Facebook Twitter rss
 
   
 

6 gedachten over “Former defence minister Canada: ‘Illuminati is real and secretly running our world’”

 1. Mr. Dooley v.h. Het Makke Schaap schreef:

  Zo is het,en de maanlanding heeft nooit
  plaatsgevonden, en de wereld is plat
  en geschapen in zes dagen en het FVD
  is racistisch

 2. Henk de Boer schreef:

  In Canada sporen ze sowieso niet helemaal. Ze hebben daar zelfs een Justin Trudeau tot president kunnen maken.

 3. Nationalist schreef:

  Zo is het maar net.In Davos was een verkapte NWO de CEO’s die de wereld runt..langzaam wordt het gepeupel geindoctrineerd,de satanisten van deze tijd zorgen goed voor zich zelf en fam. en vrienden,met behulp van eurofielen uiteraard.Kennen jullie het verhaal van prinses Grace van Monaco zij is er ook een van de FREEMASON haar remleidingen van de auto waren door gesneden,Prins Rainier gelast geen onderzoek.ZIJ IS GE-OFFERD!!Leest ook het verhaal van onze Nederlandse bankier RONALD Bernard Waargebeurd!!!!

 4. Bas van Stapelberg schreef:

  Beetje domme reactie van 13.32. Nog even uitleg. Er zijn diverse machtstheorieen onderzocht door sociologen zij kwamen tot de conclusie dat de elitaire machtstheorie de juiste was. De overige machtstheorieen gingen niet op. Dus ja de economie wordt aangestuurd vanuit de vrijmetselaars. Kun je domme grapjes maken over de aarde is plat maar dat je geen inzicht hebt hoe het in elkaar steekt zegt wat over jezelf.

 5. ed schreef:

  Vanaf het sprookjes boeken moment(en waarschijnlijk al eerder)geld al Macht voor enkele ellende voor vele.

 6. ed schreef:

  maar het word wel te pas en te on pas gebruikt van links tot rechts .2018 tijd van internet tijd van sprookjes voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *