Facebook Twitter rss
 
   

Sick: discriminerend D66 Amsterdam valt heteroseksuele vrouw aan omdat ze heteroseksueel is

 
Linkspammer 14 februari 2018
 
 
 

17 gedachten over “Sick: discriminerend D66 Amsterdam valt heteroseksuele vrouw aan omdat ze heteroseksueel is”

 1. Zware schreef:

  Natuurlijk. Want over Jan Bert kunnen ook alleen maar andere mannen -Echte mannen!- iets zeggen dat van waarde is!

 2. Stefan schreef:

  De reacties op dit bericht zijn minstens zo bizar als het gedrag van dat D66-raadslid. De opmerkingen van “Martijn de Uyl” zijn ronduit misselijkmakend.

  De enige ziekte waar Vroege aan lijdt, is de zeer besmettelijke “identity politics”-ziekte, die zich vooral in linkse kringen razendsnel verspreidt.

 3. Oymoron schreef:

  Over sick gesproken: ik vind de reacties van “Martijn de Uyl” erger dan de opmerking van Jan-Bert Vroege.

 4. winston schreef:

  nou martijn, ik kan je verzekeren dat ik nog nooit een gevuld aidscondoom op een kinderspeelplaats heb achtergelaten. ten eerste omdat ik geen aids heb opgelopen, ten tweede heb ik nooit sex op kinderspeelplaatsen.

  maar dat jij de vele onschuldige aidsdoden wijt aan een homosexuele vrouwelijke valsheid ( en vrouwelijk ben ik zeker ), en daarmee dus hun eigen schuld, en daarnaast in 1 adem de massamoord op vrijwel mijn gehele familie en voorgeslacht wijt aan hun eigen joodse valsheid, en daarmee dus eveneens hun eigen schuld, maakt mij dubbel schuldig in jouw wijdse visie.

  enige ironie kon ik in elk geval niet ontdekken.

  1. winston schreef:

   …maar goed om te weten dat het allemaal mijn schuld is. dank daarvoor.

  2. Verdi Kulk schreef:

   Martijn de uyl is gewoon een homofobe troll, Winston, laat die gast.

   Wel vindt ik dat het COC, helaas wel meedoet met identity-politiek doet, en dat zorgt echt niet voor verbetering voor de homoseksuelen en transgenders,Integendeel, ik denk zelfs dat het zeuren over elk wissewasje, juist nadelig is voor de homosexuele gemeenschap.

   Neem als voorbeeld het “Renate van der Gijp moment, tuurlijk is het vervelend om gekwetst te worden, maar ik weet toevallig van vrienden dat er ook heel veel homosexuele mannen zijn die Voetbal International kijken, en smakelijk hebben kunnen lachen om de foute grappen van Rene van der Gijp.

   Als het COC dan mensen krijgt, die geketst zijn moeten ze eerst eens een mini-enquette houden onder de homosexuelen, om te kijken hoeveel mensen precies vonden dat ze beledigt werden, voordat ze naar buiten kwamen met kritiek.
   Want als je als organisatie impulsief direct aktie onderneemt, zonder eerst de rest van je achterban te raadplegen over hoeveel mensen er zich nou werkelijk beledigt zijn, ben je niet meer inclusief, en denk je naar mijn mening niet meer aan alle homosexuele mensen.

   En het is algemeen bekent dat als je over alles struikeld, je jezelf niet populairder maakt.

   Ik persoonlijk heb een aantal homosexuele vrienden die mij zeer dierbaar zijn, en ik weet dat het niet altijd even makkelijk voor hun is, maar als je als organisatie over alle slakken zout strooit, de acceptatie van de homo’s er niet beter van wordt!

   Vrijheid van menings-uiting is niet altijd even gemakkelijk, maar wel ons grootste goed, dus soms moet je gewoon proberen te denken : Schelden doet geen zeer, maar als je me slaat, sla ik je weer!

   Groetjes van een nuchtere Medelander.

  3. winston schreef:

   ja,…thnx

  4. winston schreef:

   …verdi

 5. Louis Govaert schreef:

  Dat D66 het spoor bijster is, dat weten we al, nietwaar Grote Manitou.
  De reaktie zone begint op een eenmans onderneming te lijken, he Martijn, en voor
  wat hij uitslaat ga ik me niet moe maken om erop te reageren. Dag Martijn!

 6. Nationalist schreef:

  DEMONEN 666

 7. Nationalist schreef:

  D66=DEMONEN 666

  1. Mediaevist schreef:

   Ook wel DAESH666

 8. winston schreef:

  je bent erg dol op jezelf he martijn?

  1. winston schreef:

   schrijven dat gays en joden stierven, sterven en vermoord werden door eigen valsheid en schuld is geen provocatie martijn

 9. Vladimir schreef:

  Jan Bert Vroege; daar issie weer! Koekoek en weer terug naar bed.

  De Uyl: koop een tomtom.

  1. Vladimir schreef:

   jawel; welke naam je ook gebruikt, je bent de weg kwijt. Wollig en overbodig taalgebruik met heel veel treinen (zonder Friezen) en anti- havo en veel alfa bĂȘĂȘta gedoe en tig warrige reacties op iedere clickbait doen dat sterk vermoeden.

 10. Anung un Rama schreef:

  Hij heet Jan-Bert, maar ik had me bril niet op dus ik las Jan-kert. Desastreuz desilusioneel dom discriminerend 66. Wat een kut partij is het geworden zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *