Facebook Twitter rss
 
   
 

4 gedachten over “Onderzoeksjournalist zijn en tegelijkertijd reclame maken, Sacha de Boer kan het”

 1. Nationalist schreef:

  Mvr.De Boer heeft er bewust voor gekozen en zeer zeker aanwijzingen van haar eurofielepartner Dombo van het duo Dom&Dombo gevolgd

 2. Kevin schreef:

  Nespresso heeft Sacha in 2016 gevraagd een 5-tal docu’s te maken. Je weet dan (zou kunnen weten) dat dit advertorials worden/zijn, want betaald door Nespresso. Teun van der Keuken lanceert een eigen chocoladereep en krijgt hiervoor gratis reclame op de staatsomroep, betaalt met onze belastingcenten. Na 2 jaar roept Teun wat lelijks naar Sacha over een schijnbaar probleem wat helemaal geen probleem is. Zo kennen we onze linkse deugmens weer: een ander het succes misgunnen en lekker zuur azijnpissen.

 3. Paul de Kot schreef:

  In haarspraakgebrekgebrabbel; Boejjjjj is hoejjjjj.

 4. Jeroen schreef:

  Hoe dat mens praat! En die ‘man’ van d’r…zo’n zijige zelfingenomen zitplassende zak. Allebei met zo’n kakstem – die ademen in al hun wereldvreemdheid zo’n boven-ons-verhevenheid uit. Ze vinden ook allebei ongetwijfeld oprecht dat ze met zo’n verdienklus ‘goeie’ dingen doen voor de wereld – juist omdat het zo ver van hun eigen kakkineuze wereldje af staat.
  Blijft ergerlijk hoe fout dit soort mensen kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *