Facebook Twitter rss
 
   
 

8 gedachten over “Extreemlinkse Koerdische jongeren in Duitsland dreigen Europa te vernietigen: ‘In puin en as’”

 1. Vladimir schreef:

  Laten we er nog een paar importeren.

 2. John Vrolijk schreef:

  Welkom. Welkom. Welkom in mijn land

 3. Zware schreef:

  Ik begrijp die Koerdse jongeren wel, ik zou waarschijnlijk hetzelfde doen als ik jong was, en een volk was mijn land binnengedrongen om mijn familie uit te moorden. Het verbaast mij ook dat er niet meer aanslagen in Turkije zelf zijn, lijkt mij effectiever.

 4. Nationalist schreef:

  Ben iedere week in Duitsland Dusseldorf,en altijd iedere zaterdag duizenden Koerden demonstreren, het is waar!!!

 5. Bas van Stapelberg schreef:

  Maar wij hebben Mark de Nar Alexander Penthouse. En niet te vergeten Dutchbat, keiharde killers en vechtjassen die over ons waken.

 6. fren schreef:

  Als het dus een beetje meezit dan gaan de Koerden dus de Turken uit Europa verjagen en wel terug naar Turkije naar hun vadertje Erdogan.

  De Koerden hebben volkomen gelijk, het indertijd gesloten Verdrag geeft ze recht op hun eigen land dat een deel van Turkije beslaat en dat nu onrechtmatig door de Turken bezet wordt gehouden.

  Laten wij de Koerden volledig steunen in hun rechtmatige aanspraken.

 7. Gysels schreef:

  Het westen laat voor de zoveelste keer een volk in de steek en vroeg of laat betalen wij daar de prijs voor. De Peshmerga’s hebben IS quasi op hun eentje opgeruimd en als dank worden ze door ons in de steek gelaten omdat Europa en de VS partij kiest voor de imbeciele fhurer van IS en Turkije. Aan uw vrienden herkent men wie je werkelijk bent. Voor ons Europeanen is het weeral géén fraai zicht! De Europeanen zijn specialisten in het kiezen van de verkeerde partners maar schamen zich daar niet meer voor, dat stadium zijn ze allang voorbij.

 8. Louis Govaert schreef:

  Het spijt me, maar ik zie dat enigszins anders.
  In principe hebben wij niets van doen met de oorlog tussen Turkijë en de Koerden. Ook al gaat mijn sympathie naar het Koerdische volk, ik vind het ongeoorloofd dat inwijkelingen hun “thuis”-problemen in Europa komen uitvechten en daarbij verwoestingen aanrichten.
  Als bij toeval zijn het ook weer extreem linkse groeperingen die niet liever doen dan geweld gebruiken.
  Wanneer gaat de “OVERHEID” eindelijk eens inzien dat het zo niet verder kan.
  Wij zullen t.o.v. van al die ingeweken geweldenaars, onze demokratie enige tijd op een laag pitje moeten zetten.
  En dan grenzen dicht en grote kuis houden
  onder de organisaties die geweld prediken en gebruiken.
  Dat dus die koerdische groepen hier hun bagage pakken en in Koerdistan zelf hun overtollige energie gaan botvieren op de Turkse invallers.
  Het is duidelijk dat vernielingen aanrichten in Europa hun zaak geen goed doet en dat bovendien Turkijë op het slagveld daarmee geen halt toegeroepen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *