitter rss
 
   
 

2 gedachten over “Olympische Winterspelen tijdens openingsceremonie getroffen door computeraanval”

  1. fren schreef:

    Zo een computeraanval is kleingeld vergeleken met Eerste Kamerleden met toch al 15 weken vakantie per jaar en een veel te ruime geldelijke vergoeding en dan binnen werktijd op safari te zijn of in Nieuw Zeeland te verblijven en waar nog meer.
    De woede laat zich moeilijk beschrijven maar naar mijn mening horen zulke lieden langdurig in de gevangenis thuis.

  2. Bart van Zevenslooten schreef:

    Jazeker, de werkwijze van de software die is ontworpen om data te wissen en dan de computer uit te zetten, lijkt inderdaad heel veel op werkwijze van de software die is gemaakt om data te versleutelen en te gijzelen. En dat de Russen daar zogenaamd gebruik van zouden hebben gemaakt komt als een paraplu in de moesson voor Halbe en de zijnen. Maar ik geloof er werkelijk geen ruk van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *